Harry şi Andrew, fără uniformă la înmormântare. Al doilea fiu al regelui Charles a stat în al doilea rând

Harry şi Andrew sunt singurii membri ai familiei regale care nu poartă uniforme militare la înmormântarea Elisabetei a II-a.

29136 afișări
Imaginea articolului Harry şi Andrew, fără uniformă la înmormântare. Al doilea fiu al regelui Charles a stat în al doilea rând

Demisia nepotului Reginei, al doilea fiu al regelui Carol al III-lea, datează din ianuarie 2020, când împreună cu soţia sa, Meghan, a anunţat că îşi suspendă toate funcţiile regale şi intenţia de a se muta în Statele Unite, după ani de tensiuni cu restul familiei regale.

În schimb, la Prinţul Andrew a fost altceva. Implicarea în cazul Epstein - finanţatorul american acuzat că a organizat un trafic sexual de minori şi în favoarea unor prieteni celebri şi puternici - a fost cea care l-a determinat pe Ducele de York să renunţe, în ianuarie a acestui an, la titlul său regal.

„Cu aprobarea Reginei, posturile militare şi titlurile regale ale Ducelui de York au fost restituite Reginei, Ducele de York va continua să nu preia funcţii publice şi se va apăra ca cetăţean privat”, se arată într-un comunicat de la Palatul Buckingham.

Câteva săptămâni mai târziu, avocaţii Prinţului Andrew au anunţat atunci că s-a ajuns la o înţelegere extrajudiciară cu femeia care l-a acuzat de agresiune sexuală, înţelegere care a permis, prin urmare, închiderea procesului intentat împotriva lui în Statele Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici