Video Heroină în valoare de 1.500.000 de euro, confiscată într-un dosar de trafic de droguri: Un cetăţean român şi trei din Republica Moldova, implicaţi - VIDEO

Procurorii DIICOT şi poliţiştii au ridicat 20 de kilograme de heroină cu o valoare pe piaţă de 1.500.000 de euro, în urma investigaţiilor într-un dosar de trafic de droguri în care sunt cercetaţi un cetăţean român şi trei din Republica Moldova. La razie a fost găsită şi valută.

859 afișări

În urma unei operaţiuni desfăşurate în Bucureşti, Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi, procurori DIICOT structura centrală, împreună ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti efectuează cercetări faţă de un cetăţean român şi trei din Republica Moldova pentru trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că suspecţii, membrii unui grup infracţional organizat, au livrat droguri de mare risc (heroină) în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul – Chişinău, în vederea comercializării pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor limitrofe”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Anchetatorii au confiscat 20 de kilograme de heroină, valoarea de piaţă a drogurilor fiind de aproximativ 1.500.000 de euro.

Totodată, au fost ridicate şi indisponibilizate sumele de 19.990 de euro, 784 dolari, 2.125 de lire turceşti, 2.087 de lei moldoveneşti şi 2.580 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Taguri:
diicot,
droguri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici