HOROSCOP 10 IANUARIE 2020: Zodiile care vor avea parte de provocări în plan familial, profesional sau financiar

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020. Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în semnul Racului, ceea ce înseamnă că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) vor avea parte de unele provocări în plan familial, profesional sau financiar.

9796 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 IANUARIE 2020: Zodiile care vor avea parte de provocări în plan familial, profesional sau financiar

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020: Zodiile care vor avea parte de provocări în plan familial, profesional sau financiar

HOROSCOP 10 IANUARIE BERBEC

Luna Plină de astăzi interconectează casa familiei cu cea carierei din horoscopul tău general, cu menţiunea că, în cazul tău, energia sa se simte plenar în cel dintâi domeniu de viaţă. Ceea ce aduce acest eveniment astral în peisajul tău curent este o tensiune între cele două sectoare. Mai exact, s-ar putea să te preocupe unele chestiuni domestice, casnice sau de ordin locativ care nu îţi permit să dai dovadă de nivelul obişnuit de concentrare şi randament la serviciu. În felul acesta, ţi-ai putea atrage critici din partea şefilor. Din această pricină, este foarte important cum îţi ordonezi programul astăzi.

HOROSCOP 10 IANUARIE TAUR

În cazul tău, Luna Plină de astăzi creează o punte de legătură între casele comunicării, ale studiului şi deplasărilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că aceste aspecte s-ar putea solda cu nişte decalaje sau schimbări bruşte pe parcursul acestei zile sau chiar mâine ori poimâine. Aşadar, dacă te aşteaptă o călătorie importantă, asigură-te că automobilul tău funcţionează la cote optime sau că ai un plan de rezervă în caz că întârzie trenul, de exemplu. În cazul în care ai programată o întrevedere de afaceri importantă sau o sesiune de negocieri, este important să te pregăteşti pentru orice scenariu.

HOROSCOP 10 IANUARIE GEMENI

În ceea ce te priveşte, Luna Plină de astăzi se suprapune tocmai peste axa banilor din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în cazul tău, se manifestă cel mai puternic în sectorul finanţelor şi bunurilor câştigate prin munca proprie. Cu alte cuvinte, de azi începând şi până duminică inclusiv, este posibil să apară oportunităţi de suplimentare a veniurilor şi/ sau de valorificare a unei părţi din economii prin intermediul unor investiţii. În acelaşi timp încă, există posibilitatea să apară şi cheltuieli neprevăzute, pe care nu le-ai luat în calcul sau pe care nu aveai cum să le preconizezi de timpuriu.

HOROSCOP 10 IANUARIE RAC

Având în vedere că Luna Plină de astăzi se perfectează în semnul naşterii tale, este de aşteptat să nu duci lipsă de energie. În plus, dai dovadă de o atitudine asertivă şi de o abordare proactivă la locul de muncă şi în raport cu ceilalţi în general, ceea ce te ajută să te distingi de restul din jur. Cu toate acestea, ar putea creşte şi riscul tensiunilor cu cei din jur, mai ales dacă nu reuşeşti să gestionezi corect bagajul energetic covârşitor pe care-l aduce acest eveniment astral. Direcţionează-ţi eforturile către un scop practic şi nu-l lăsa să te controleze.

HOROSCOP 10 IANUARIE LEU

Şansele sunt mari să te numeri printre nativii(ele) semnelor care nu resimt tocmai pozitiv Luna Plină de astăzi. În horoscopul tău general, ea se manifestă plenar în casa subconştientului, ceea ce te-ar putea face mai sensibil(ă) decât de obicei. Eşti genul de persoană care nu lasă impresia unei persoane uşor lezabile, dar în interior te frămânţi destul de mult, iar pe fondul fenomenului astral de azi, s-ar putea ca factorii perturbatori să fie unii care altfel nu te-ar fi deranjat. Încearcă să te menajezi, evitând situaţiile cu potenţial mare de tensiune. Gândeşte-te şi la metode să elimini energiile negative.

HOROSCOP 10 IANUARIE FECIOARĂ

Luna Plină de astăzi îţi atrage atenţia asupra planurilor de viitor şi a proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi. Pe fondul ei, şansele sunt destul de mari să faci progrese însemnate în ceea ce le priveşte: întâlneşti oameni care te inspiră să îndrăzneşti mai mult, primeşti ajutor sub formă de sfaturi sau chiar de bani, ţi se deschid porţi sau se facilitează anumite procese care altfel ar fi rămas ferecate sau ar fi luat o veşnicie. Pe de altă parte, trebuie să sacrifici timpul de altfel petrecut cu persoana iubită, copiii sau făcând ceva ce-ţi place.

HOROSCOP 10 IANUARIE BALANŢĂ

Cu Luna Plină de astăzi în casa carierei, nu vei duce lipsă în aceste zile de oportunităţi să te afirmi la locul de muncă. În cazul altor nativi(e), care au fost mai sârguincioşi(oase) şi s-au ocupat mai îndeaproape de această chestiune, acest eveniment astral le va aduce recompensele pe care le merită: o îmbunătăţire semnificativă a statutului la serviciu sau chiar o promovare. În orice caz, cert este că evoluează cu toţii destul de mult la acest nivel, fapt pentru care îşi permit să emită unele pretenţii. În schimb, s-ar putea să petreacă ceva mi puţin timp cu familiile lor.

HOROSCOP 10 IANUARIE SCORPION

Luna Plină interconectează şi în cazul tău casele comunicării, ale deplasărilor şi ale studiului din horoscopul tău general, cu menţiunea că, în ceea ce te priveşte, provocările acestui fenomen astral vin mai degrabă la un nivel abstract. Mai exact, s-ar putea să aibă loc evenimente care te cheamă să schimbi ceva la sistemul tău de referinţă ori ai parte de dezbateri care te umplu de nervi la început, dar care-ţi dau teme importante de gândire. Ai mare grijă dacă te aşteaptă plecări în străinătate sau la mare distanţă de casă ori se întâmplă să ai de-a face cu instituţiile statului.

HOROSCOP 10 IANUARIE SĂGETĂTOR

Luna Plină se perfectează pe casele banilor din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în ceea ce te priveşte, este vorba de resursele pe care le-ai obţinut şi/ sau pe care le deţii cu terţe persoane, indiferent dacă ne referim la partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţi sau colaboratori. Ce face aceste fenomen astral este să-ţi indice faptul că s-ar putea naşte tensiuni în raport cu ceilalţi pe seama finanţelor. Poate nu reuşiţi să cădeţi la învoială cu privire la destinaţia următoarelor investiţii sau au avut loc pagube sau scurgeri de capital care vă dezechilibrează raportul de forţe.

HOROSCOP 10 IANUARIE CAPRICORN

Deşi Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa parteneriatelor de viaţă şi/ sau de afaceri, resimţi efectele ei şi în plan personal. Mai exact, nu duci lipsă de energie, eşti activ(ă) pe toate planurile şi ai planuri mari pentru aceste zile. Te solicită însă destul de mult planul relaţional, acolo unde aşteptările sunt mari, ţi-e teamă să nu lezezi sensibilităţile celorlalţi şi vrei să mulţumeşti pe toată lumea. Cu cât realizezi mai repede că este imposibil să satisfaci doleanţele tuturor, cu atât mai uşor te eliberezi de eventualele procese de conştiinţă pe care ţi le poţi face-n zadar.

HOROSCOP 10 IANUARIE VĂRSĂTOR

Cu Luna Plină de astăzi în casa muncii, ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni nu va fi automat şi cea mai puţin solicitantă. Ba dimpotrivă, căci acest eveniment astral animă suficient de mult atmosfera încât să te trezeşti cu mai multe sarcini de serviciu decât te-ai aşteptat. Aşadar, să nu te mire dacă ajungi să stai peste program la serviciu, că îţi mai iei câte ceva de făcut şi acasă ori că te alegi cu un nivel de oboseală pe care nu l-ai mai simţit de mult. Oricât de multe ai avea de făcut, ţine cont să te şi odihneşti.

HOROSCOP 10 IANUARIE PEŞTI

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, iar cum ea creează o opoziţie la casa planurilor de viitor şi a proiectelor, este de aşteptat ca astăzi să îţi fie greu să te împarţi echitabil între cele două domenii de viaţă. Dar oricât de ofertante ar fi lucrurile pe care le-ai putea face în cel din urmă sector anterior menţionat, ţine minte că astrele îţi recomandă să te concentrezi pe viaţa sentimentală şi/ sau pe relaţia cu cei mici. Petreceţi timp de calitate unul alături de celălalt, preferabil departe de gadget-uri.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici