Video „Home delivery” de la ASPA. Adoptă bucurie, adoptă online un câine!

  • ASPA a iniţiat un program de adopţii online pentru câinii pe care îi are în îngrijire
  • Poţi să vezi pozele câinilor, să-l alegi pe care care îţi place, iar ASPA ţi-l aduce direct acasă
  • Câinii sunt prezentaţi pe aspa.ro şi pe paginile de Facebook ale centrelor de animale
263 afișări

Izolarea ar fi mai uşor de suportat, dacă ai avea lângă tine un ghem de blană pus mereu pe joacă. Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Bucureşti încearcă să profite de acest moment, aşa că a iniţiat un program pentru adopţii online.

În acest fel, nici măcar nu e nevoie să ieşi din casă. Dacă vrei, poţi spune că e un fel de „home delivery”, doar că la pachet vin iubirea necondiţionată şi clipe nesfârşite de bucurie. Procedura de adopţie e foarte simplă.

„Se uită peste pozele căţeilor care sunt în centre, ele sunt toate acolo, dacă vor informaţii suplimentare sau poze mai multe le pot solicita, iar în momentul în care şi-au ales un căţel pe care îl doresc trimit cele trei acte necesare, respectiv copie după cartea de identitate, o dovadă a unui venit şi o dovadă a unei locuinţe şi noutatea este că personalul ASPA va aduce la domiciliul persoanei respective căţelul sau căţeii pe care au ales aceştia să îi adopte”, spune Tudor Ionescu, consilier general în Primăria Capitalei

Căţelul pe care îl vei adopta nu vine cu lăbuţa goală în casa ta. Primeşte de la ASPA un sac de 20 de kilograme de mâncare uscată, astfel încât acomodarea să fie mai uşoară.

A, şi nu uita! Nu ai de ce să-ţi faci griji. Nu există nicio dovadă că animalele de companie te pot infecta cu coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici