Hidrologii menţin codul portocaliu pe râurile Timiş, Bârzava şi Crasna

Hidrologii au decis joi să menţină pentru încă cel puţin o zi avertizarea cod portocaliu de inundaţii pentru râurile Crasna, Timiş şi Bârzava, autorităţile din judeţele Timiş şi Satu Mare fiind atenţionate în acest sens.

17 afișări
Imaginea articolului Hidrologii menţin codul portocaliu pe râurile Timiş, Bârzava şi Crasna

Hidrologii menţin codul portocaliu pe râurile Timiş, Bârzava şi Crasna (Imagine: www.inhga.ro)

Codul portocaliu vizează sectorul din aval de Domăneşti al râului Crasna, pe cel din aval de Grăniceri al râului Timiş şi pe cel din aval de Gătaia al râului Bârzava.

Tot joi, hidrologii au decis să menţină şi avertizările cod galben pentru râurile Tur, Crasna - în sectorul Craidorolt - Domăneşti, Barcău, Crişul Negru, Bega Veche, Bega, Timiş - pe sectorul Lugoj - amonte Grăniceri, Bârzava - în amonte de Gătaia, Moraviţa, Caraş, Târnava Mică şi pe cursul mijlociu al Oltului, în zona Hoghiz.

În aceste condiţii, autorităţile locale din judeţele Maramureş, Satu Mare, Bihor, Timiş, Caraş-Severin, Mureş, Alba şi Braşov au primit avertizări cod galben de inundaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici