Guvernul: Legea salarizării unitare va fi aprobată luni

Proiectul legii salarizării unitare va fi aprobat de Guvern într-o şedinţă programată pentru luni şi transmisă la Parlament, în vederea angajării răspunderii, a anunţat, miercuri seara, purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.

56 afișări
Imaginea articolului Guvernul: Legea salarizării unitare va fi aprobată luni

Guvernul: Legea salarizării unitare va fi aprobată luni (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Surse participante la şedinţa de guvern au declarat anetrior agenţiei MEDIAFAX că premierul Emil Boc i-a anunţat pe miniştri că forma finală a legii salarizării unitare va fi negociată în zilele imediat următoare cu Fondul Monetar Internaţional, după care va fi aprobată de Guvern în şedinţă specială, programată pentru luni, şi transmisă imediat la Parlament.

Premierul Emil Boc a anunţat la începutul săptămânii că proiectul legii salarizării unitare se va afla luni, 22 noiembrie, pe masa Birourilor Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului, pentru stabilirea calendarului de angajare a răspunderii Guvernului.

Surse parlamentare au declarat, pentru MEDIAFAX, că premierul Emil Boc le-a prezentat, miercuri, parlamentarilor coaliţiei, variante privind Legea salarizării unitare, arătând că salariul minim pe economie ar urma să fie de 670 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici