Guvernul vrea să se reunească, luni, în şedinţă, pentru a aproba legea educaţiei

Guvernul intenţionează să se reunească, luni, în şedinţă, pentru a aproba proiectul legii educaţiei, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

31 afișări
Imaginea articolului Guvernul vrea să se reunească, luni, în şedinţă, pentru a aproba legea educaţiei

Guvernul vrea să se reunească, luni, în şedinţă, pentru a aproba legea educaţiei (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Se ia în calcul organizarea unei şedinţe extraordinare de guvern, în care să fie adoptat proiectul de lege. În şedinţa de miercuri a fost analizat stadiul elaborării documentului", au arătat sursele citate.

Informaţia a fost confirmată ulterior de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, care a precizat că şedinţa de luni, 12 aprilie, va începe la ora 8.00, iar proiectul de lege privind educaţia naţională va fi transmis Parlamentului la finalul acelei reuniuni.

După şedinţa din 17 martie, premierul Emil Boc a anunţat că proiectul de lege privind educaţia naţională a fost discutat şi avizat de Guvern, într-o primă lectură, urmând să fie prezentat în dezbatere publică pentru o perioadă de două săptămâni, la finalul căreia va fi dezbătut din nou în Guvern în vederea aprobării finale.

Ulterior, Executivul a amânat adoptarea proiectului de lege, pentru a analiza propunerile avansate în vederea modificării actului nornativ.

Proiectul a fost discutat, miercuri, de reprezentanţii ministerului de resort cu cei ai sindicatelor, iar joi va fi prezentat într-o nouă dezbatere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici