HOROSCOP 10 MARTIE 2020: Zodiile care azi primesc şansa de a-şi remedia unele greşeli comise în plan profesional

Mercur revine astăzi la mersul direct prin Vărsător, semn în care se află pentru a doua oară în acest an, după ce a retrogradat din Peşti în această zodie.

7495 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 MARTIE 2020: Zodiile care azi primesc şansa de a-şi remedia unele greşeli comise în plan profesional

HOROSCOP 10 MARTIE 2020

Semnele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) primesc şansa de a-şi remedia unele greşeli comise în plan profesional, sentimental sau financiar.

HOROSCOP 10 MARTIE BERBEC

Mercur revine astăzi la mersul în sens direct prin casa proiectelor şi a planurilor tale, fapt pentru care acestea o iau din loc încetul cu încetul. Nu este exclus ca, în ultima perioadă, să fi evoluat mai lent, să fi stagnat sau chiar să fi făcut câţiva paşi în spate. Persoane de la care te-ai fi aşteptat la un sfat sau ajutor material au dat poate bir cu fugiţii şi ai rămas de unul(a) singur(ă) să te lupţi cu tot felul de piedici. Pare însă că ai ieşit acum la liman, ceea ce te ajută să îţi redobândeşti entuziasmul creator.

HOROSCOP 10 MARTIE TAUR

Cu Mercur revenit la mersul direct prin casa carierei, este de aşteptat ca viaţa ta profesională să se îmbunătăţească. În ultima perioadă, este posibil să nu fi comunicat tocmai uşor cu superiorii, iar părerile tale par să nu fi cântărit prea mult în ochii lor în săptămânile trecute. De azi începând însă, le reintri uşor-uşor în graţii, iar acest lucru va avea un impact pozitiv asupra evoluţiei tale la nivel profesional. S-ar putea totuşi să-ţi fie destul de dificil să reiei unele proiecte cu care ai înregistrat unele pierderi sau eşecuri de curând. Caută să te orientezi către alte oportunităţi.

HOROSCOP 10 MARTIE GEMENI

Mercur se întoarce astăzi la tranzitul firesc prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiului, iar efectul acestei schimbări de traiectorie se poate face simţit pe mai multe planuri. Dacă ţi s-a refuzat un dosar sau ai întâmpinat probleme cu un proces birocratic, află că lucrurile vor evolua mai uşor acum. În cazul în care s-a amânat o deplasare, mai ales în interes profesional, vei avea acum parte de mai mult succes în raport cu ea întrucât ai avut timp să te pregăteşti mai bine. În plus, ai un tonus mental bun, care-ţi conferă o atitudine de învingător(oare).

HOROSCOP 10 MARTIE RAC

Revenirea lui Mercur la tranzitul direct prin casa complexităţii relaţiilor cu ceilalţi denotă faptul că se reechilibrează balanţa de forţe din interiorul parteneriatului de viaţă şi/ sau de afaceri. Mai mult, vă înţelegeţi mai bine decât în ultimele săptămâni când vine vorba de bani, dar mai ales de cei pe care urmează să îi câştigaţi împreună sau pe care îi deţineţi deja. Aşadar, acum este momentul să aduceţi în discuţie potenţiale oportunităţi de investiţie la care să contribuiţi în egală măsură. Iar dacă te-ai confruntat cu competiţie neloială la serviciu sau în viaţa sentimentală, află că puterea ei va scădea.

HOROSCOP 10 MARTIE LEU

Cu Mercur înapoi la mersul firesc prin casa parteneriatelor, te vei înţelege fără doar şi poate mai bine cu persoana iubită şi/ sau asociaţii, clienţii sau colaboratorii. Dacă tentativele de manipulare, şantaj emoţional sau luptele pentru putere au făcut parte din repertoriul ultimelor săptămâni, fii sigur(ă) că nu vei mai avea parte de astfel de manifestări în cele ce urmează. Ai învăţat multe în ultima perioadă despre tine şi cei cu care lucrezi/ coabitezi. E normal să te fi confruntat cu unele dezamăgiri, dar caută să nu le laşi să îţi afecteze prea mult relaţiile cu ei pe termen lung.

HOROSCOP 10 MARTIE FECIOARĂ

În ultima perioadă, este posibil să te fi înţeles nu prea bine cu colegii de muncă. Întoarcerea lui Mercur la mersul direct prin casa muncii promite să remedieze acest aspect, dar şi să te susţină în remedierea eventualelor erori care s-au înregistrat de pe urma comunicării defectuoase cu cei cu care lucrezi. La fel de posibil este să se înlocuiască o parte din aparatura de la birou, fix aceea care ţi-a făcut probleme în ultima vreme. Iar dacă ai avut parte de neplăceri pe plan medical, pare că sprijinul partenerului ţi-a fost de mare ajutor în a-ţi reveni la timp.

HOROSCOP 10 MARTIE BALANŢĂ

Revenirea lui Mercur la traiectoria firească prin casa hobby-urilor, a iubirii şi a copiilor îmbunătăţeşte felul în care comunici cu partenerul de viaţă şi cei mici. În privinţa preocupărilor de timp liber, te ajută îţi faci mai mult timp pentru ele şi chiar să îţi antrenezi unele talente pe care nu le-ai fructificat până acum. Cu toate acestea, se recomandă să te ţii departe de excese, mai ales dacă te-ai confruntat cu un disconfort serios pe partea de sănătate. În cazul anumitor nativi(e), ar putea duce chiar la reînchegarea legăturilor cu o persoană specială cu care ai pierdut contactul recent.

HOROSCOP 10 MARTIE SCORPION

Mercur îşi reia astăzi tranzitul direct prin casa familiei, eliminând încetul cu încetul problemele de comunicare dintre tine şi unii membri ai familiei, mai ales cei care fac parte dintr-o altă generaţie. Realizezi că baţi pasul pe loc în raport cu ei dacă încerci să îi faci să se schimbă sau aştepţi să îţi adopte punctele de vedere. Toleranţa ar trebui să îşi facă loc în atitudinea ta faţă de ei dacă vrei să poţi discuta cu ei unele chestiuni sensibile fără să se ajungă la tensiuni. În caz contrar, vei ridica cu zid pe care îl vei demola greu.

HOROSCOP 10 MARTIE SĂGETĂTOR

Mercur face astăzi stânga împrejur în casa comunicării din horoscopul tău general, semn că se ridică interdicţia de a semna contracte şi de a derula negocieri. Iar dacă ai dat curs unor astfel de acţiuni şi au apărut probleme pe parcursul retrogradării sale, vei reuşi să le remediezi rapid. În plus, abilităţile tale de comunicare şi interacţiune cu ceilalţi revin la capacităţile lor obişnuite, ceea ce te ajută să te descurci mai uşor în anumite circumstanţe sociale mai solicitante. La fel de posibil este să nu te mai confrunţi la fel de des cu probleme de ordin tehnic şi tehnologic.

HOROSCOP 10 MARTIE CAPRICORN

Cu Mercur întors la mersul firesc prin casa banilor, nu mai trebuie să îţi faci griji că îţi alunecă finanţele printre degete. Din pricina retrogradării sale, este posibil să fi înregistrat unele cheltuieli pe care le-ai fi putut evita foarte uşor. Aceasta este cel mai probabil o urmare a faptului că ţi-ai gestionat destul de haotic resursele, ceea ce a condus la dezvoltarea unor obiceiuri de consum destul de păguboase. Dar cum orice învăţ îşi are şi dezvăţul, poţi face ceva în acest sens de azi încolo. Gândeşte-te aşadar cum îţi poţi manageria mai bine bugetul pe termen mai lung.

HOROSCOP 10 MARTIE VĂRSĂTOR

Mercur revine astăzi la mersul în sens direct prin semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să îţi regăseşti latura comunicativă şi deschisă. În anumite contexte, ai fost destul de tăcut(ă) în ultima vreme, iar acest lucru s-a datorat faptului că încrederea ta în propria persoană a fluctuat destul de mult. Încearcă să lucrezi la acest aspect în perioada următoare şi vei vedea că nu vei mai avea parte de trac atunci când trebuie să iei cuvântul şi să-ţi exprimi punctul de vedere într-un cadru formal, care altfel te-ar fi intimidat. Ai multe de oferit şi trebuie să conştientizezi asta.

HOROSCOP 10 MARTIE PEŞTI

Te numeri printre norocoşii(oasele) pentru care întoarcerea lui Mercur la sensul de mers direct coincide cu debutul unei perioade în care tonusul tău mental se îmbuntăţeşte considerabil. Procesezi mai uşor sentimentele nu prea plăcute asociate cu frustrări sau temeri cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Este de înţeles că nu ţi-ai fost uşor, dat fiind că unele situaţii şi reacţii din partea celor din jur te-au lăsat cu un gust amar. Caută să vezi ce poţi învăţa de pe urma acelor experienţe şi asigură-te că nu faci aceleaşi greşeli de două ori. Chiar nu merită bătaia ta de cap.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici