HOROSCOP 10 octombrie 2019: Trei zodii sunt privilegiate astăzi de astre

Coloritul astral acestei zile nu diferă mult de cel de ieri, în sensul că aceeaşi Lună din Peşti aderă de astă data la un trigon cu Mercur din Scorpion, semn că tot zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt privilegiate. Aspectul armonios minor de sextil format de aceeaşi Lună cu Uranus retrograd din Taur le potenţează însă şi latura practică.

7458 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 octombrie 2019: Trei zodii sunt privilegiate astăzi de astre

HOROSCOP 9 octombrie 2019

Berbec

Te menţii şi astăzi în aceeaşi dispoziţie meditativă în care te-ai aflat şi ieri, cu menţionează că apar mici noroace de bani cândva pe parcursul acestei zile. Ele s-ar putea să răsară când şi de unde te aştepţi mai puţin, deci încearcă să-ţi întinzi antenele şi să vezi de unde ar putea apărea. Poate că ieri sau acum ceva timp ţi-ai făcut timp să ajuţi pe cineva şi acum ţi se întoarce serviciul. Pentru asemenea oportunităţi, meriţi să te trezeşti din reverie şi să ieşi din zona de confort. În fond, nu îţi cad rău bani în plus la buget.

Taur

Te găseşti azi în aceeaşi stare de spirit comunicativă şi sociabilă imprimată de astre ieri, dar astăzi simţi mai mult efectele sale benefice în plan personal. Mai exact, ai cunoscut ieri unele persoane care ţi-au servit drept sursă de inspiraţie şi astăzi prinzi curajul să reconsideri unele visuri pe care le-ai tot amânat. Ţi se reînnoieşti speranţa că poţi transpune în realitate un proiect în care ai mare încredere, dar pe care nu ai avut curajul să îl implementezi. Vestea bună este că acum te bucuri şi de sprijinul unor oameni care te înţeleg şi care cred în potenţialul său.

Gemeni

Ca ieri, dai dovadă de un nivel de productivitate peste cotele obişnuite, dar dacă miercuri atrăgeai atenţia prin perseverenţă şi rezultate de calitate, astăzi ai parte şi de lobby din partea unui factor important de decizie de la locul de muncă. Pare că ai atras atenţia unuia dintre superiori care decide azi să îţi susţină cauza în faţa celorlalţi. Poate fi vorba despre un team leader sau cineva din middle management ori de un coleg cu rezultate deosebite care se bucură de intrare la şefi. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti pe drumul cel bun către succes răsunător.

Rac

Joia aceasta te surprinde la fel de energic(ă) şi bine dispus(ă) ca ziua de miercuri, dar pare că astăzi priveşti cu mai multă speranţă la ziua de mine. Ai reuşit să îţi conservi, ba chiar să îţi cultivi, starea de bine de ieri şi în orice faci demonstrezi dinamism, o atitudine proactivă şi un joie de vivre care îi molipseşte pe toţi. Şi astăzi cei(le) mai favorizaţi(te) nativi(e) sunt aceia(lea) care sunt la început de relaţie cu actualul partener sau care sunt părinţi tineri. Veselia de care dau dovadă cei mici şi atenţia primită de la partener le face bine.

Leu

Ziua aceasta îi surprinde pe Lei şi Leoaice la fel de sensibile ca ieri, cu amendamentul că apropierea mai mare de familie poate avea efecte benefice nebănuite pe alte planuri decât cel personal sau domestic. Experienţa de viaţă a celor dragi te poate ajuta enorm dacă te afli în situaţia de a lua o decizie importantă la nivel profesional. În font, ei sunt singurele persoane în care poţi avea încredere totală şi chiar în situaţia în care nu au lucrat într-un domeniul tău sau nu au nivelul tău de educaţie, îşi dau seama instinctiv încotro să te ghideze mai bine.

Fecioară

Menţionam ieri că astrele îşi potenţează abilităţile de comunicare şi socializare la mijlocul acestei săptămâni. Ei bine, prognoza astrală nu se schimbă prea mult astăzi, dar se reliefează mai mult decât ieri compatibilitatea de principii şi valori dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţi sau colaboratori. E drept că diferenţele de mentalitate nu se anulează pe fondul actualului context astral, dar faptul că sistemele voastre de referinţă sunt asemănătoare mai reduce din forţa anumitor puncte de vedere pe care nu reuşiţi să le armonizaţi prea uşor. În fond, aveţi aceleaşi obiective şi sunteţi dispuşi să faceţi concesii.

Balanţă

Se menţin şi astăzi oportunităţile financiare care s-au creat ieri, semn că dacă nu le-ai reperat miercuri, s-ar putea să ţi se dea o a doua şansă în acest sens joia aceasta. În cazul în care nu îţi permite timpul să faci singur(ă) toată munca pe care o presupun, n-ar fi rău să cooptezi ajutorul cuiva. Cere o mână de ajutor partenerului de viaţă sau povesteşte-i asociatului de această şansă de câştig. S-ar putea să-ţi ofere ei o mână de ajutor şi să nu fie nevoie să ratezi oportunitatea de a-ţi suplimenta bugetul pe weekend, deşi îl împarţi cu ei.

Scorpion

Joia aceasta te găseşte la fel de bine dispus(ă) ca ieri, dar azi devine mai evident faptul că există o componentă sentimentală în această stare de bine a ta. Lucrurile au luat o turnură pozitivă în plan amoros sau în relaţie cu copiii şi ai toate motivele să te bucuri pentru acest fapt. În felul acesta, s-ar putea să percepi sarcinile de la serviciu ca fiind mai uşoare decât sunt de fapt, cu toate că nivelul lor de dificultate este destul de ridicat. Iar odată ajuns(ă) acasă, vrei să profiţi de timpul avut la dispoziţie cu cei dragi ai casei.

Săgetător

Şi această zi te surprinde într-o dispoziţie uşor nostalgică, gândindu-te cu drag la momente fericite de familie. Astăzi, în schimb, îţi dai seama ce anume ai putea face pentru a recupera ceva din acea atmosferă din trecut de care ţi-ai adus cu drag aminte la începutul acestei săptămâni. Poate te gândeşti să reinstaurezi o tradiţie de familie demult uitată sau poate că reamenajezi un colţ al casei care să îţi amintească de casa părintească ori de un moment frumos trăit împreună cu cei dragi. Poate îţi faci timp, de exemplu, să decorezi un perete gol cu fotografii speciale de familie.

Capricorn

Networking-ul şi proiectele colective cu bătaie lungă rămân şi astăzi o prioritate pentru tine şi un domeniu în care poţi face reale progrese. Diferenţa o constituie faptul că îţi găseşti curajul să îţi pui amprenta personală pe ceea ce faci. Aşa se face că, în cadrul şedinţelor de creaţie, îţi susţii punctele de vedere şi insişti să-ţi laşi tuşa pe acel ceva care îţi revine ţie ca sarcină. Ştii că o astfel de mişcare îţi va fi favorabilă mult după încheierea activităţilor în care eşti implicat(ă) acum. E drept că este o acţiune colectivă, dar nu trebuie să-ţi anuleze personalitatea.

Vărsător

În cazul în care n-ai primit ieri veşti legate de un posibil bonus la salariu sau o mărire de leafă, nu-ţi pierde speranţa pentru că vor prinde trenul de astăzi ştirile bune în acest sens. Între timp, pare că ai avut timp să te decizi ce faci cu suplimentul primit luna aceasta. Pare să fie vorba de un proiect gospodăresc pe care vrei să îl iniţiezi sau care este început de mult, dar care aşteaptă fondurile necesare pentru a fi dus la bun sfârşit. Sau reuşeşti să le oferi celor dragi un împrumut pe care n-au avut curajul să-l ceară.

Peşti

Dai dovadă astăzi de aceeaşi ascuţime a minţii de care te-ai bucurat ieri, iar pe lângă faptul că ai un tonus mental bun, se mai remarcă joia aceasta şi faptul că ştii să îţi exprimi bine ideile, făcându-te înţeles(asă) cu succes de orice, indiferent de contextul în care te afli. Acest lucru îţi atrage un nivel ridicat de popularitate, atât în plan social, cât şi profesional, sprijinindu-te să pui bazele unor relaţii care se pot dovedi de mare perspectivă. Cu toate acestea, caută să rămâi natural(ă) şi nu îţi schimba comportamentul doar pentru a face pe plac tuturor din jur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici