HOROSCOP 13 MARTIE 2020: Zodiile care azi vor fi puse în faţa unei cumpene dificile

HOROSCOP 13 MARTIE. Luna din Scorpion formează astăzi un aspect tensionat de opoziţie cu Venus din Taur şi altul armonios de trigon cu Neptun din Peşti.

5366 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 MARTIE 2020: Zodiile care azi vor fi puse în faţa unei cumpene dificile

HOROSCOP 13 MARTIE 2020

Dimineaţă, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) sunt puse în faţa unei cumpene dificile, în timp ce semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) au parte de romantism şi o atmosferă deplină de weekend de dup-amiază încolo.

HOROSCOP 13 MARTIE BERBEC

Ar fi de dorit să eviţi cheltuielile în prima parte a acestei zile. În caz contrar, ele ar putea ajunge în stadiul în care nu le mai poţi controla şi îţi vor da o gaură serioasă în buget. O perspectivă ca aceasta este cu atât mai puţin de dorit dacă te gândeşti că eşti cu un picior în weekend, perioadă a săptămânii pentru care ar trebui să deţii un buget dedicat. În consecinţă, caută să te limitezi la ceea ce ai nevoie. Seara te surprinde destul de obosit(ă), dar relativ mulţumit(ă) cu ceea ce ai reuşit să faci peste zi.

HOROSCOP 13 MARTIE TAUR

În prima parte a acestei zile se întrezăresc probleme de relaţionare cu cei de lângă tine. Ar putea fi vorba despre partenerul de viaţă ori de cineva din persoanele cu care derulezi activităţi profesionale - un asociat, client sau colaborator. Până spre seară însă, atmosfera se mai detensionează şi se lasă unul de la celălalt pentru binele şi obiectivele comune. La fel de posibil este ca oamenii cu care te înţelegi de minune la finele zilei să fie altele decât cele cu care ai avut un conflict peste zile. Orice ar fi, cert este că sfârşeşti ziua într-o notă relativ pozitivă.

HOROSCOP 13 MARTIE GEMENI

Dimineaţa acestei zile nu te găseşte într-o formă prea bună. Fie nu ai dormit bine aseară din motive mai mult sau mai puţin cunoscute, fie şi-au lăsat amprenta asupra ta presiunea şi stresul resimţite peste săptămână. În orice caz, cert este că randamentul tău lasă de dorit în prima parte a zilei şi nici nu pari să te simţi prea bine. În cazul în care lucrezi de dup-amiază, este posibil ca nivelul tău de productivitate să crească la un moment dat. Iar dacă se apropie termenul-limită de predare a unui proiect, ia-ţi de lucru acasă şi-l vei finaliza cu bine.

HOROSCOP 13 MARTIE RAC

Pare că ţi-ai făcut deja planuri pentru sfârşitul de săptămână, dar felul în care le-ai gândit este puţin dezordonat. Nu este exclus aşadar să se fi ajuns la o situaţie în care se suprapune un angajament cu prieteni cu o activitate alături de cei dragi. Sau dimpotrivă, apropiaţii - prietenii, persoana iubită, copiii sau chiar toţi - îţi reproşează că faci ce faci şi n-ai niciodată timp de ei. Vestea bună este că se mai domolesc spiritele până spre seară, ceea ce ar putea conduce la decizii spontane cu privire la modul în care te vei bucura de weekend alături de apropiaţi.

HOROSCOP 13 MARTIE LEU

Cu toate că este vineri, o bună parte din nativii(ele) acestui semn ar putea fi tentaţi(te) să stea peste program la birou sau să îşi mai ia câte ceva de lucru şi acasă. Ori poate doar nu pot să se despartă de problemele de la muncă odată ce au trecut pragul casei. Oricare ar fi situaţia, cert este că familia nu se arată prea fericit(ă) cu această situaţie. Cu siguranţă şi-ar fi dorit altceva de la acest sfârşit de săptămână. Iureşul de repoşuri se mai potoleşte însă spre seară, prilej mai bun să vă petreceţi timpul liber de astăzi împreună.

HOROSCOP 13 MARTIE FECIOARĂ

Eşti destul de combativ(ă) în comunicare în această dimineaţă, semn că nu ar fi o idee prea bună să negociezi contracte, colaborări ori să te implici sau să supui spre dezbate un subiect sensibil. Există riscul să se lase cu un schimb de replici pe care vei ajunge să îl regreţi mai devreme sau mai târziu. De asemenea, nu sunt indicate călătoriile, mai ales cele pe distanţe lungi. După orele amiezii, te mai linişteşti, indiciu că atunci poţi pune pe masă în siguranţă teme care altfel ar fi făcut mai mult rău decât bine relaţiilor cu cei de lângă tine.

HOROSCOP 13 MARTIE BALANŢĂ

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care riscă să nu îşi gestioneze într-un mod prea fericit finanţele astăzi. Există poate tentaţia de a băga mâna prea adânc în buzunar ori ai luat la un moment dat unele decizii care îşi arată acum dinţii la nivel financiar. Ei bine, cert este că nu îţi merge prea strălucit pe acest plan, dar cu toate acestea, nu ai încă motive suficiente pentru a începe să îţi faci griji serios. Spre seară, astrele te-ar putea cadorisi cu unele oportunităţi de rotunjire a bugetului de weekend şi/ sau de valorificare a economiilor realizate până acum.

HOROSCOP 13 MARTIE SCORPION

În anumite contexte sociale, se manifestă o atmosferă destul de apăsătoare. Aşa se face că ai putea intra în discuţii aprinse cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii ori colaboratorii. În cele mai multe cazuri însă, s-ar putea să fie vorba despre persoana iubită. Este greu de intuit care este pricina de discordie dintre voi astăzi, dar cert este că se poate ajunge în situaţia în care se spun lucruri grele. Pe de altă parte, s-ar putea ca spre seară să se liniştească apele şi chiar să vă bucuraţi de momente fericite împreună. Poate că vă împacă cei mici.

HOROSCOP 13 MARTIE SĂGETĂTOR

Şi tu te afli în situaţia în care nu mai ai mult până te răpune oboseala. Ai fost supus(ă) la multe provocări în această săptămână, iar corpul şi mentalul tău încep să se resimtă. Pentru a nu fi nevoită să îţi amâni unele planuri pe astăzi, ar fi indicat să îţi găseşti mai mult timp de odihnă de dimineaţă. Iar dacă lucrezi atunci, nu mai pune chiar totul la suflet. După orele amiezii, reuşeşti să te aduni cât de cât, dar eşti departe de dispoziţia pe care o ai de obicei vinerea. Caută să te eliberezi de energia negativă acumulată.

HOROSCOP 13 MARTIE CAPRICORN

Ţie ar putea să-ţi fie destul de greu să te împarţi între planurile cu prietenii şi cele cu persoana iubită şi/ sau copiii. Ori poate vrei şi să ieşi, dar şi să stai acasă ori să te bucuri de hobby-urile tale de timp liber. Până la finele zilei, s-ar putea să te decizi încotro aloci o bucată mai mare din timpul liber pe care îl ai astăzi la dispoziţie. Din motive obiective sau doar pentru că ţi-a fost dor de ea, vei alege să te vezi cu gaşca. Dacă apar reproşuri acasă, aminteşte-le că şi mâine e-o zi de weekend.

HOROSCOP 13 MARTIE VĂRSĂTOR

Şi tu te-ai putea regăsi în situaţia în care împaci greu viaţa de familie cu cariera astăzi. Te afli în faţa unei mari oportunităţi la nivel profesional, iar nevoile şi dorinţele familiei sau îndatoririle casnice nu te iartă deloc. Aşadar, nu este de mirare dacă îţi mai fuge gândul de la ce ai de făcut la serviciu. Totuşi, ar fi păcat să pierzi această şansă de a te pune în valoare la serviciu. Toate privire sunt aţintite asupra ta şi aşteaptă să vadă cum te descurci. Iar la final, când apar beneficiile materiale, vei vedea că se îmbunează şi familia.

HOROSCOP 13 MARTIE PEŞTI

În această dimineaţă, eşti departe de a fi într-o formă bună. Te enervează lucruri pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea, iar reacţia ta în raport cu ele s-ar putea să (te) dezamăgească. Rişti să spui lucruri de care îţi va părea rău ori dai cu piciorul unor negocieri care s-ar fi putut finaliza în favoarea ta. Poate ar fi mai bine să amâni orice discuţie importantă. Spre seară însă, se mi îmbunătăţeşte starea ta de spirit, prilej numai bun să pleci într-o mică excursie şi să schimbi puţin peisajul. Îţi va prinde bine să ieşi din jungla urbană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici