Harghita: Un tânăr a murit după ce a fost lovit de trăsnet, în timp ce se afla pe un câmp

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Harghita a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a fost lovit de un trăsnet în timp ce se afla pe un câmp, unde muncea împreună cu familia sa.

665 afișări
Imaginea articolului Harghita: Un tânăr a murit după ce a fost lovit de trăsnet, în timp ce se afla pe un câmp

Harghita: Un tânăr a murit după ce a fost lovit de trăsnet, în timp ce se afla pe un câmp

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un tânăr de 20 de ani a murit după ce a fost lovit de trăsnet, în apropierea municipiului Cristuru Secuiesc.

Tânărul se afla pe câmp şi muncea împreună cu mama sa şi cu alte rude când a început o furtună, cu descărcări electrice. După ce tânărul a fost lovit de trăsnet, unchiul său a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă, spunând că tânărul nu respiră.

Ambulanţa a ajuns repede la locul incidentului, însă medicul a constatat că tânărul era mort.

"Tânărul avea telefonul mobil în buzunarul din dreapta şi, cel mai probabil, aparatul a facilitat pătrunderea trăsnetului în organism, întrucât acolo prezenta semne de arsură. Tânărul a decedat pe loc", a precizat Peter Szilard.

La locul incidentului au ajuns şi poliţişti, care au început cercetări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici