HOROSCOP 15 octombrie 2019: Zodiile care au parte astăzi de schimbări drastice şi veşti bune

Luna formează azi o conjuncţie cu Uranus retrograd din Taur şi un aspect tensionat la Venus din Scorpion, iar pe fondul lor zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) au parte de schimbări drastice de macaz în plan profesional, familial sau sentimental. Semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) ar putea primi însă veşti bune de pe urma aspectului armonios de trigon format de aceeaşi Lună cu Saturn din Capricorn.

8965 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 octombrie 2019: Zodiile care au parte astăzi de schimbări drastice şi veşti bune

HOROSCOP 15 octombrie 2019

Berbec

Finanţele reprezintă un subiect aprins pe ordinea de zi. În acelaşi timp, apar şi oportunităţi de câştig, dar şi situaţii în care s-ar putea să cheltuieşti prea mult. În felul acesta, s-ar putea ca diferenţa la buget să nu o prea simţi, ceea ce ar trebui să îţi dea de gândit puţin în privinţa modului în care îţi administrezi finanţele. Poate că dacă ai da dovadă de ceva mai multă maturitate pe acest plan, lucrurile ar sta mai bine. Gândeşte-te ce anume din politica ta de management economic nu a mers şi fă ajustările care se impun cât mai repede.

Taur

În principiu, începi ziua bine. Nivelul tău de energie este ridicat, ţi-ai ordonat atent timpul pentru fiecare activitate în parte şi ai o viziune realistă care reuşeşte să nu frizeze fatalismul. Este important însă de ştiut că pot apărea probleme de interacţionare cu ceilalţi. Vizate sunt discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, colaboratorii şi clienţii. Pe fundalul astrale de azi, riscă să iasă la iveală nepotriviri de caracter de care nu ai fost conştient(ă) până acum. Încearcă să vezi dacă puteţi ajunge la un armistiţiu. Altfel, s-ar putea ca episoade ca acestea să mai tot apară în viitor.

Gemeni

Nu pari a fi în cea mai bună formă azi, dar nici nu îţi merge prea rău. Pare că tocmai ai ieşit la liman după o perioadă mai dificilă, dar eşti mulţumit(ă) cu ce ai realizat, în ciuda oboselii şi a stresului pe care le-ai acumulat. Dar indiferent de planurile avute acum, un lucru este cert: trebuie să îţi faci timp pentru tine. În caz contrar, rişti să te confrunţi cu unele probleme de sănătate datorate stresului şi faptului că ai internalizat energie negativă prea mult timp. Încearcă să te eliberezi de ea şi să te înconjori de oameni pozitivi.

Rac

În ce priveşte planurile de vitor, tu şi partenerul vă potriviţi mănuşă. Dar s-ar putea să vă fi concentrat într-atât de mult pe ziua de mâine încât aţi uitat să vă mai bucuraţi de cea de azi. Aşa se face că aţi ajuns să nu mai aveţi preocupări comune de moment şi vă lipsesc ocaziile în care să petreceţi timp de calitate împreună. Nu este exclus aşadar să se fi aşternut o stare de plictis în cuplu pe care niciunul dintre voi nu o poate ignora astăzi. Trebuie să reaprindeţi flama şi să vă redescoperiţi pe plan intim, de cuplu.

Leu

La nivel profesional, pare că îţi merge totul ca un cea elveţian. Dai dovadă de un nivel ridicat de productivitate sau doar eşti extrem de profesionist(ă) şi nu te laşi până când nu livrezi rezultatele care se aşteaptă de la tine. Oricare ar fi situaţia, cert este că te-ai poziţionat foarte aproape de obiectivul tău la locul de muncă şi nu te laşi până când nu îl obţii. Problema este că se mai aşteaptă de la tine să dai dovadă de implicare şi acasă, iar din pricina grijilor şi oboselii, s-ar putea să cam şomezi. Încearcă să nu te suprasoliciţi.

Fecioară

Astrele se aliniază azi în aşa manieră încât nu vei duce lipsă de efervescenţă, creativitate şi spontaneitate. Pe de altă parte însă, te fac şi iute la mânie, ceea ce riscă să te pună în situaţii destul de sensibile. Te înflăcărează anumite idei, perspective sau idealuri şi nu îţi prea vine să admiţi alte viziuni. O astfel de atitudine poate duce la conflict, mai ales dacă dai de persoane la fel de pasionale ca tine. Caută, mai degrabă, să te concentrezi pe hobby-uri sau pe relaţia cu cei dragi, pe ceea ce vă aduce aproape în loc să vă îndepărteze.

Balanţă

Cheltuielile peste măsură riscă astăzi să îşi facă locul în buzunarul tău. Sau mai bine spus, să dea o gaură în ele. S-ar putea totuşi să nu poţi face mare lucru în privinţa lor; pare să fie vorba de unele plăţi neanticipate, făcute sub impulsul momentului sau care ştiai că o să vină, dar pentru care nu ai apucat să pui deoparte. Poate că dacă ai solicita un împrumut unui membru al familiei de care eşti mai apropiat, ai reuşi să treci peste această încercare fără ca bugetul tău să încaseze o lovitură prea mare. Găseşte-ţi curajul să îl soliciţi.

Scorpion

Ziua aceasta stă, în acelaşi timp, sub zodia bunei înţelegeri, dar şi a discordiei. S-ar putea să vorbeşti pe înţelesul partenerului de viaţă, dar rişti să ai ceva de împărţit cu cel de afaceri ori colaboratorii. Sau poate că raportul este cel invers şi întâmpini tensiuni în raport cu cei cu care derulezi afaceri, dar găseşti sprijin şi armonie în cel drag. Cert este că sectorul relaţional reprezintă o provocare suficient de mare pentru tine încât să trebuiască să îţi alegi cu grijă cuvintele, oricare ar fi conversaţiile pe care le-ai purta astăzi. Altfel, se pot naşte unele conflicte aprinse.

Săgetător

Pare că a doua zi a acestei săptămâni nu te surprinde în cea mai bună formă fizică. Poate nu ai reuşit să te pui pe picioare peste weekend-ul care tocmai a trecut sau ai avut parte de o zi de luni într-atât de stresantă încât ai şi ajuns să te resimţi. Dar cu toate că ai parte de extenuare mentală sau te lupţi cu unele senzaţii de disconfort la nivel fizic, găseşti încă sorţa să te ocupi de toate treburile care erau pe agenda ta astăzi. Nu te-ngrijora pentru că nu va dura mult până când eforturile-ţi vor fi răsplătite.

Capricorn

Îţi merge astăzi bine şi se vede: ai un munte de energie, bună dispoziţie şi spontaneitate la purtător, dar toate acestea riscă să îţi scoată în evidenţă o anumită latură egoistă. Ce-i drept, este sănătos să te gândeşti la tine din când în când, mai ales că eşti genul de persoană care priveşte în perspectivă mai degrabă decât să se bucure de prezent. Dar totuşi, s-ar putea ca astrele să te împingă în direcţia intereselor personale, ceea ce te face să le pui pe locul doi pe cele care vizează binele comun. Caută să nu creezi dezamăgiri prin această atitudine.

Vărsător

De regulă, eşti o persoană extrovertită şi deschisă, dar ceva din mişcarea planetelor de astăzi îţi scoate la iveală acea latură introspectivă pe care nici tu nu ai explorat-o suficient. Aşadar, nu este de mirare dacă nu prea ai chef de agitaţie şi medii sociale obositoare, preferând mai degrabă liniştea propriului cămin sau prezenţa unor apropiaţi. Problema apare însă atunci când eşti convocat(ă) să ieşi la rampă la serviciu, să îţi asumi responsabilităţi şi să faci faţă unui tur de forţă profesional. Este drept că nu îţi va fi uşor, dar consolează-te cu ideea că vei ajunge într-un final acasă.

Peşti

Astăzi este una dintre acele zile în care ar fi de dorit să nu te încrezi orbeşte în abilităţile tale de comunicare şi socializare. În anumite cazuri, este drept că îţi modelezi cu succes discursul după interlocutor, dar s-ar putea să existe contexte sociale în care vei fi pus(ă) în dificultate şi chiar ai putea să ieşi niţel şifonat(ă) de pe urma acestor discuţii. Caută aşadar să nu laşi lucrurile la voia întâmplării. Pregăteşte-te pentru întâlnirile importante, alege-ţi cu grijă cuvintele, dar încearcă să dai dovadă de autenticitate. Ideea este nu să placi tuturor, ci să livrezi ce le făgăduieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici