Groapă de jumătate de metru, lângă Guvern, la câteva zile de la asfaltare - GALERIE FOTO

O groapă cu diametrul de un metru şi aproximativ o jumătate de metru adâncime apărută recent în carosabilul de la una din intrările în curtea Guvernului, pe o stradă asfaltată în urmă cu câteva zile, creează probleme şoferilor care trec prin zonă sau care intră şi ies din curtea Palatului Victoria.

985 afișări
Imaginea articolului Groapă de jumătate de metru, lângă Guvern, la câteva zile de la asfaltare - GALERIE FOTO

Groapă de jumătate de metru, lângă Guvern, la câteva zile de la asfaltare (Imagine: Ovidiu Barbulescu/Mediafax foto)

Carosabilul din Piaţa Victoriei şi de pe străzile adiacente Palatului Victoria au fost proaspăt asfaltate săptămâna trecută.

La scurt timp, însă, pe strada Paris, chiar la una dintre intrările în curtea Guvernului, asfaltul a cedat, iar în locul acestuia a apărut o groapă cu un diametru mai mare de un metru şi o adâncime de aproximativ jumătate de metru.

Groapa din carosabil face dificilă circulaţia pe sensul dinspre Piaţa Victoriei, dar şi pentru şoferii şi demnitarii care intră sau ies din curtea Guvernului pe poarta dinspre strada Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici