HOROSCOP 11 decembrie 2019: Ce zodii vor avea parte astăzi de oportunităţi financiare valoroase pe care n-ar trebui să le rateze

Mijlocul acestei săptămâni stă sub influenţa conjuncţiei lui Venus cu Saturn în Capricorn, aspect care supune unor teste relaţiile de iubire, familie şi profesionale ale zodiilor Cardinale (Taur, Fecioară şi Capricorn).

5566 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 decembrie 2019: Ce zodii vor avea parte astăzi de oportunităţi financiare valoroase pe care n-ar trebui să le rateze

Berbec

Conjuncţia lui Venus cu Saturn în casa carierei vorbeşte despre faptul că relaţia ta cu superiorii ar putea avea de suferit astăzi din pricina faptului că aveţi probleme în a comunica unii cu ceilalţi. Sau poate că trece printr-un proces de maturizare, care implică să se discute unele lucruri pe un ton mai serios. Nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) într-o relaţie cu o persoană situată pe o treaptă superioară în ierarhia socială şi/ sau profesională ar putea să aibă de-a face cu unele dificultăţi de raportare la persoana iubită. Viziunile voastre nu se întâlnesc în anumite puncte foarte importante.

Taur

Alăturarea lui Venus la Saturn în casa filozofiei de viaţă indică faptul că ai putea avea parte astăzi de unele discuţii revelatoare pentru viaţa ta sentimentală. Sau poate că citeşti o carte sau un articol care te ajută să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. S-ar putea ca, în primă fază, această epifanie să nu aibă un caracter pozitiv. Probabil că implică o distanţare sau luări de poziţie nu tocmai confortabile în raport cu situaţia actuală în care se găseşte viaţa de cuplu. De dificultăţi ar putea avea parte şi relaţiile la distanţă sau cele în care un partener este străin.

Gemeni

Venus şi Saturn îşi dau astăzi mâna în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Conjuncţia lor semnifică faptul că problemele de relaţionare şi comunicare cu persoana iubită/ asociatul(a), clienţii sau colaboratorii îşi pot pune amprenta negativ asupra capacităţii voastre de a profita la timp de oportunităţi financiare valoroase. Până reuşiţi să vă puneţi de acord cum ar fi mai bine să acţionaţi, se întâmplă că dispare oferta sau v-o ia altcineva înainte. Trebuie să vă concentraţi zilele acestea pe armonizarea unor diferenţe mari de viziune pe plan economic.

Rac

Cu Venus şi Saturn conjuncte în casa relaţiilor din horoscopul tău general, este de aşteptat ca legăturile cu ceilalţi să constituie un punct important pe agenda acestei zile. Suprapunerea celor două planete scoate la iveală probleme de comunicare şi incompatibilităţi de viziune de care nu erai conştient(ă) până acum, iar aceste revelaţii s-ar putea să survină într-un moment-cheie din zi, în care ar fi trebuit să daţi dovadă de bună înţelegere. Unul dintre voi sau chiar amândoi sunteţi refractari la alte idei şi perspective decât ale voastre, iar relaţia voastră are mult de pierdut dacă nu încercaţi să vă deschideţi.

Leu

Venus înaintează către o conjuncţie cu Saturn în casa muncii, semn că relaţionezi mai greu cu colegii de muncă pe parcursul zilei de astăzi. Dacă lucrezi în aceeaşi companie cu persoana iubită sau aveţi împreună o afacere, s-ar putea să vă fie dificil să lăsaţi problemele de acasă la pragul de intrare de la birou. Prin urmare, dacă traversaţi o perioadă complicată în cuplu, acest lucru s-ar putea manifesta şi în interacţiunile voastre de la serviciu. Nativii(ele) acestui semn care s-au dedat la excese culinare sau de altă natură în ultima vreme riscă să se confrunte cu probleme de sănătate.

Fecioară

Alăturarea lui Venus la Saturn în casa iubirii semnalează faptul că eşti pregătit(ă) să duci relaţia cu partenerul la următorul nivel. Pentru unii(ele) dintre voi, acest lucru implică să vă asumaţi povestea de dragoste cu celălalt şi să îl/o prezentaţi cercului de apropiaţi. În cazul altora, este vorba că discuţia serios despre oportunitatea îmbogăţirii familiei cu încă un membru. Nu ar trebui să te mire dacă te sperie acest perspective la început. Ele presupun angajamente foarte importante, la care nu poţi renunţa cu una-cu două. În cazul în care ai deja copii, caută să petreci mai mult timp cu ei.

Balanţă

Venus intră în uniune cu Saturn în casa familiei din horoscopul tău general, făcând ca interacţiunile tale cu membrii familiei să decurgă destul de dificil. S-ar putea ca prăpastia dintre generaţii să devină mai adâncă astăzi sau cel puţin aşa o percepi tu. Îţi lipseşte poate răbdarea să îi asculţi şi să îi înţelegi, cu toate că ţi-ai dori să eviţi orice formă de tensiune între voi. Cu puţin tact şi diplomaţie, vei reuşi să te ţii departe de conflicte, dar acest lucru nu anulează faptul că se cer purtate discuţii serioase cu apropiaţii cu privire la limite şi intimitate.

Scorpion

Cu Venus şi Saturn conjuncte în casa comunicării, ţi-ar putea fi destul de dificil să relaţionezi chiar cu toată lumea. S-ar putea să simţi că nu poţi să îţi depăşeşti părerile cu privire la anumite persoane doar de dragul unor discuţii practice sau necesare chiar, de dragul celor dragi sau în vederea dezvoltării unui proiect în cadrul căruia activaţi. Pe de altă parte, este o zi relativ bună pentru semnarea de contracte, mai ales dacă acestea implică multă muncă şi simţ de răspundere din partea ta în următoarea perioadă. Uniunea celor două planete arată că eşti pregătit(ă) pentru acest angajament.

Săgetător

Venus dă mâna astăzi cu Saturn în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, fapt care poate anunţa unele lipsuri sau pagube în plan financiar. S-ar putea ca pe unele dintre acestea să nu le poţi evita; se datorează poate unor decizii mai puţin inspirate din trecut sau reprezintă scenarii pe care nu le-ai luat în calcul sau pe care ţi le-ai asumat atunci când ai glisat unele sume importante într-o direcţie cu potenţial crescut de risc. Tot ceea ce poţi face este să minimezi pierderile şi să te gândeşti cum anume le poţi ocoli eficient pe viitor.

Capricorn

Venus aderă azi la o conjuncţie cu Saturn tocmai în semnul naşterii tale, iar acest lucru te face să fii mai conştient(ă) ca oricând de faptul că o mare parte din şarmul tău se datorează sentimentului de siguranţă şi încrederii pe care o insufli celor de lângă tine. Faptul că realizezi acest lucru te ajută să întorci unele situaţii în favoarea ta şi să faci impresie bună unor persoane care pot avea un impact mare asupra ascensiunii tale profesionale. Sau poate că te faci remarcat(ă) în faţa unei persoane care te interesează ceva vreme. Nu rata aceste oportunităţi sociale importante.

Vărsător

Cu Venus şi Saturn în casa subconştientului, este de aşteptat să îţi fugă mintea nu de puţine ori la un fost partener sau la comportamente care au dus la degradarea unei relaţii mai vechi sau a actualului cuplu. Dacă rememorezi astfel de lucruri fără a face ceva în privinţa lor, nu faci altceva decât să redeschizi răni vechi. Caută să lucrezi la acele trăsături de caracter care ţi-au pricinuit probleme în raport cu cel drag. Vezi de unde ţi se trag şi ce poţi face în privinţa lor pentru a evita orice alte descărcări de tensiune între tine şi partener.

Peşti

Prezenţa lui Venus şi a lui Saturn în casa proiectelor de viitor semnalează o restrângere a perspectivelor pe termen lung. Acest lucru indică faptul că ai o ţintă sigură şi îţi direcţionezi eforturile înspre ceva clar. Tot astăzi s-ar putea să se contureze colaborări ferme sau obţii unele sponsorizări care te ajută concret sî avansezi în direcţia obiectivelor tale. Se vede că înregistrezi progrese palpabile, iar acest lucru ar trebui să te impulsioneze să tragi şi mai tare. Nativii(ele) acestui semn care au dezvoltat alt fel de sentimente pentru un prieten pot întâmpina greutăţi în a evolua către o relaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici