Grup de lucru pentru stabilirea regulilor care trebuie respectate după deschiderea restaurantelor

Reprezentanţii Guvernului şi cei ai industriei HORECA s-au întâlnit joi şi au stabilit constituirea unui grup de lucru care va stabili regulile de protecţie sanitară care vor trebui respectate după redeschiderea restaurantelor.

3265 afișări
Imaginea articolului Grup de lucru pentru stabilirea regulilor care trebuie respectate după deschiderea restaurantelor

„Reprezentanţii Guvernului şi cei din industria HORECA vor lucra, în cadrul unui grup comun, un set de reguli de protecţie sanitară, care să fie aplicat în unităţile de servire – restaurante – în perspectiva reluării activităţii acestora, atunci când evoluţia epidemiologică o va permite”, au transmis reprezentanţii Executivului la final întâlnirii.

„Scopul acestui demers comun este ca împreună, autorităţi şi sectorul HORECA să lucrăm pentru siguranţa clienţilor şi pentru a le oferi încredere că atunci când restaurantele îşi vor relua activitatea, serviciile vor fi oferite în condiţii de protecţie şi nu va exista riscul îmbolnăvirilor”, a declarat premierul Ludovic Orban.

La întâlnirea de la Palatul Victoria au participat, din partea Guvernului, premierul, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela şi şeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici