Guvernul va distribui măşti, însă nu pentru toată lumea. Anunţul premierului

  • Din 15 mai vei putea circula fără declaraţie pe propria răspundere, însă va trebui să porţi mască
  • Orban anunţă că statul va asigura măştile necesare purtării în spaţii publice, însă nu pentru toată lumea
  • Orban: Vom distribui măşti celor aflaţi în pragul sărăciei. Ceilalţi vor trebui să îşi achiziţioneze măştile
9758 afișări
Imaginea articolului Guvernul va distribui măşti, însă nu pentru toată lumea. Anunţul premierului

Guvernul va distribui măşti, însă nu pentru toată lumea. Anunţul premierului

Din 15 mai nu vor mai exista restricţii de circulaţie. Aşadar, vei putea ieşi din casă fără declaraţia pe propria răspundere, însă va trebui să porţi mască. Ludovic Orban anunţă că Guvernul va distribui măşti celor care nu au venituri, însă dacă nu te încadrezi în această categorie va trebui să îţi cumperi singur.

„Este o măsură necesară în spaţii închise. Pentru persoanele care nu au venituri pregătim un mecanism de distribuţie în care persoanele care nu au venituri, care se află sub pragul sărăciei în baza anchetelor sociale, vom stabili un mecanism de punere la dispoziţie a acestor măşti. În ceea ce priveşte ceilalţi cetăţeni vor trebui să îşi achiziţioneze măşti”, a spus Ludovic Orban, la Antena 3.

Premierul te anunţă că restricţiile vor fi ridicate gradual, începând din 15 mai.
 
„Se va renunţa gradual la măsurile restrictive, începând cu data de 15 mai. Avem o analiză în curs de realizare pe fiecare măsură restrictivă. Analizăm eliminarea fiecărei restricţii din punct de vedere al riscului epidemiologic sau al efectului economic sau de altă natură. Analiza e în curs de realizare.
Sper să nu fie necesar să amendăm pe nimeni. Eu nu îmi doresc să amendeze poliţia sau jandaermeria pe nimeni. Eu îmi doresc ca toţi cetăţenii să respecte măsurile. Nu va mai exista nicio restricţie în ceea ce priveşte libertatea de mişcare. Nu va trebui să mai dăm nicio declaraţie. O să rămână anumite restricţii”, a mai spus Orban.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici