HOROSCOP 1 APRILIE 2020: O zi relativ liniştită pentru zodiile de Apă. Există posibilitatea să se exacerbeze stările de melancolie şi nostalgie

HOROSCOP 1 APRILIE. Luna din Rac aderă astăzi la un aspect armonios de trigon cu Mercur, iar acest lucru face din ziua de miercuri una relativ liniştită pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti). Există însă posibilitatea să se exacerbeze stările de melancolie şi nostalgie.

3799 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 APRILIE 2020: O zi relativ liniştită pentru zodiile de Apă. Există posibilitatea să se exacerbeze stările de melancolie şi nostalgie

Sursa: Profimedia

Există însă posibilitatea să se exacerbeze stările de melancolie şi nostalgie.

HOROSCOP 1 APRILIE BERBEC

La mijlocul acestei săptămâni te încearcă o stare de nostalgie destul de puternică. S-ar putea însă ca aceasta să nu fie neapărat asociată cu melancolie. Pare să aibă legătură doar cu faptul că petreci mai mult timp cu familia şi rememorezi evenimente din trecut care au un impact emoţional mare asupra ta. Iată aşadar o oportunitate bună să te bucuri din plin de momentele de calitate cu cei dragi şi să creaţi, în ciuda circumstanţelor actuale, alte amintiri frumoase. Până la urmă, această situaţie ţi-a revelat de fapt care ar trebui să fie priorităţile tale, nu doar acum, ci întotdeauna.

HOROSCOP 1 APRILIE TAUR

Aceasta pare să fie o zi în care toate merg bine, mai ales în raport cu planurile de viitor şi/ sau proiectele de grup în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi. Te descurci prin mijloace alternative să ţii lucrurile sub control şi să menţii aceste iniţiative pe linia de plutire. Acest lucru se datorează şi faptului că eşti empatic(ă) cu situaţia în care se află şi celelalte părţi. Faceţi cu toţii eforturi pentru a ţine mecanismul în mişcare şi se vede că trageţi cu toţii la aceeaşi căruţă. Fă-ţi timp diseară şi pentru o videoconferinţă cu prietenii.

HOROSCOP 1 APRILIE GEMENI

Cu toate că trăim vremuri tulburi, te afli printre norocoşii(oasele) care găsesc metode a-şi suplimenta veniturile şi/ sau valorifica economiile şi în această perioadă. Acesta este un indiciu că îţi menţii productivitatea chiar dacă ai fost nevoit(ă) să îţi schimbi tehnologiile şi tehnicile de muncă. Sau poate că îţi găseşti un serviciu cu jumătate de normă on-line, prin intermediul căruia îţi rotunjeşti resursele de care dispui în această perioadă. Cert este că nu te afli în situaţia de a-ţi ajusta prea strict obiceiurile de consum, cel puţin pentru moment. Încearcă totuşi să pui câte ceva deoparte pentru mai încolo.

HOROSCOP 1 APRILIE RAC

Te numeri printre nativii(ele) semnelor care se bucură de o dispoziţie bună. Ai încredere că lucrurile vor evolua cât de curând într-o direcţie bună şi că dacă respecţi indicaţiile impuse în această perioadă, nu te supui riscurilor. S-ar putea să afli, de asemenea, şi că unele rude sau cunoştinţe cu care nu ai menţinut un contact stabil sunt în siguranţă, iar acest lucru te ajută să respiri uşurat(ă). Dacă ai irosit metodele de petrecere a timpului liber pe care le-ai tot amânat în ultima vreme, ia în calcul posibilitatea de a te înscrie la un curs on-line. Cu siguranţă-ţi cade bine.

HOROSCOP 1 APRILIE LEU

Şi pe tine te-ar putea încerca astăzi un sentiment de melancolie sau nostalgie. E drept, pentru cei care lucrează în domenii artistice şi creative, această zi se poate dovedi a fi una extrem de prolifică, dar în acelaşi timp, pentru cei(le) cu orientări mai practice, energiile cu care operează astăzi astrele ar putea avea un efect nefast asupra ta. Mai exact, ele te predispun la raportare la trecut, una pe care dacă nu o controlezi atent, există posibilitatea să colectezi toate vibraţiile negative din jur. Felul în care gândeşti are o influenţă puternică asupra stării tale de spirit de astăzi.

HOROSCOP 1 APRILIE FECIOARĂ

Se creează astăzi un context astral care îmbie la socializare, dar având în vedere că situaţia actuală nu permite contactul cu ceilalţi, încearcă să găseşti alte metode pentru a profita de energiile benefice transmise astăzi de astre. Indiferent dacă faci o teleconferinţă cu prietenii, discuţi planuri de viitor cu partenerul de viaţă şi/ sau cu asociaţii şi colaboratorii, cert este că există metode prin care să îţi menţii proiectele pe linia de plutire, dacă nu chiar în derulare. Ba mai mult, circumstanţele acestea te-ar putea provoca să găseşti soluţii de optimizare pe care le-ai fi implementat abia mult mai târziu.

HOROSCOP 1 APRILIE BALANŢĂ

Cu toate că lucrezi la program redus sau de acasă, nivelul de randament de care dai dovadă este totuşi unul destul de ridicat. S-ar părea că ţi-ai intrat într-un ritm suficient de bun încât să faci faţă tuturor cerinţelor pe care le impune munca în aceste condiţii. Ba mai mult, s-ar putea să iei în calcul un al doilea serviciu la distanţă şi/ sau cu jumătate de normă. Caută doar să nu te aduci în pragul unei suprasolicitări; s-ar putea să nu-ţi dai seama, dar situaţia actuală este obositoare prin simplul fapt că te solicită mereu să găseşti soluţii noi.

HOROSCOP 1 APRILIE SCORPION

Aceasta este o zi mai mult decât potrivită pentru activităţi educative cu cei mici şi/ sau orientate către dezvoltarea unor talente sau abilităţi înnăscute. Dată fiind situaţia actuală, resursele de care ai nevoie în acest sens se află doar la un clic distanţă de tine. Poţi vizita muzee sau galerie de artă on-line şi poţi dezbate după experienţa în sine şi ceea ce ai văzut cu partenerul şi/ sau copiii. Recomandate sunt şi activităţile artistice, indiferent dacă pictaţi, faceţi traforaj sau vă îndeletniciţi cu alte activităţi menită să dezvolte simţul estetic şi înclinaţia către frumos. Bucură-te de timpul cu familia.

HOROSCOP 1 APRILIE SĂGETĂTOR

Astrele aduc cu sine astăzi o serie de rezolvări pentru situaţii de familie dificile în această perioadă. Găseşti poate metode de a continua să îţi întreţii părinţii şi/ sau rudele mai în vârstă fără a le pune în pericole, se ameliorează sau chiar se vindecă o problemă de sănătate a cuiva drag, una care ar fi expus-o unui risc crescut de îmbolnăvire ori se rezolvă o problemă de ordin locativ care vizează poate plata chiriei sau a utilităţilor. În orice caz, cert este că răsufli uşurat(ă) la sfârşitul zilei şi te bucuri altfel de timpul avut la dispoziţie cu rudele.

HOROSCOP 1 APRILIE CAPRICORN

Şi pentru tine această zi ar fi una perfectă pentru a te ocupa de chestiuni şi probleme care ar implica să te vezi cu parteneri de afaceri, asociaţi şi clienţi. Nu irosi însă energiile acestui aspect astral şi încearcă să nu amâni aceste întrevederi pe o perioadă nedeterminată. Ai putea, de exemplu, să propui alternativa întâlnirii în mediul digital sau la telefon. În cazul altor nativi(e), se poartă astăzi discuţii în familie, dar mai ales cu cel drag. Se pun lucruri pe tavă şi ajungeţi la un consens în privinţa lor, ceea ce vă permite dezvoltarea de strategii pe viitor.

HOROSCOP 1 APRILIE VĂRSĂTOR

Pare că eşti plin(ă) de resurse astăzi. Cu toate că circumstanţele nu sunt cele mai favorabile, reuşeşti să îţi ajustezi strategia profesională încât reuşeşti să te menţii pe linia de plutire din punct de vedere financiar în această perioadă. Sau poate că faci unele comisioane sau activităţi extra(profesionale) de pe urma cărora adaugi resurse în plus la cuantumul salariului. În orice caz, cert este că ştii să reperezi şansele suplimentare de câştig, astfel încât să nu te afecteze prea tare urmările de ordin economic ale circumstanţelor cu care ne confruntăm cu toţii acum. Ai grijă să dedici timp şi odihnei.

HOROSCOP 1 APRILIE PEŞTI

Şi tu te numeri printre norocoşii(oasele) care se bucură astăzi de multă energie şi de un tonus mental de invidiat. Eşti într-o dispoziţie jucăuşă dar şi romantică, ceea ce face din timpul petrecut cu cei dragi, partenerul de viaţă şi/ sau copiii, un timp al regăsirii şi al consolidării legăturii emoţionale dintre voi. Vorbiţi mai mult, împărtăşiţi-vă unii altora hobby-urile şi construiţi tradiţii şi activităţi de familie de care să vă puteţi bucura şi de îndată ce se ridică restricţiile la nivel social. Timpul petrecut acum împreună poate fi unul care să aibă efecte benefice pe termen extrem de lung.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici