Horoscop, 13 Mai 2019: Trei zodii pot fi mai productive şi mai practice ca de obicei

Horoscop, 13 Mai 2019. Prima zi a acestei săptămâni se face remarcată prin aspectele armonioase de trigon trimise de Luna din Fecioară lui Uranus şi Mercur din semnul Taurului. Zodiile de Pământ, adică Taurii, Fecioarele şi Capricornii, pot fi mai productive şi practice ca de obicei.

3914 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 13 Mai 2019: Trei zodii pot fi mai productive şi mai practice ca de obicei

Horoscop, 9 Mai 2019

Horoscop 9 mai 2019: Berbec

Ziua de luni ar putea aduce pentru tine şanse de câştig sporite prin oportunităţi de a-ţi suplimenta resursele şi/ sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. Ce-i drept, se cade să le filtrezi cu destul de multă atenţie şi să nu-ţi asumi riscuri inutile. S-ar putea să fie nevoie să stai peste program la serviciu şi să sacrifici o parte din timpul tău în această direcţie, dar în cele din urmă, vei vedea că răsplata nu vă întârzia să apară şi că se va ridica la înălţimea eforturilor depuse. Dă dovadă de profesionalism.

Horoscop Taur

În cazul tău, începutul de săptămână se anunţă a fi unul sub auspicii bune. Dispui de suficientă energie pentru a face faţă provocărilor, eşti carismatic(ă) şi atragi pozitiv atenţia asupra ta, iar realizările tale reuşeşc să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Unde mai pui că eşti inventiv(ă) şi inspirat(ă), ceea ce înseamnă că s-ar putea să faci o figură frumoasă dacă eşti însărcinat(ă) cu activităţi care îţi stimulează creativitatea. Pe plan sentimental şi în relaţie cu copiii, nu depui eforturi prea mari pentru a te face plăcut(ă). Comunici eficient cu cei dragi şi-ţi dai seama instinctiv ce vor să-ţi transmită.

Horoscop Gemeni

S-ar putea ca nivelul tău de energie să nu se ridice astăzi la cele mai înalte cote. Acesta ar putea fi motivul pentru care eviţi, de exemplu, posturile care te-ar putea aduce în lumina reflectoarelor sau activităţile care implică să lucrezi în asociere cu alte persoane. Nu-i nimic rău în asta însă deoarece faci progrese şi muncind pe cont propriu. După programul de la serviciu, s-ar putea să optezi pentru a-ţi petrece timpul liber cu familia, într-un cadru intim. Nu prea eşti amator(oare) de agitaţie astăzi şi nici nu regreţi prea tare dacă ratezi angajamente sociale ce te-ar fi solicitat.

Horoscop Rac

Ziua de azi este una favorabilă pentru întâlniri de afaceri, negocieri, discuţii în vederea legării unor colaborări sau parteneriate. Alţi(te) nativi(e) ar putea avea succes în atragerea de sponsori sau lansarea unor proiecte personale. Per ansamblu, aşteaptă-te la progrese în toate chestiunile care implică iniţiative viitoare, pe termen lung sau în asociere cu terţe persoane. După finalizarea orelor de serviciu, n-ar strica să-ţi faci timp pentru a ieşi cu prietenii. S-ar putea ca discuţiile cu ei să fie revelatoare pentru tine, să te inspire să încerci lucruri noi ori să implementezi strategii la care nici nu te-ai gândit până acum.

Horoscop Leu

Cei(le) mai norocoşi(ase) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea primi o promovare astăzi sau măcar unele promisiuni ferme în această direcţie. Altora li s-ar putea oferi o primă sau un bonus în semn de recunoştinţă pentru timpul suplimentar petrecut la serviciu sau ca răsplată pentru realizările pe care le-au înregistrat pe plan profesional. Chiar şi-aşa, caută să nu laşi garda jos. Eşti pe o curbă ascendentă şi mai sunt încă multe obiective pe care le-ai putea atinge în perioada următoare dacă o ţii tot aşa. Urmăreşte, de asemenea, să lucrezi şi la relaţia cu superiorii. Ei sunt de partea ta.

Horoscop Fecioară

Începi, pare-se, săptămâna cu un tonus mental bun. Ai încredere în forţele proprii, eşti stăpân(ă) pe situaţie, nu te pierzi prea uşor cu firea şi ştii exact ce ai de făcut. Aşadar, s-ar putea ca interacţiunile tale cu instituţiile statului să fie încununate de succes şi să ţi se dea câştig de cauză pentru că dreptatea este în mâna ta. Ori poate ai parte de călătorii pe distanţe lungi în interes de serviciu şi ele îţi permit să iei pulsul pieţei prin contactul cu somităţi din domeniul tău de activitate. În orice caz, ai parte de experienţe care te-nvaţă multe.

Horoscop Balanţă

Dacă te-ai confruntat cu tensiuni în cuplu sau în raport cu partenerul de afaceri, s-ar putea ca situaţia să se schimbe în bine la începutul acestei săptămâni. Se poate ajunge tacit la concluzia că nu merită să prelungiţi la infinit această stare şi că ar fi momentul să vă priviţi unii pe ceilalţi cu mai multă indulgenţă. Ori poate cineva care preferă să-şi păstreze anonimatul face pe mediatorul şi împăciuitorul cu scopul de a calma spiritele. Oricare ar fi situaţia, cert este că până la finele zilei se instalează o stare de armonie între voi, evidentă pentru absolut toată lumea.

Horoscop Scorpion

Viitorul sună bine pentru tine astăzi. Se arată numeroase oportunităţi parteneriale la orizont care vizează proiecte pe termen lung şi care te animă ca viziune şi idealuri. Ţi se oferă aşadar oportunitatea de a lega relaţii cu potenţiali finanţatori, colegi de proiect, viitori clienţi sau persoane interesate să te ghideze într-un domeniu nou pe care ţi-ai dori să-l accesezi. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de unele discuţii cu partenerul de viaţă în vederea conturării unor planuri de viitor comune. Sub auspiciul astrelor, nu vă va fi dificil să ajungeţi la o concluzie comună în ceea ce le priveşte.

Horoscop Săgetător

Dai dovadă de o productivitate de invidiat astăzi, chiar dacă este prima zi a săptămânii. S-ar putea aşadar să te achiţi cu succes nu doar de sarcinile de azi, ci şi de cele de mâine, ceea ce îţi oferă un avantaj în faţa celorlalţi colegi de muncă şi mai multă vizibilitate în ochii superiorilor. Nu te feri să scoţi în evidenţă randamentul de care ai dat dovadă, dar asumă-ţi faptul că s-ar putea să se ceară de la tine să performezi la acelaşi nivel în continuare. Ar fi păcat să nu te menţii pe această linie ascendentă în toată săptămâna.

Horoscop Capricorn

S-ar putea ca momentele cele mai plăcute de astăzi să vină după programul de la serviciu. S-ar putea ca tu, persoana iubită sau copiii să veniţi cu iniţiativa unei plecări în afara localităţii, poate nu foarte departe de casă, dar la suficientă distanţă încât să simţi că mai prelungiţi weekend-ul cu câteva ore. La locul de muncă, ocupă-te de sarcinile care te pasionează într-un fel sau altul sau care îţi fac plăcere. Activităţile monotone, repetitive şi plictisitoare nu sunt punctul tău forte astăzi şi ai putea fi tentat(ă) să procrastinezi. Nu te apuca dacă nu le poţi finaliza cu succes.

Horoscop Vărsător

Se arată un început de săptămână favorabil acelor cupluri din care face parte un/o nativ(ă) a acestui semn şi care urmăresc să se mute împreună sau să-şi cunoască părinţii. Sub auspicii la fel de bune stau şi chestiunile de natură succesorală, dacă cei(le) născuţi(te) sub acest semn se ocupă de ele astăzi. O zi bună se poate arăta şi în cazul acelora care urmează să înstrăineze sau să cumpere un spaţiu de locuit sau un teren. În definitiv, se poate spune că iniţiativele de ordin imobiliar se află astăzi sub aripa protectoare a astrelor. Totul pare că merge conform planului.

Horoscop Peşti

Comunici astăzi eficient cu toate persoanele din imediata ta apropiere, fie că este vorba de partenerul de viaţă/ afaceri, clienţi sau colaboratori. Aveţi, pare-se, viziuni comune, scopuri bine delimitate şi conlucraţi cu mare spor în direcţia lor. În cazul în care urmăreşti să-ţi măreşti portofoliul sau să câştigi pe cineva în echipa ta, s-ar putea ca norocul să fie de partea ta astăzi. Ori poate doar faci progrese mici dar sigure în vederea stabilirii unei legături profesionale de durată. Este important să reţii că orice discuţie purtată în acest sens trebuie să se bazeze pe date reale, cuantificabile şi precise.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici