HOROSCOP 11 APRILIE 2020: Zodiile Cardinale au parte azi de spirit de iniţiativă şi spontaneitate

HOROSCOP 11 APRILIE. Mercur poposeşte astăzi în Berbec, unde va rămâne până pe 27 aprilie.

2605 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 APRILIE 2020: Zodiile Cardinale au parte azi de spirit de iniţiativă şi spontaneitate

HOROSCOP 11 APRILIE 2020

Din acest semn, conferă spontaneitate, francheţe şi spirit de iniţiativă zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).

HOROSCOP 11 APRILIE BERBEC

Mercur ajunge astăzi în semnul naşterii tale, de unde îţi oferă o mai mare îndrăzneală în declaraţii. Spontaneitatea cu care te exprimi poate fi un suflu de aer proaspăt în această perioadă, dar există posibilitatea ca în anumite contexte să dai dovadă sau să fii catalogat(ă) ca fiind brutal(ă) sau insensibil(ă). Caută aşadar să menţii un oarecare nivel de tact şi diplomaţie pentru a nu pune presiune pe anumite relaţii în această perioadă cam tulbure.

HOROSCOP 11 APRILIE TAUR

Mercur poposeşte azi în casa subconştientului din horoscopul tău general şi te va pune pe parcursul tranzitului său în dese situaţii în care îţi pierzi răbdarea mult mai repede decât de obicei. Timpul suplimentar pe care îl petreci cu propria persoană îţi dă răgazul să te gândeşti la trecut şi să redeschizi răni pe care le-ai crezut vindecate. Caută să nu dezgropi securea războiului reacţionând exagerat în anumite circumstanţe pe care mai bine le ignori.

HOROSCOP 11 APRILIE GEMENI

În cazul tău, Mercur tranzitează de azi înainte casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din astrograma ta solară. În perioada în care se află în acest sector, planeta te predispune la decizii pripite şi declaraţii nu tocmai înţelepte în raport cu persoanele cu care derulezi aceste activităţi. Sau poate că ajungi în contextul în care le spui una prietenilor şi ei înţeleg cu totul altceva. Fii mai atent(ă) cum gândeşti şi vorbeşti.

HOROSCOP 11 APRILIE RAC

În horoscopul tău general, Mercur ocupă de azi începând casa carierei, ceea ce înseamnă poţi avea tendinţa de a emite păreri şi viziuni care rup discursul oficial al şefilor sau al domeniului tău de activitate. În cel mai bun caz, s-ar putea să vii cu inovaţii care sunt îmbrăţişate cu căldură de superiori, dar ţine cont că există riscul să şochezi şi să îţi atragi antipatii care se pot interpune în cale dezvoltării tale profesionale.

HOROSCOP 11 APRILIE LEU

Cu Mercur în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi studiilor, este indicat să ai foarte mare grijă ce decizii iei în raport cu aceste sectoare. Gândeşte-te îndelung la posibilele urmări ale alegerilor pe care le faci, la avantajele şi dezavantajele înfăptuirii unei deplasări, ale susţinerii unui examen sau ale demarării unui proiec birocrativ complex. Pe de altă parte, te bucuri de o mentalitate de învingător(oare), care trece cu optimism peste toate încercările apărute acum.

HOROSCOP 11 APRILIE FECIOARĂ

În astrograma ta solară, Mercur se deplasează de azi încolo prin casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Acest lucru marchează o escaladare a tensiunilor între tine şi persoana(ele) cu care convieţuieşti şi/ sau derulezi afaceri în legătură cu resursele comune. Orgoliile au tendinţa să primeze în faţa binelui comun dacă uitaţi să trageţi tare la aceeaşi căruţă, mai ales în această perioadă.

HOROSCOP 11 APRILIE BALANŢĂ

În horoscopul tău general, Mercur ocupă de azi încolo casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce poate face dificilă relaţionarea cu cel drag şi cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Fiecare pare să o ţină tare pe a sa, ceea ce înseamnă că nu mai rămâne loc de compromis. Profită de faptul că ţie îţi vin diplomaţia şi tactul mănuşă şi încearcă să întinzi pipa păcii. Până la urmă se va reinstaura armonia.

HOROSCOP 11 APRILIE SCORPION

Mercur ajunge astăzi în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, iar dacă ţinem cont de energia semnului în care se află, nu exagerăm deloc când spunem că ai putea fi mai puţin atent(ă) şi responsabil(ă) în anumite momente. Dacă în context profesional o mai poţi drege cumva, nu acelaşi lucru se poate spune despre planul sănătăţii, unde nu trebuie să îţi asumi niciun risc în această perioadă. Construieşte-ţi un ritual de îngrijire bine organizat.

HOROSCOP 11 APRILIE SĂGETĂTOR

Mercur îşi face intrarea astăzi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, trezindu-ţi pofta de joc şi conferindu-ţi voia bună necesară pentru a păstra sau a cultiva un climat pozitiv în raport cu cei dragi. Monotonia şi plictisul dispar, făcând loc unor experienţe noi de care vă veţi aduce aminte cu mare bucurie peste ani. Acum este momentul să pui bazele unor noi tradiţii şi preocupări comune, care să producă satisfacţii tuturor.

HOROSCOP 11 APRILIE CAPRICORN

Mercur intră azi în casa familiei, semn că cei dragi devin o prioritate şi pentru tine. Dar cum acest sector îi include şi pe părinţi, respectiv alte rude mai în vârstă, este posibil ca atmosfera să se tensioneze uneori, mai ales dacă nu prea înţeleg cum stă treaba şi de ce este imperios necesar să se protejeze mai atent în această perioadă. Încearcă să nu îţi pierzi cumpătul şi oferă-te să îi ajuţi dacă poţi.

HOROSCOP 11 APRILIE VĂRSĂTOR

Mercur poposeşte azi în casa comunicării din horoscopul tău general, iar ce-ţi este în guşă este şi în căpuşă în această perioadă. Dacă depinzi însă de mijloace alternative de comunicare, stilul lor lacunar, combinat cu atitudinea care îţi este imprimată de astăzi încolo, nu poate decât să îţi creeze deservicii destul de mari. Este foarte important să îţi filtrezi atent reacţiile prin filtrul raţiunii. În caz contrar, s-ar putea ca relaţiile tale să sufere mult.

HOROSCOP 11 APRILIE PEŞTI

Cu Mercur în casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară, s-ar putea să fii destul de neatent(ă) cu modul în care îţi drămuieşti resursele financiare. Dacă te trece gândul să profiţi de unele oferte la unele produse de care nu ai cu adevărat nevoie, poate ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să dai curs unor cheltuieli în acest sens. În caz contrar, te poţi trezi cu anumite lipsuri mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici