Miniştrii Botiş şi Ialomiţianu discută cu parlamentarii coaliţiei despre buget şi indemnizaţii

Miniştrii Muncii şi Finanţelor se întâlnesc, luni, cu parlamentarii coaliţiei, subiectul discuţiilor fiind proiectul de buget pentru anul 2011, indemnizaţia pentru mame şi durata concediul maternal.

18 afișări
Imaginea articolului Miniştrii Botiş şi Ialomiţianu discută cu parlamentarii coaliţiei despre buget şi indemnizaţii

Grupurile UDMR discută cu miniştrii Botiş şi Ialomiţianu, de la 14.00, despre buget şi indemnizaţii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Membrii Guvernului vor prezenta grupurilor parlamentare ale coaliţiei, începând cu ora 13.00, toate detaliile legate de problematica bugetară pentru anul viitor, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

Întâlnirea membrilor Guvernului cu parlamentarii UNPR este prima din seria celor programate cu grupurile parlamentare ale coaliţiei de guvernare, la ora 14.00 urmând să aibă loc discuţii cu parlamentarii UDMR, la 15.00 cu cei ai grupului minorităţilor naţionale altele decât cea maghiară, iar de la 18.00 cu parlamentarii PDL.

Miniştrii Ioan Botiş, Gheorghe Ialomiţianu, Anca Boagiu, Daniel Funeriu şi Cseke Attila au sosit, luni, la Palatul Parlamentului, pentru a participa la întâlnirea cu parlamentarii UNPR.

Printre temele discuţiilor care au loc, la ora transmiterii acestei ştiri, între miniştri şi senatorii şi deputaţii UNPR se numără proiectul legii bugetului pentru anul 2011, concediul maternal şi cuantumul indemnizaţiei pentru creşterea copilului.

La întâlnire este aşteptat să participe şi premierul Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici