Grupare de traficanţi de droguri, destructurată la Craiova

O grupare infracţională specializată în trafic de droguri a fost destructurată de procurorii DIICOT, miercuri, în urma mai multor percheziţii făcute la Craiova, anchetatorii identificând aproximativ 150 de persoane care erau aprovizionate pentru consum cu astfel de substanţe.

262 afișări
Imaginea articolului Grupare de traficanţi de droguri, destructurată la Craiova

Grupare de traficanţi de droguri, destructurată la Craiova (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, miercuri, 21 de percheziţii domiciliare în Craiova, vizând destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializată în trafic de droguri de risc.

Conform sursei citate, începând cu anul 2014 suspecţii, constituiţi într-un grup infracţional organizat, au procurat atât din Slatina, cât şi din străinătate, diferite cantităţi de droguri de risc precum şi de substanţe cu efecte psihoactive pe care le-au comercializat în Craiova.

Procurorii DIICOT mai spun că au fost identificate aproximative 150 de persoane care consumau astfel de substanţe şi care urmează să fie audiate .

Miercuri după-amiază, la sediul DIICOT Craiova au fost aduse cel puţin 15 persoane care urmează să fie audiate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici