Guvernul a aprobat construcţia a 1.400 de apartamente ANL în sectorul 2

Guvernul a aprobat, miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru realizarea a 1.400 de apartamente, în sectorul 2 din Bucureşti, prin programul "Locuinţe pentru tineri", derulat de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL).

298 afișări
Imaginea articolului Guvernul a aprobat construcţia a 1.400 de apartamente ANL în sectorul 2

Guvernul a aprobat construcţia a 1.400 de apartamente ANL în sectorul 2 (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Valoarea totală a investiţiei este de peste 290 de milioane de lei şi se va actualiza conform evoluţiei ulterioare a preţurilor, potrivit deciziei Executivului.

Finanţarea se va realiza de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, din bugetul local, dar şi din alte surse legal constituite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici