Guvern: Bugetele de venituri şi cheltuieli ale Metrorex şi CFR Marfă, rectificate

Guvernul a aprobat la propunerea Ministerului Transporturilor, miercuri, în şedinţa săptămânală, bugetele de venituri şi cheltuieli rectificate pe 2015 ale Societăţii Metrorex S.A. şi Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă "CFR - Marfă" S.A.

550 afișări
Imaginea articolului Guvern: Bugetele de venituri şi cheltuieli ale Metrorex şi CFR Marfă, rectificate

Guvern: Bugetele de venituri şi cheltuieli ale Metrorex şi CFR Marfă, rectificate (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Bugetul de venituri şi cheltuieli al Societăţii Metrorex S.A. a fost rectificat printr-o majorare cu 1,76%, determinată de creşterea salarială pentru anul 2014 având în vedere modificarea alocaţiilor de la bugetul de
stat conform celor două rectificări ale bugetului de stat pentru 2015, aprobate prin Ordonanţa Guvernului nr. 20/2015 şi Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 47/2015", a arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

De aseamenea, potrivit sursei citate, bugetul de venituri şi cheltuieli al SNTFM “CFR - Marfă“ S.A a fost rectificat având în vedere majorarea numărului de personal prognozat la finalul anului 2015 cu 147 de salariaţi, de la 6.476 la 6.623 persoane. 47 de salariaţi au fost reîncadraţi conform hotărârilor judecătoreşti, iar 100 de persoane au fost angajate suplimentar având în vedere numărul orelor suplimentare efectuate de salariaţii societăţii. În mod corespunzător, au fost majorate cheltuielile cu personalul, de la 288,182 milioane lei la 293,414 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici