Horoscop, 1 Mai 2019 | Patru zodii ar trebui să se ferească să emită judecăţi de valoare pripite. Astrologul Anca Martin îţi spune ce merge BINE azi

Horoscop, 1 Mai 2019. Mercur din Berbec aderă astăzi la un aspect tensionat de careu cu Saturn retrograd din Capricorn. Zodiile Cardinale, mai exact Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii, ar trebui să se ferească să emită judecăţi de valoare pripite sau să ia decizii sub impuls.

3125 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 1 Mai 2019 | Patru zodii ar trebui să se ferească să emită judecăţi de valoare pripite. Astrologul Anca Martin îţi spune ce merge BINE azi

Horoscop, 12 Aprilie 2019

Horoscop Berbec

În prima parte a zilei, se prea ca nivelul tău de încredere în propria persoană să nu fie prea ridicat. Nu este exclus ca, din această cauză, să eviţi acele activităţi care implică să iei decizii pentru mai mulţi oameni sau să ieşi la rampă. Dup-amiază, când Luna trece în Berbec, îţi recapeţi spiritul de iniţativă, energia şi spontaneitatea, motiv pentru care ţi-ar putea fi mai uşor să preiei conducerea şi să te afirmi la locul de muncă. Dacă îţi dai seama la timp că starea de dimineaţă este doar o fază, vei reuşi să te redresezi în timp util.

Horoscop Taur

Dimineaţa zilei de miercuri ar putea veni la pachet cu unele temeri legate de viitor ori de capacitatea ta de a gestiona unele situaţii cu impact pe termen lung. Mai mult ca sigur că această stare se datorează unei surse de neîncredere în tine însuţi(ăţi) pe care fie nu ai depistat-o, fie nu ai lucrat suficient la ea pentru a o depăşi. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să faci un exerciţiu de voinţă pentru a-ţi recăpăta curajul de a acţiona. Concentrează-te pe aceasta dup-amiază, când Luna trece în casa subconştientului şi favorizează orice iniţiativă în scop introspectiv.

Horoscop Gemeni

Prima parte a acestei zile se poate dovedi a fi una destul de tensionată pentru tine. S-ar putea, de exemplu, ca tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri să nu cădeţi nicicum la o învoială cu privire la unele oportunităţi de investiţie pe termen lung. Ori poate ai parte de disensiuni cu membrii unui proiect în care eşti implicat(ă) pe seama unui raport de forţe inegal sau a unor cheltuieli în privinţa cărora nu ai fost consultat(ă). Spre dup-amiază, Luna trece în casa planurilor de viitor şi a proiectelor colective, ceea ce-ţi dă oportunitatea să regândeşti strategiile-n acest sens.

Horoscop Rac

În cazul tău, dimineaţa zilei de miercuri riscă să debuteze cu unele provocări la serviciu. Pe de-o parte, este posibil să primeşti sarcini cu termene-limită scurte, un grad de dificultate ridicat şi aşteptări mari, ceea ce creează un soi de tensiune între tine şi superiori şi/ sau colegii de muncă. Iar dacă nu se ştie cu exactitate cui aparţine ce responsabilitate, s-ar putea ca atmosfera să fie cu atât mai încărcată. Norocul face însă că, pe dup-amiază, Luna intră în casa carierei din horoscopul tău general, readucând armonia între tine şi superiori şi repunându-te pe calea către afirmare în domeniu.

Horoscop Leu

Fie că-ţi petreci dimineaţa acestei zile la serviciu ori acasă, riscul să apară fricţiuni între tine şi cei de lângă tine este unul destul de ridicat. S-ar putea ca neîncrederea în partener sau copii să te determine să tragi concluzii pripite. Ori poate se întâmplă ca, pe plan profesional, să ai parte de tot felul de încercări care îţi testează experienţa de muncă, nervii şi diplomaţia. Vestea bună este însă că, de dup-amiază începând, Luna se află în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să-ţi redescoperi buna dispoziţie şi să dai dovadă de optimism.

Horoscop Fecioară

Nativii(ele) acestui semn care îşi petrec prima parte a zilei în familie ar putea sesiza că tronează o atmosferă grea între ei(le) şi cei dragi ai lor. Poate că partenerul este nemulţumit de felul în care ei(le) gestionează anumite chestiuni gospodăreşti sau că, dimpotrivă, nu se implică suficient în treburile domestice. La fel de posibil este să se strecoare neîncrederea între parteneri sau între Fecioare şi copiii lor. Intrarea Lunii în casa emoţiilor poate exacerba aceste stări, deci caută să reinstaurezi armonia înainte de orele prânzului. Ascultarea activă şi o doză suplimentară de înţelegere pot face minuni în această zi.

Horoscop Balanţă

S-ar părea că treburile gospodăreşti complexe sau treburile de familie sensibile nu sunt punctul tău forte astăzi. Nu-ţi prea dai seama cum ar fi indicat să le abordezi şi ce ar fi de făcut pentru ca lucrurile să intre pe făgaşul dorit. Nici la serviciu s-ar putea să nu-ţi meargă mai grozav, fapt care se poate datora problemelor de comunicare dintre tine şi colegii de muncă ori lipsei de organizare de la serviciu. Spre dup-amiază, când Luna intră în casa relaţionării din horoscopul tău general, s-ar putea să fii ceva mai direct(ă) în încercarea de a clarifica situaţiile mai tensionate.

Horoscop Scorpion

În prima parte a zilei, trebuie să iei seama la două lucruri importante. Întâi de toate, acordă o atenţie deosebită treburilor profesionale întrucât riscul de a se înregistra erori datorate neatenţiei sau comunicării ineficient cu ceilalţi este destul de mare. Mai apoi, caută să nu cheltuieşti mai mult decât îţi permite bugetul pe această zi. Dacă nu ţi-ai făcut nişte calcule săptămâna aceasta, poate n-ar strica să te lămureşti astăzi până unde ţi-ar fi comfortabil să te întinzi. De dup-amiază încolo, Luna se mişcă prin casa muncii din horoscopul tău general, motiv să te fereşti şi mai abitir de greşeli.

Horoscop Săgetător

Dimineaţa zilei de miercuri poate fi una destul de bulversantă. Pe de-o parte, ar fi de dorit să te limitezi la articolele de pe lista de cumpărături şi să eviţi orice cheltuială spontantă pe care ai putea s-o eviţi. Dacă urmăreşti să impresionezi o persoană specială sau să te revanşezi faţă de copii, este important să ştii că darurile scumpe nu sunt cea mai bună idee. În acelaşi timp, pot apărea tensiuni între tine şi anumiţi membri ai familiei, deci caută să dai dovadă de înţelegere şi multă răbdare. Dup-amiază, Luna intră în casa iubirii şi-ţi trezeşte cheful de flirt.

Horoscop Capricorn

În prima parte a zilei, s-ar putea să apară unele fricţiuni între tine şi un membru al familiei de origine. Diferenţele de mentalitate între generaţii ar putea deveni mai evidente decât de obicei şi se cer discutate cu maturitate, mai ales dacă se ivesc din neant zvonuri sau bârfe iniţiate, pare-se, de-un om tare drag ţie. Poate fi vorba de o neînţelegere sau chiar de o intenţie maliţioasă din partea unei persoane de la care nu te-ai fi aşteptat la un asemenea comportament. În orice caz, recomandarea ar fi aceea de a nu pleca urechea la gura târgului niciun moment.

Horoscop Vărsător

Dimineaţa zilei de miercuri nu este una în care să faci investiţii în planuri de viitor sau proiecte de grup. S-ar putea să obţii informaţii contradictorii referitoare la aceste oportunităţi de a face o infuzie de capital într-o idee de afaceri. Unii ţi-ar putea spune că merită să pui la bătaie o sumă consistentă în acest sens, în timp ce alţii te sfătuiesc să nu-ţi asumi riscurile pe care le implică. Indicat ar fi să mai aştepţi până la prânz când Luna trece în casa comunicării şi a informării din horoscopul tău general. Odată cu acest tranzit, afli informaţii clare.

Horoscop Peşti

Prima parte a zilei de miercuri poate veni la pachet cu tensiuni între tine şi superiori, cel mai probabil pentru că nu ajungeţi la o concluzie comună în ceea ce priveşte strategiile de dezvoltare şi valoarea investiţiilor pe termen lung într-un proiect. Căutaţi să vă treceţi în revistă obiectivele şi viziunile referitoare la el pentru că există riscul să vă fi defazat între timp. Ori poate evoluaţi de ceva vreme în direcţii diferite şi nu v-aţi dat seama. Oricum, Luna intră dup-amiază în casa banilor şi a bunurilor, ceea ce întăreşte recomandarea de a mai aştepta o vreme cu investiţiile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici