Guvernul vrea să continue programul "Prima Casă" şi în 2011

Guvernul intenţionează să continue programul "Prima Casă" şi în 2011, cu un plafon total al garanţiilor care va fi stabilit în funcţie de angajamentele contractate pe parcursul acestui an, au declarat, luni, surse oficiale.

128 afișări
Imaginea articolului Guvernul vrea să continue programul "Prima Casă" şi în 2011

Guvernul vrea să continue programul "Prima Casă" şi în 2011 (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"Guvernul intenţionează deja să continue programul «Prima Casă» şi anul viitor, iar volumul total al garanţiilor care să fie acoperite de stat va fi stabilit la sfârşitul anului, în funcţie de numărul contractelor de achiziţionare de locuinţe care vor fi încheiate pe parcursul acestui an", au arătat sursele citate.

Premierul Emil Boc a declarat, luni, că programul "Prima Casă", modificat de Guvern pentru stimularea construcţiilor noi, este operaţional în noua formă începând cu 8 martie, iar Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM este pregătit să primească solicitările de garantare ale băncilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici