HOROSCOP 15 decembrie 2019: Este momentul ca zodiile de Pământ şi nu numai să îşi creioneze rezoluţiile pentru Noul An

HOROSCOP 15 decembrie 2019: Săptămâna se încheie cu un aspect armonios de trigon între Jupiter din Capricorn şi Uranus retrograd din Taur, aspect care se formează o dată la circa cinci ani. Cu toate că îi vom simţi influenţa pentru aproximativ un an, vârful său de influenţă este în săptămânile care ne mai despart de începutul anului 2020. Acum este momentul ca zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) şi nu numai să îşi creioneze rezoluţiile pentru Noul An şi chiar pentru ceilalţi patru care îl urmează.

4676 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 decembrie 2019: Este momentul ca zodiile de Pământ şi nu numai să îşi creioneze rezoluţiile pentru Noul An

Sursă foto: Profimedia

HOROSCOP 15 decembrie 2019:

Berbec

Trigonul lui Jupiter la Uranus îţi aduce aminte de faptul că această perioadă este una în care eforturile tale profesionale se vor converti în răsplata financiară pe care o meriţi, dar doar dacă investeşti timpul şi energia necesare pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Nu te aşteaptă o perioadă prea uşoară, dar toată sudoarea frunţii tale nu va fi în zadar. Vei ajunge foarte departe dacă dai dovadă de perseverenţă şi nu te laşi.

Taur

Aspectul de trigon lansat de Jupiter la Uranus vine să îţi întărescă şi mai mult caracterul. Eşti o persoană care nu duce lipsă de încredere de sine, dar prin acţiunea sinergică a acestor două planete, dobândeşti o mentalitate de învingător(oare), care te ajută să depăşeşti viziunea realistă, uşor pesimistă, care te caracterizează şi să migrezi către o perspectivă care admite faptul că gândirea pozitivă poate atrage rezultate peste aşteptări. Îţi va fi de mare folos.

Gemeni

Natura caselor pe care se formează trigonul lui Jupiter cu Uranus în horoscopul tău general poate altera specificul pozitiv al acestui aspect. Mai exact, s-ar putea ca perioada următoare să aducă evenimente cu impact emoţional suficient de puternic încât să scoată la iveală temeri şi frustrări de care nu erai neapărat conştient(ă). În primă fază, acest lucru nu te bucură deloc, dar vei vedea că, procesându-le, se va dovedi a fi fost o binecuvântare deghizată.

Rac

În cazul tău, trigonul lui Jupiter cu Uranus va aduce în viaţa ta persoane care vor persista în peisaj şi care joacă un rol-cheie în procesul de a-ţi transforma visurile în realitate. Viziunea lor practică şi faptul că poţi avea încredere în ei te ajută să îţi rafinezi planurile şi să îţi construieşti strategii pentru a le vedea transpuse în practică. De influenţa benefică a acestui aspect se bucură şi cuplurile care-şi creionează viitorul împreună.

Leu

Trigonul la care aderă Jupiter şi Uranus poate avea un efect surprinzător de bun asupra ascensiunii tale profesionale. Te aşteaptă o perioadă în care vei munci foarte mult, dar rezultatele nu vor întârzia să apară. Superiorii nu sunt orbi la eforturile tale şi primeşti neîntârziat aprecierile şi răsplata pe care le meriţi. Eşti mai aproape decât crezi de o promovare şi de îmbunătăţirea condiţiilor de lucru. Ţine-o tot aşa în continuare şi va fi bine.

Fecioară

Trigonul lui Jupiter cu Uranus vorbeşte despre faptul că relaţia cu partenerul şi/ sau copiii vor cataliza schimbări de substanţă în sistemul tău de referinţă la lume şi la alte persoane în general. De data aceasta, ai disponibilitatea de a privi prin ochii lor în jur, iar ceea ce vezi nu îţi displace atât de tare. Este clar că filozofia ta de viaţă necesita o împrospătare, mai ales în lumina recentelor evenimente în plan personal.

Balanţă

În ceea ce te priveşte, trigonul lui Jupiter la Uranus prevesteşte o perioadă de mari transformări în plan familial. Poate că un apropiat trece printr-o perioadă nu tocmai fastă sau îţi găseşti tu în sfârşit curajul să readuci pe tapet episoade mai puţin plăcute din copilărie. Cert este că, pe fondul acestor evenimente, relaţia ta cu ei trece pe sub furcile caudine şi se reclădeşte pe baze mult mai sigure. Iar tu devii mai puternic(ă).

Scorpion

Trigonul lui Jupiter la Uranus te ajută să reconfigurezi modul în care comunici. Nu se poate spune că devii mai vorbăreţ(aţă) decât de obicei, dar preferi să spui lucrurilor pe nume atunci când altfel ai fi lăsat loc de interpretări, în speranţa că ceilalţi (în speţă partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii sau colaboratorii) îşi vor da seama exact ce voiai să le transmiţi. Ştii acum prea bine că nu duce la nimic bun.

Săgetător

Trigonul lui Jupiter la Uranus marchează debutul unei perioade în care apar recompensele financiare pentru care ai trudit atât de mult în ultima vreme. Ele te motivează să faci o treabă la fel de bună şi anul viitor şi să îţi consolidezi astfel situaţia economică. Dacă priveşti în spate, vei vedea că ai ajuns foarte departe, dar mai este încă mult de muncă pentru a ajunge acolo unde-ţi doreşti şi meriţi cu prisosinţă să fii.

Capricorn

Trigonul pe care i-l lansează Jupiter lui Uranus îţi întăreşte stima de sine şi îţi potenţează şarmul şi carisma. Prin intermediul lor, nativii(ele) burlaci(ăciţie) ai(le) acestui semn nu vor întâmpina probleme în a atrage atenţia admiratorilor(oarelor) şi a se alege cu multe ocazii de flirt, mai mult sau mai puţin vinovat. Ba chiar s-ar putea să cunoască pe cineva cu adevărat interesant, care îi/le găseşte de-a dreptul irezistibili(e). Viaţa de cuplu se revitalizează şi ea.

Vărsător

În cazul tău, trigonul lui Jupiter cu Uranus semnalează faptul că pătrunzi într-o perioadă în care te preocupă mai mult ca oricând dezvoltarea ta personală. Acest lucru implică să sapi adânc în trecutul tău şi să scoţi la iveală lucruri dureroase, insuficient procesate, care te impiedică să evoluezi prin diverse resorturi emoţionale. Reevaluând episoade-cheie, reuşeşti să schimbi în bine relaţia cu părinţii şi astfel schimbi şi comportamentul tău ca părinte. Eşti pe drumul cel bun.

Peşti

Trigonul lui Jupiter la Uranus te face conştient(ă) de faptul că planurile tale de viitor, pe plan social, profesional sau în afara locului de muncă, implică să îţi uneşti forţele cu oameni care gândesc similar ţie şi care sunt animaţi de idealuri asemănătoare. Iar pentru a-i atrage, este foarte important să îţi rezervi timp pentru networking şi să te deschizi. Din câte se pare, aceste lucruri ar trebui să constituie o prioritate pentru tine acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici