Guvernul va plăti arieratele Spitalului de Urgenţă din Bucureşti, în cuantum de 15 milioane lei

Guvernul va plăti arieratele Spitalului de Urgenţă din Bucureşti, în cuantum de aproximativ 15 milioane lei, printr-un act normativ promovat de către ministerul Sănătăţii în şedinţa de miercuri, a anunţat premierul Victor Ponta.

82 afișări
Imaginea articolului Guvernul va plăti arieratele Spitalului de Urgenţă din Bucureşti, în cuantum de 15 milioane lei

Guvernul va plăti arieratele Spitalului de Urgenţă din Bucureşti, în cuantum de 15 milioane lei (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Sper să acoperim toate arieratele de la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti, spital care nu este doar al Bucureştiului, ci este, de fapt, al întregii ţări, că toate problemele urgente ajung la Spitalul de Urgenţă", a spus Ponta.

El a adăugat că problema a fost creată tocmai de faptul că nu doar cei din Bucureşti vin la acest spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici