HOROSCOP 12 MARTIE 2020: Semnele Fixe vor fi puse azi în situaţii dificile

HOROSCOP 12 MARTIE. În această dimineaţă, Luna din Balanţă formează un aspect armonios de trigon cu Mercur din Vărsător şi altul tensionat de careu cu Saturn din Capricorn, semn că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) sunt inspirate şi comunicative, în timp ce semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) continuă să aibă de pătimit.

8334 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 MARTIE 2020: Semnele Fixe vor fi puse azi în situaţii dificile

HOROSCOP 12 MARTIE 2020

HOROSCOP 12 MARTIE 2020. Spre dup-amiază, Luna intră în Scorpion, de unde îi trasează o opoziţie lui Uranus din Taur, fapt care pune semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) în situaţii dificile.

HOROSCOP 12 MARTIE BERBEC

Prima parte a acestei zile este extrem de promiţătoare. Faci poate unele progrese în legătură cu unele planuri personale de viitor sau cu anumtie proiecte de grup în care eşti implicat(ă). Ori probabil cunoşti sau porţi conversaţii cu persoane care te inspiră şi care-ţi împărtăşesc o serie de idealuri şi viziuni importante pentru tine. S-ar putea însă ca în raport cu partenerul şi/ sau cu şefii să nu o duci la fel de bine, mai ales dacă au tendinţa să facă pe cocoşii în raport cu tine. Din punct de vedere financiar, a doua jumătate a zilei aduce veşti proaste.

HOROSCOP 12 MARTIE TAUR

Şi pentru tine începe bine ziua, dar s-ar putea să îşi schimbe destul de repede traiectoria, mai ales la nivel profesional. În termeni concreţi, munceşti cu drag şi spor (vine vorba), dar apoi se întâmplă ceva care îţi dă peste cap planurile. Urgenţele şi complicaţiile riscă să le dărâme unul după altul ca pe un joc de domino şi nu prea ai ce să faci decât să minimizezi eventualele pierderi sau eşecuri. Încearcă să dai dovadă de mai multă adaptabilitate. Dup-amiază, pot interveni tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţi sau colaboratori. Nu da curs acuzelor.

HOROSCOP 12 MARTIE GEMENI

Se anunţă o dimineaţă contrastantă pentru mulţi(te) din nativii(ele) acestui semn. Pe de-o parte, ai timp la serviciu să petreci timp făcând lucruri care-ţi plac, iar dacă ai program de dup-amiază, poate reuşeşti să stai mai mult cu partenerul şi/ sau copiii. Nu durează însă mult şi ajungi să procrastinezi ori să te cerţi cu ei. Spre orele amiezii, pare că nu îţi iese să depăşeşti această pasă, ceea ce poate conduce la apariţia unor erori la locul de muncă. Încearcă să te concentrezi mai mult la ceea ce ai de făcut şi nu lăsa anumite lucrurile să te deranjeze.

HOROSCOP 12 MARTIE RAC

Te aşteaptă o dimineaţă liniştită la început, în care par să revină pe făgaşul normal unele chestiuni sau atitudini care au deraiat în viaţa de familie şi în gospodărie. Dar cu cât trec orele, cu cât realizezi mai tare că te-ai înşelat. Meşterii nu au înţeles ce au de făcut dacă derulezi lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare, familia îşi schimbă ideile sau ai interpretat greşit că s-a ajuns la un consens, problemele locative revin în actualitate. Încearcă totuşi să îţi păstrezi cumpătul. Dup-amiază, constaţi faptul că nu ai timp şi de planuri cu gaşca, şi de altele cu cei dragi.

HOROSCOP 12 MARTIE LEU

În primă fază, dimineaţa acestei zile pare una chiar bună, în sensul că ai parte de unele discuţii interesante, care merg bine şi îţi insuflă încredere în legătură cu anumite persoane sau situaţii viitoare. Dacă aceste conversaţii au fost despre muncă sau în raport cu unele persoane din compania ta, s-ar putea ca placa să se schimbe brusc şi să se ajungă la neînţelegeri. Sau îţi dai seama că nu ai/au interpretat prea bine ce s-a vorbit. Aşa se face că ar putea fi nevoie să rămâi peste program la serviciu sau să îţi iei de lucru şi pentru diseară.

HOROSCOP 12 MARTIE FECIOARĂ

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să obţii unele mici profituri de pe urma unor activităţi (extraprofesionale). Există însă neferita posibilitate în care nu prea simţi aceste câştiguri la buget, nu pentru că ar fi într-atât de reduse, ci pentru că nu te poţi abţine să nu îţi cumperi ceva sau să le refuzi un răsfăţ celor dragi. Caută totuşi să îţi gestionezi mai atent obiceiul de a face cheltuieli nenecesare. Pe seară, ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu cu cei de lângă tine sau se amână o călătorie pe care ai planificat-o de multă vreme.

HOROSCOP 12 MARTIE BALANŢĂ

Eşti într-o dispoziţie bună în această dimineaţă, dar s-ar putea să nu te ţină prea mult. Există riscul ca o situaţie mai puţin plăcută de ordin locativ, gospodăresc sau familial să te întristeze destul de tare. Evalueaz-o atent pentru a vedea dacă chiar ai motive să te superi din pricina acestor circumstanţe. S-ar putea să fie mai uşor de rezolvat decât te aşteptai sau de ordin temporar. Pe de altă parte, ar fi de dorit ca, după orele amiezii, să te ţii departe de cheltuieli, măcar de cele pe care le poţi gestiona. Plăţile obligatorii şi neaşteptate fac excepţie însă.

HOROSCOP 12 MARTIE SCORPION

Nu pari a fi într-o formă prea bună, dar nici nu ţi s-au înecat de tot corăbiile. Asta până mai încolo, când apar veşti sau afli bârfe care nu îţi cad deloc bine. Sau poate doar te molipseşti de negativism de la unele persoane din jur, ajungând să faci paralele greşite între situaţii din prezent şi ceea ce ţi s-a întâmplat în trecut. În felul acesta, rişti să te alimentezi şi mai mult cu pesimism, ceea ce poate duce la conflicte destul de aprinse cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii ori colaboratorii cândva în decursul acestei dup-amieze.

HOROSCOP 12 MARTIE SĂGETĂTOR

Ai parte în această dimineaţă de unele discuţii care îţi pun ziua pe o traiectorie bună, dar fii atent(ă) pentru că realitatea riscă să te lovească din plin. Ţi se dau aripi de unele persoane referitor la unele proiecte, dar când se pune problema de bani, s-ar putea ca atitudinea lor să se schimbe. În a doua jumătate a zilei, ar putea apărea unele situaţii complicate la serviciu care necesită investiţii suplimentare de timp şi energie din partea ta. Încearcă să nu te laşi prea tare influenţată de stres şi neprevăzutul cu care ai avut de-a face. Adună-te şi acţionează.

HOROSCOP 12 MARTIE CAPRICORN

În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, începutul zilei vine la pachet cu veşti bune în plan financiar. Dar asta implică poate să aibă de-a face şi mai mult decât şi-ar dori cu ifosele superiorilor ori cu cerinţele lor îndepărtate de realitate. Totuşi, parcă ar merita să faci acest exerciţiu de voinţă, măcar din punct de vedere financiar. Pe dup-amiază, unele discuţii ar putea escalada până la stadiul de conversaţii în contradictoriu. De asemenea, nu ţi se recomandă să derulezi negocieri ori să semnezi contracte în a doua parte a zilei. Iar dacă ai drumuri de făcut, ia-ţi măsuri de precauţie.

HOROSCOP 12 MARTIE VĂRSĂTOR

Eşti într-o formă bună în această dimineaţă, dar s-ar putea ca ceva să se schimbe pe parcurs - şi nu în bine. Poate că ajungi într-o ipostază nu tocmai fericită, care atrage atenţia asupra ta într-un mod pe care nu ţi-l doreşti. Ori ceva din atitudinea superiorilor faţă de tine te deranjează destul de mult. În felul acesta, ai putea dezvolta unele temeri cu privire la evoluţia unor relaţii sau a planurilor tale pe termen lung. Nici pe dup-amiază pare să nu se revină la o atmosferă calmă; viaţa de familie şi cariera ajung cumva să se bată cap în cap.

HOROSCOP 12 MARTIE PEŞTI

Ceva din atmosfera acestei dimineţi te face să crezi că ai trecut de ce era mai greu în această săptămână. S-ar părea însă că astrele au alte planuri cu tine, fapt pentru care te trezeşti că reapar probleme, financiare sau de altă natură, în raport cu unele proiecte sau relaţii care sunt foarte importante pentru tine în această perioadă. Rămâi în gardă şi în a doua parte a acestei zile, întrucât pare că tensiunile nu au luat sfârşit. Mai ai lupte de susţinut şi dup-amiază, atunci când te loveşti de unele mentalităţi care nu admit şi alte puncte de vedere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici