Handbalista Ada Iliescu, suspectă de leucemie: La ultima operaţie, s-a întâmplat ceva groznic

Coşmarul prin care trece handbalista Ada Iliescu, 26 de ani, pare fără sfârşit. În vară a suportat o operaţie de hernie cervicală, dar probleme medicale au revenit. A suferit o cădere de calciu, a fost dusă la spital, iar acolo veştile au fost cutremurătoare. E suspectă de leucemie.

2519 afișări
Imaginea articolului Handbalista Ada Iliescu, suspectă de leucemie: La ultima operaţie, s-a întâmplat ceva groznic

Handbalista Ada Iliescu are probleme grave de sănătate: La ultima operaţie, s-a întâmplat ceva groznic. Mi s-a transmis că sunt suspectă de leucemie!

"Într-o primă fază, mi s-a spus că este o anemie severă, dar la Spitalul Fundeni mi s-a transmis că sunt suspectă de leucemie. Sper să nu fie aşa. Am repetat analizele şi aştept rezultatul. Când credeam că am mai trecut un hop, constat că am ajuns la limită. Nu ştiu cât mai duc. La ultima operaţie, s-a întâmplat ceva groznic. Am avut implantat un cateter, având artera blocată. Am simţit cum mi se răceşte copul şi mi-am zis: 'Până aici mi-a fost!'", a spus Ada Iliescu pentru Libertatea.

Sportiva care a evoluat pe postul de centru şi extremă dreaptă la Victoria Bucureşti are probleme mari şi cu auzul.

"Soluţia ar fi un implant de trunchi cerebral, altfel nu are cum să-mi lege aparatul auditiv...În spitalele româneşti, dacă nu ai bani, poţi muri liniştit acasă. Doctorul care m-a operat mi-a spus că sunt efecte secundare ale bolii: meningită, leucemie", a mai spus handbalista care acum nu mai aude cu urechea dreaptă, iar la stânga are mari probleme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici