HOROSCOP 1 noiembrie 2019: Patru zodii vor trece astăzi prin noi experienţe în plan sentimental şi profesional

Venus se instalează azi în semnul Săgetătorului, zodie în care va sta până pe 26 noiembrie. Pe fondul tranzitului ei, Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii caută să experimenteze comportamente noi în plan sentimental şi profesional.

18331 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 noiembrie 2019: Patru zodii vor trece astăzi prin noi experienţe în plan sentimental şi profesional

HOROSCOP 1 noiembrie 2019

Berbec

Venus poposeşte azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor din horoscopul tău general, semn că evenimentele din următoarea perioadă ar putea schimba câte ceva la sistemul tău de referinţă. La fel de posibil este să fie vorba de o relaţie de la distanţă sau de o persoană care provine dintr-o altă cultură şi care îţi oferă o perspectivă nouă asupra lumii, învăţându-te lucruri noi despre tine şi ajutându-te să-ţi depăşeşti limitele. Ai capacitatea să te alegi cu lecţii multe şi valoroase de la oamenii pe care îi iubeşti. Nu trebuie decât să fii dispus(ă) să le afli.

Taur

Intrarea lui Venus în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu persoana iubită şi/ sau partenerul de afaceri indică creşterea şanselor de câştig în comun ori de a vă spori economiile pe care le-aţi făcut împreună. Tot prin intermediul tranzitului ei, se mai răresc sau scad în intensitate luptele pentru autoritate în cuplul profesional sau sentimental din care faci parte, indiciu cum că percepţi încetul cu încetul faptul că s-a mers prea departe cu competitivitatea pe acest plan. Trebuie să retrasaţi limitele pentru a evita situaţia în care vă călcaţi pe bătături unul pe altul.

Gemeni

Cu Venus în casa cuplului, este de dorit ca Gemenii să îşi mute mai des atenţia în direcţia vieţii sentimentale. Pe fondul popasului ei prin acest sector de viaţă, relaţiilor consacrate care traversează o perioadă de stagnare pe plan amoros li se poate reaprinde flacăra, iar cuplurile aflate la început de drum se cunosc mai bine şi reuşesc să menţină interesul viu mai uşor. Influenţa acestui astru se face simţită şi în plan profesional, acolo unde pot apărea oportunităţi de colaborare pe care merită să le ia în calcul. Potenţialul lor este unul extrem de lucrativ şi merită explorată posibilitatea.

Rac

Venus tranzitează de azi înainte casa muncii şi a sănătăţii fizice, semn că te bucuri de efectul pozitiv al acestei planete pe două planuri. Pe de-o parte, s-ar putea să ai mai multă energie să te ocupi de tine însuţi(ăţi) şi să aduci ajustările necesare stilului tău de viaţă şi alimentaţie. Pe de altă parte, te înţelegi mai bine cu colegii de muncă, iar acest lucru transpare din randamentul de care dai dovadă pe plan profesional. Unde-s doi, puterea creşte, iar acest dicton ţi se aplică întru-totul în următoarea perioadă. Nu îţi este jenă să ceri ajutorul dacă ai nevoie.

Leu

Graţie tranzitului lui Venus prin casa iubirii, nativii(ele) acestei zodii care se simt pregătiţi(te) pentru o relaţie se bucură de mai mult succes pe scena de dating. Nu le lipsesc ocaziile de flirt şi cele de a cunoaşte persoane interesante. Cei(le) care au pus deja ochii pe cineva îşi găsesc curajul de a face prima mişcare şi de a tatona terenul. În cazul celor implicaţi(te) într-o relaţie consacrată, se anunţă o revitalizare a sectorului intim, iar cei care au experimentat tensiuni în raport cu copiii au prilejul să se redescopere prin intermediul pasiunilor şi hobby-urilor avute în comun cu ei.

Fecioară

Ingresul lui Venus în casa familiei din horoscopul tău general concide cu debutul unei perioade în care diferenţele de mentalitate dintre tine şi membrii familiei de origine scad în intensitate. În aceste săptămâni, te concentrezi mai mult pe acele puncte în care sunteţi compatibili şi unde viziunile voastre se întâlnesc. În cazul în care intenţionezi sau eşti în plină derulare a unor lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, află că nu vei duce lipsă de inspiraţie şi creativitate în utilizarea cât mai eficientă a spaţiului şi a resurselor pe care le ai la dispoziţie. Fă uz de ele din plin.

Balanţă

Venus ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că nu îţi va fi deloc greu în săptămânile care urmează să atragi şi să te faci plăcut(ă) prin modul în care te exprimi. Ştii exact ce şi când să spui pentru a face impresie bună, iar acest lucru te ajută mai ales dacă încerci să îţi îmbogăţeşti portofoliul de clienţi cu unele adiţii valoroase. De folos îţi vine tranzitul său şi dacă trebuie să derulezi unele negocieri în vederea stabilirii unor colaborări întrucât poţi întoarce orice schimbare de macaz în favoarea ta fără eforturi prea multe.

Scorpion

Cu Venus în casa banilor şi a bunurilor, este de aşteptat să nu îţi lipsească oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. Ba chiar s-ar putea să apară mai mult decât ai tu timp şi energie la dispoziţie, semn că trebuie să le supui unui riguros proces de selecţie, astfel încât să rămâi doar cu acelea care merită într-adevăr efortul. Trebuie să priveşti dincolo de beneficiul financiar imediat şi să optezi pentru acele surse de câştig pe care le poţi cultiva pe o perioadă mai lungă de timp. Caută să gândeşti în perspectivă acum.

Săgetător

Venus poposeşte azi tocmai în zodia naşterii tale, ceea ce denotă faptul că şarmul şi carisma ta vor face furori în următoarea perioadă. Vei beneficia de pe urma lor nu numai pe scena de dating sau în plan sentimental, unde vei reuşi să îl (re)cucereşti pe cel drag, dar şi la nivel social şi profesional, deoarece ştii să te pui în valoarea şi să atragi oameni în jurul tău. Ai grijă însă pentru că ai putea să oferi involuntar accesul şi unor persoane care nu merită atenţia şi devotamenul tău. Încearcă să fii mai selectiv(ă) din acest punct de vedere.

Capricorn

Trecerea lui Venus prin casa subconştientului din horoscopul tău general indică faptul persoana iubită te poate ajuta, pe nesimţite chiar, să îţi depăşeşti unele prejudecăţi. Tinzi să te poticneşti în tipare de gândire coercitive, care nu te lasă să vezi oportunităţile din spatele încercărilor la care eşti supus(ă), dar prin intermediul său, reuşeşti să le descoperi mai uşor. În cazul altor nativi(e), este vorba despre o relaţie pe care încearcă să o ţină departe de ochii curioşilor sau de un fost partener care revine în peisaj cu gânduri de împăcare. Li se recomandă să verifice dacă este oportună reînchegarea legăturii.

Vărsător

Venirea lui Venus în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale îţi retrezeşte entuziasmul pierdut cândva pentru iniţiative şi idei de afaceri pe care nu le-ai tranformat până acum în realitate. Acest astru îţi va aduce în cale, în perioada următoare, oamenii şi situaţiile necesare pentru a le reconsidera şi chiar a face primii paşi în direcţia transpunerii lor în practică. Prin intermediul networking-ului, dobândeşti ponturi şi informaţii valoroase despre cum poţi accesa fonduri sau aborda persoane dispuse să investească în proiectele tale. Mai mult, îţi faci prieteni care te vor sprijini în aceste demersuri.

Peşti

Cu Venus în casa carierei din horoscopului tău general, ascensiunea ta profesională este ca şi garantată. Ştii să te faci plăcut(ă) în ochii şefilor şi al factorilor de decizie de la locul de muncă, ceea ce îţi facilitează accesul la sarcini de serviciu care îţi pun în evidenţă talentul şi aptitudinile. În cazul altor nativi(e), acest astru încurajează debutul unei relaţii cu o persoană situată pe o treaptă superioară în ierarhia socială şi/ sau profesională. Astfel de cupluri pot avea parte de multe încercări şi este foarte important ca cei(le) aflaţi(te) în această situaţie să cunoască provocările care îi aşteaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici