Hayssam catre Degeratu: Preşedintele chiar mi-a spus «Îti iei copiii şi du-te în America»

Cotidianul "Gardianul" a publicat stenograma discuţiei dintre generalul Constantin Degeratu, consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională, şi Omar Hayssam, sirianul devenit celebru după răpirea celor trei jurnalişti în Irak.

40 afișări
Imaginea articolului Hayssam catre Degeratu: Preşedintele chiar mi-a spus «Îti iei copiii şi du-te în America»

Hayssam catre Degeratu: Presedintele chiar mi-a spus «Iti iei copiii si du-te in America» (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc la 9 septembrie 2005, la şase luni de la arestarea sirianului, la cererea celui acuzat de terorism. El a spus că are de comunicat date ce interesează siguranţa naţională şi că vrea să discute cu preşedintele. În loc de date concrete, sirianul i-a reproşat generalului că este închis, deşi i s-a promis altceva.

Citeşte mai multe despre stenograma discuţiei dintre Hayssam şi Degeratu pe www.gardianul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici