Horoscop, 14 Mai 2019: Zodiile care vor realiza astăzi tot ce îşi propun

Horoscop, 14 Mai 2019. Luna din semnul Fecioarei trimite un careu în T la Jupiter retrograd din Săgetător şi Marte din Gemeni, fapt pentru care zodiile Mutabile (Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii) ar putea fi mai agitate şi nehotărâte decât în mod normal. Veste bună este însă că Luna mai aderă la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce face ca zodiile de Pământ (Taurii, Fecioarele şi Capricornii) să-şi găsească echilibrul şi să realizeze ce şi-au propus.

4183 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 14 Mai 2019: Zodiile care vor realiza astăzi tot ce îşi propun

Horoscop, 14 Mai 2019

Horoscop Berbec

Există riscul să intervină disensiuni între tine şi anumiţi colegi de serviciu pe teme de ordin profesional, iar dacă nu se ajunge la un consens în timp util, acestea ar putea influenţa calitatea muncii tale. Norocul este că ştii când să laşi de la tine şi când să pui piciorul în prag, motiv pentru care se va găsi un numitor comun destul de repede. În felul acesta, nu numai că dai dovadă de eficienţă, dar şi livrezi, de asemenea, rezultate pe măsura aşteptărilor. Spre seară, concentrează-te pe sectorul relaţional, pe cuplul format cu persoana iubită şi pe nevoile celui drag.

Horoscop Taur

Astăzi, există posibilitatea să fii tentat(ă) să-ţi achiziţionezi ceva care nu figurează pe lista de cumpărături de bază. Caută să rezişti acestei ispite şi să mai cauţi oferte pentru că acestea aşteaptă cuminţi să fie descoperite. Nu trebuie să te privezi de acest hatâr, ci să mai ai puţină răbdare pentru a găsi alternativa cea mai avantajoasă pentru tine. Nu va dura mult până când aceasta ţi se va arăta şi vei avea şansa de a-ţi permite acest răsfăţ fără a scoate din buzunar o sumă indecent de mare. Spre seară, găseşti disponibilitatea să te ocupi de unele treburi casnice.

Horoscop Gemeni

Unele chestiuni de ordin casnic sau familial produc tensiuni între tine şi persoana iubită. Vă vine greu, la început cel puţin, să cădeţi la o învoială cu privire la cea mai bună strategie de a aborda şi a vă ocupa de aceste probleme. În cele din urmă însă, veţi lăsa amândoi unul de la celălalt şi se va ajunge la un consens pe aceste teme. În plus, este de dorit să nu implicaţi alte persoane din familie în bucătăria internă a cuplului pentru că deşi intenţiile lor sunt bune per ansamblu, s-ar putea să conducă totuşi la un fiasco total.

Horoscop Rac

Pare-se că planează astăzi multă presiune în atmosfera de la serviciu, iar lipsa ta de strategie în comunicare reflectă faptul că nu există poziţii clare de pe care se duc discuţiile în birou la acest moment. Din această cauză, s-ar putea să oscilezi între atitudini diferite, dar norocul face totuşi că instinctiv îţi dai seama care este sentimentul general şi reuşeşti să te poziţionezi în timp util. Capacitatea ta de a te adapta la schimbare te va ajuta aşadar să te angajezi într-un dialog cu acele persoane alături de care poţi construi durabil pe termen lung. Eşti pe-o curbă ascendentă.

Horoscop Leu

Nu se poate spune că eşti strâmtorat(ă) în perioada aceasta, dar nici că resursele tale sunt nelimitate, motiv pentru care s-ar putea ca astăzi să te regăseşti în situaţia de a face unele alegeri. S-ar putea ca acestea să vizeze destinaţia investiţiilor tale, o decizie de a trimite capital fie în direcţia planurilor de viitor, fie în cea a preocupărilor tale de moment. În cele din urmă, depinde numai de tine care este opţiunea finală, dar trebuie să iei în calcul mai mulţi factori înainte de a ajunge la o concluzie. Spre seară, astrele îţi potenţează substanţial abilităţile de comunicare.

Horoscop Fecioară

S-ar putea să-ţi fie dificil astăzi să te împarţi cu succes între responsabilităţile casnice şi/ sau familiale şi cele profesionale, să fii nevoit(ă) astfel să faci sacrificii într-un anumit sector pentru a te ocupa de chestiunile presante din celălalt. Nu-i de mirare aşadar că oscilezi între cele două domenii pe tot parcursul zilei, că încerci să te implici în amândouă atât cât îţi permite timpul şi că faci tot posibilul să împaci şi capra şi varza. Vestea bună este că cei dragi îţi observă eforturile, le apreciază şi poate te şi degrevează de sarcini când văd că nu mai poţi.

Horoscop Balanţă

Nu formula opinii şi nu emite judecăţi de valoare doar pe baza informaţiilor din auzite pentru că există riscul să faci gafe pentru care-ţi va părea rău mai târziu. Cere sfatul unor persoane în etate în care ai încredere pentru că ele îţi vor lumina calea, direcţionându-te către aspecte şi perspectivele pe care altfel nu le-ai fi luat în calcul. Experienţa lor îţi poate fi de mare ajutor dacă admiţi că ţi-ar fi utilă şi nu te sfieşti să le soliciţi părerea. Spre seară, Luna poposeşte-n semnul naşterii tale, conferindu-ţi un plus de şarm cu care să-i cucereşti pe toţi.

Horoscop Scorpion

Anumite strategii de viitor, deziderate pe termen lung, colaborări sau sponsorizări pot ajunge astăzi să constituie un subiect spinos pe agenda discuţiilor cu coechipierii dintr-un proiect de grup în care eşti implicat(ă). Aveţi viziuni diferite cu privire la care ar trebui să fie obiectivele voastre în perioada următoare, iar tensiunile ameninţă să crească dacă nu se ajunge rapid la un consens pe această temă. S-ar putea totuşi să dureze mai puţin decât te-ai aştepta până atunci. Aveţi, până la urmă, scopuri comune, luptaţi pentru aceleaşi idealuri şi acest lucru vă ajută să găsiţi o cale de mijloc satisfăcătoare pentru toţi.

Horoscop Săgetător

Te concentrezi mult pe carieră astăzi, poate şi petreci ore suplimentare la serviciu, nu mai conteneşti să vorbeşti despre ce se întâmplă la birou, iar partenerului nu îi prea convine interesul acesta aproape obsesiv pentru planul profesional. Poate că dacă ai avea răbdare să îi explici faptul că beneficiile sunt imediate, că s-ar putea să te alegi cu o primă sau cu un bonus în urma eforturilor, ar înţelege că nu alergi după himere. Parcă nu v-ar strica un supliment financiar la bugetul săptămânii, iar sacrificiile pe care trebuie să le faci în acest sens nu sunt aşa de mari.

Horoscop Capricorn

Experienţa şi cunoştinţele în domeniu de care dispui tu diferă destul de mult de cele ale unor colegi de muncă, iar pe fondul aspectelor astrale de astăzi, se poate ajunge la dezbateri aprinse între voi pe anumite teme ce ţin de sectorul vostru de activitate. S-ar putea ca, în final, să ţi se dea totuşi câştig de cauză pentru că te-ai întâlnit cu mai multe provocări pe acest plan, ai văzut cum teoria se transpune în practică, ce fel de limite are şi până unde poate merge inovaţia în materie de tehnici şi strategii. Îţi consolidezi azi imaginea de profesionist(ă).

Horoscop Vărsător

S-ar putea ca astăzi să devină din ce în ce mai evident faptul că unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn nu prea ştiu să-şi gestioneze viaţa socială şi cea sentimentală, în sensul că nu prea înţeleg conceptul de libertate personală în cuplu, ceea ce poate ridica peste cotele admise nivelul de toxicitate dintre ei(le) şi parteneri. Ori poate sunt implicaţi în triunghiuri amoroase sau cel puţin se confruntă cu suspiciuni în privinţa naturii relaţiei dintre un prieten comun şi persoana iubită. Trebuie să se gândescă însă atent dacă au motive să creadă astfel de lucruri. Altfel, s-ar putea să apară regrete.

Horoscop Peşti

Nu prea eşti mulţumit(ă) de felul în care persoana iubită înţelege să îşi împartă timpul între carieră şi viaţa de familie, între ceea ce are de făcut la serviciu şi responsabilităţile care o aşteaptă acasă. Poate că dacă ai ajuta-o să-şi prioritizeze activităţile, să vină cu o ierarhie a activităţilor cele mai importante pe agenda zilei, ar reuşi să-şi facă treaba pe ambele planuri fără a atrage reproşuri din partea ta sau a superiorilor. Atunci când depistezi o problemă, ar fi de dorit să dai şi sugestii despre cum ar putea să o rezolve. S-ar putea să fie foarte receptiv(ă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici