Harghita: Traficul pe un drum judeţean, blocat din cauza apei de pe şosea, care atinge peste un metru

Traficul pe drumul judeţean care leagă localităţile Livezi, Nădejdea şi Mihăileni din judeţul Harghita este blocat, vineri seară, după ce drumul a fost inundat în urma unei ploi torenţiale, apa măsurând peste un metru pe carosabil, fiind inundate şi peste o sută de gospodării din Mihăileni.

291 afișări

Localnicii din Mihăileni spun că a plouat torenţial aproximativ 20 de minute şi s-au format torente pe versanţi, care au inundat DJ 124, ce face legătura între localităţile Livezi, Nădejdea şi Mihăileni.

Reprezentanţii ISU Harghita au afirmat că peste o sută de gospodării din Mihăileni au fost inundate în urma ploii, dar nu se poate face o estimare a pagubelor produse întrucât nu se poate ajunge de la o comună la alta, din cauza drumului blocat de ape.

Forţa apei a fost atât de puternică încât a mutat autoturismele aflate în faţa caselor, iar autobuzul care venea dinspre Miercurea Ciuc către Mihăileni a fost nevoit să se oprească înainte de intrarea în comună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici