Harghita: Un bărbat a murit, iar alţi şapte sunt răniţi grav după ce maşina a lovit un copac

Un bărbat a murit, iar alţi şapte sunt grav răniţi după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, maşina în care se aflau, o autoutilitară de 8 locuri, s-a izbit de un copac, pe DN 13B, în judeţul Harghita, transmite corespondentul MEDIAFAX.

275 afișări
Imaginea articolului Harghita: Un bărbat a murit, iar alţi şapte sunt răniţi grav după ce maşina a lovit un copac

Harghita: Un bărbat a murit, iar alţi şapte sunt răniţi grav după ce maşina a lovit un copac

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul maşinii, în vârstă de 37 de ani, a murt, iar alţi şapte bărbaţi sunt răniţi.

”Accidentul rutier s-a produs pe DN 13B, între localităţile Joseni şi Gheorgheni. Iniţial trei victime au fost încarcerate, iar una dintre ele a fost declarată decedată. Şase dintre cei şapte bărbaţi duşi de urgenţă la Spitalul din Gheorgheni au fost transferaţi în cursul nopţii la Spitalul din Miercurea Ciuc. Unul se află în comă, iar ceilalţi cinci prezintă fracturi deschise la membre”, a spus Alina Ciobotariu.

Potrivit Poliţiei Harghita, accidentul s-a produs după ce şoferul a părăsit şoseaua şi s-a izbit violent de un copac.

”Şoferul autoutilitarei a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un copac. Cauza probabilă e oboseala accentuată. Răniţii au vârste cuprinse între 19 şi 51 de ani, iar cel care a decedat avea 37 de ani”, potrivit Poliţiei Harghita.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici