HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020: Patru zodii vor avea parte azi de situaţii dificile în plan personal şi profesional

Luna poposeşte astăzi în Balanţă şi intră într-o opoziţie cu Venus în Berbec, ceea ce poate face ca zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) să fie puse în unele situaţii dificile în plan personal şi profesional.

28554 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020: Patru zodii vor avea parte azi de situaţii dificile în plan personal şi profesional

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020

Zodiile Cardinale vor fi puse în unele situaţii dificile în plan personal şi profesional.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE BERBEC

Această zi stă sub zodia tensiunilor cu cei din jurul tău, dar mai cu seamă a celor cu partenerul. Ceva din comportamentul tău pare să îl deranjeze într-atât de mult pe cel drag încât nu se va da în lături să îţi atragă atenţia. Depinde însă numai de tine cum vei reacţiona la obiecţiile pe care ţi le aduce. S-ar putea să o iei personal şi să te lezezi, dar gândeşte-te că îţi vrea binele şi că poate ai avea mai mult de câştigat pe viitor dacă ţi-ai corija reacţiile în anumite situaţii. Nu este prea târziu să faci ceva.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE TAUR

La serviciu, te aşteaptă o zi destul de dificilă. S-ar putea să nu fii într-o formă prea bună, ceea ce te împiedică să dai dovadă de un randament prea ridicat. Sau poate că ai de-a face cu atât de multe complicaţii la serviciu încât simţi că nivelul tău de rezistenţă psihică nu este capabil să ducă toate provocările care îţi ies în cale. În situaţii ca acestea, este foarte important să iei lucrurile pe rând şi să nu te impacientezi. Eşti mai puternic(ă) decât crezi şi le vei face faţă tuturor cu brio. Calmează-te şi vezi ce este realmente prioritar.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE GEMENI

Mijlocul de săptămână te găseşte în ipostaza în care trebuie să te împarţi echitabil între ceea ce ai de rezolvat astăzi şi treburi ale căror rezultate se vor vedea abia mai încolo, pe un termen mai lung. Dacă ar fi să îţi creezi o ierarhie de priorităţi, gândeşte-te în primul rând la ceea ce îţi va aduce satisfacţii de durată şi nu doar gratificare instantă. În felul acesta, vei realiza că acum trebuie să te ocupi de acele activităţi care vor da roade mai târziu şi care te vor ajuta să ajungi la obiectivele tale îndepărtate. Sacrifică puţin din prezent.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE RAC

Eşti pe val în plan profesional şi se vede că nu mai ai mult până vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Dar întâmplarea face că sunt mult de rezolvat şi în plan familial, respectiv în gospodărie, ceea ce riscă să îţi încurce puţin planurile. Poate nu ar fi rău să le ceri celor dragi o mână de ajutor, astfel încât să te mai degrevezi de unele sarcini pe care nu mai ai cum să le incluzi în programul acestei zile. Explică-le care este situaţia şi cu siguranţă vor înţelege. Până la urmă, de succesul tău se vor bucura şi ei.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE LEU

Aceasta nu este deloc o zi potrivită pentru a duce negocieri, tratative sau pentru a semna contracte, indiferent dacă vizează noi colaborări sau parteneriate ori strategii în cadrul unora deja existente. S-ar putea să ţii prea tare cu dinţii de viziunile tale pentru a ajunge la un armistiţiu cu cei cu care derulezi afaceri. Ai nevoie, în aceste contexte, de o altă abordare pentru a ajunge la un rezultat. De asemenea, în caz de călătorie, asigură-te că ai un plan B dacă apar probleme cu mijlocul de transport. Iar dacă depui un dosar, fii sigur(ă) că nu ai uitat ceva.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE FECIOARĂ

Din punct de vedere financiar, nu se întrevede o zi prea bună pentru tine. Cheltuielile se adună claie peste grămadă, iar dacă în privinţa unora poţi lua măsuri pentru a le reduce, în cazul altora nu prea ai cum să te fofilezi. Este clar că s-a întâmplat ceva la un moment dat care te-a adus în această situaţie. Poate că te-ai lăsat convins(ă) să faci unele investiţii în proiecte fără garanţii sau ale căror riscuri au fost ascunse deliberat. Este foarte important să îţi iei puţin timp pentru a evalua lucrurile şi pentru a vedea ce anume este de făcut.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE BALANŢĂ

Şi tu te numeri printre nativii(ele) zodiilor care nu par a interacţiona cu ceilalţi în termeni prea buni astăzi. De regulă, eşti genul de persoană care încearcă să nu ajungă în punctul în care să polemizeze cu ceilalţi, care încearcă mai degrabă să placă tuturor decât să îşi formeze antipatii, dar unele persoane din jurul tău nu merită acest gen de eforturi din partea ta. Gândeşte-te bine dacă chiar îţi doreşti aceşti oameni în viaţa ta şi care este plus valoarea pe care crezi că o vor aduce în planul tău personal şi/ sau profesional. Nu sunt cine crezi tu.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE SCORPION

Cu toate că este abia mijlocul săptămânii, te resimţi destul de tare după oboseala pe care ţi-au pricinuit-o zilele de luni şi marţi. În felul acesta, ţi-ar putea fi destul de dificil să te ridici la înălţimea aşteptărilor la locul de muncă. Nivelul tău de energie pare a fi destul de scăzut, semn că faci faţă mai greu presiunii, cu atât mai mult dacă ai pe rol sarcini de serviciu care presupun să lucrezi contracronometru. În situaţii precum aceasta, este foarte important să îţi prioritizezi bine activităţile, astfel încât să nu te aglomerezi cu toate, ci doar cu cele urgente.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

În cazul în care ţi-ai făcut astăzi planuri cu prietenii, s-ar putea să ajungi în situaţia de a trebui să le amâni. Este nevoie de tine în plan sentimental sau poate îţi solicită copiii ajutorul într-o privinţă sau alta. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să vezi de cei dragi, iar timpul liber limitat pe care îl ai la dispoziţie nu îţi va mai permite să te ocupi şi de angajamentele sociale programate pe astăzi. Nu îţi face griji, prietenii nu se vor supăra dacă le explici că nu este vorba de o simplă indispoziţie din partea ta.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE CAPRICORN

Familia şi cariera îţi solicită astăzi în egală măsură timpul, energia şi nervii, dar aceasta este una dintre acele zile în care trebuie să vezi mai îndeaproape de ceea ce se întâmplă acasă, cu atât mai mult dacă cineva drag trece printr-o situaţia mai grea sau tu şi familia traversaţi o perioadă dificilă. La fel de posibil este să fie vorba, de fapt, de o chestiune urgenţă ce ţine de gospodărie pe care doar tu o poţi rezolva. În orice caz, cert este nu îţi permiţi să stai peste program la serviciu ori să-ţi iei câte ceva de lucru acasă.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Nici în ceea ce te priveşte nu este o zi bună pentru a bate mâna în privinţa unei colaborări sau a unui parteneriat. Termenii la care aţi ajuns îţi par convenabili poate, dar este posibil să nu dureze mult până îţi vei da seama că ar fi fost mai bine să mai aştepţi puţin. Aşadar, încearcă să nu te grăbeşti şi mai propune o întâlnire. Graba riscă să strice treaba şi dacă nu îţi faci un plan de rezervă în cazul în care trebuie să faci astăzi o călătorie ori să interacţionezi în vreun fel sau altul cu instituţiile statului.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE PEŞTI

Finanţele tale nu se află astăzi în graţiile astrelor. Ele au pregătit astăzi o serie de plăţi şi cheltuieli pentru tine, unele mai urgente decât altele. În cazul celor din urmă, s-ar putea să mai poţi face încă ceva, în sensul în care, dacă nu reprezintă o prioritate, poţi renunţa la ele. Vezi ce anume trebuie achitat azi şi apoi gândeşte-te cum poţi minimiza celelalte scurgeri de capital pe care nu aveai cum să le anticipezi. S-ar putea să îţi vină o idee sau poate că te ajută cineva în acest sens. Vorbeşte cu o persoană în care ai încredere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici