HOROSCOP 16 APRILIE 2020: Zodiile care se bucură de energie, un tonus bun şi au spor la pregătirile de Paşte

HOROSCOP. Joia Mare este una în care predomină aspect astrale dinamizante şi armonioase per ansamblu.

3411 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 APRILIE 2020: Zodiile care se bucură de energie, un tonus bun şi au spor la pregătirile de Paşte

Sursa: Profimedia

Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) au cel mai mult de câştigat de pe urma conjuncţiei Lunii cu Marte şi a trigonului pe care cea dintâi îl formează cu Venus din Gemeni. Semnele menţionate anterior se bucură de energie, un tonus bun şi au spor la pregătirile de Paşte.
 
HOROSCOP 16 APRILIE BERBEC
 
Vremea de afară variază de la o localitate la cealaltă, dar putem spune că în cazul fiecăruia dintre Berbeci se constată un dor puternic de a socializa. Unii(ele) dintre nativii(ele) acestui semn îl resimt mai puternic şi reuşesc să îl satisfacă printr-o videoconferinţă cu prietenii sau o şedinţă cu persoanele cu care derulează proiecte şi parteneriate. Este drept că nu comunicaţi la fel de bine ca faţă în faţă, dar este totuşi una dintre cele mai bune alternative pe care le aveţi la dispoziţie în acest moment. Predomină, de asemenea, şi sentimentul că lucrurile se vor îndrepta cât de curând.
 
HOROSCOP 16 APRILIE TAUR  
 
Joia aceasta te-ar putea surprinde plăcut prin apariţia unor oportunităţi financiare demne de luat în seamă. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ele ar putea veni prin intermediul unor sarcini profesionale suplimentare sau al faptului că finalizează un proiect mai devreme decât le era solicitat. Ori poate că primesc un bonus de sărbători de la angajator sau un ajutor bănesc pentru a suporta mai uşor cheltuielile aferente acestei perioade. Pe planul carierei, eşti ambiţios(oasă) şi dai dovadă de o atitudine proactivă, ceea ce-ţi oferă un avantaj în ochii şefilor. Ei vor mai multă implicare şi tu o afişezi din plin.
 
HOROSCOP 16 APRILIE GEMENI
 
Te afli printre nativii(ele) care se bucură astăzi de o dispoziţie foarte bună. Aspectele perfectate astăzi de astre te întăresc la nivel mental, lucru binevenit după o perioadă în care ai resimţit întrucâtva efectul faptului că ai stat mai mult pe acasă ori că te-ai confruntat cu temerea constantă că îi pui în pericol pe cei dragi mergând la muncă. Ar putea fi rezultatul pozitiv al apropierii sărbătorilor pascale, care mai schimbă atmosfera la nivel general, sau poate că traversarea cu succes a unei probleme birocratice ţi-a luat o piatră grea de pe inimă. În orice caz, priveşti înainte optimist(ă).
 
HOROSCOP 16 APRILIE RAC  
 
Aspectele cosmice de astăzi dau tonul unei zile propice pentru meditaţie şi introspecţie. Întoarce-te spre sine şi cercetează fricile şi frustrările cu care te-ai confruntat până acum. Vezi ce au schimbat în tine şi cum te-ar putea ajuta să te dezvolţi pe termen lung. Poate nu ai realizat încă faptul că această perioadă îţi dă răgazul atât de necesar să te analizezi mai atent, să renunţi la ceea ce este toxic şi nenecesar în viaţa ta. Cu toate că te-ai putea surprinde mai des căzând pe gânduri, nu înseamnă neapărat că eşti melancolic(ă) astăzi; mai degrabă, ajungi la nişte concluzii.
 
HOROSCOP 16 APRILIE LEU
 
De regulă, sărbătorile ne aduc aminte de trecut prin întâlnirile cu cei dragi în care rememorăm episoade plăcute sau mai puţin plăcute din trecut. De data aceasta, poate ar fi cazul să schimbi paradigma şi să îi încurajezi pe cei dragi să priviţi pozitiv către viitor. În ciuda acestei perioade, ai încă puterea să te gândeşti cu speranţă şi optimism la ziua de mâine, iar o discuţie cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri îţi va arăta faptul că îţi împărtăşesc sentimentul. Nu renunţa la planurile tale pe termen lung, ci căutaţi să le urmaţi cu şi mai multă obstinaţie.
 
HOROSCOP 16 APRILIE FECIOARĂ
 
În cazul în care lucrezi astăzi, de acasă ori de la birou, s-ar putea să te surpindă rapiditatea cu care îţi execuţi sarcinile. Acest lucru s-ar putea datora faptului că te-ai acomodat cu mijloacele alternative de a-ţi desfăşura activitatea sau probabil că te animă apropierea sărbătorilor, pe care nu vrei să le întâmpini cu treburi restante. Nu este exclus să fie vorba şi despre un stimulent financiar la mijloc, unul care ar putea să vină cândva zilele acestea. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai un tonus fizic bun, pe care ar fi de dorit să-l cultivi în continuare.
 
HOROSCOP 16 APRILIE BALANŢĂ
 
Şi tu ai parte de o dispoziţie bună astăzi. Dacă circumstanţele ar fi fost altele, ai fi optat cu siguranţă să-ţi petreci timpul în natură sau bucurându-te de beneficiile unui sport pe care îl îndrăgeşti. Sau dacă ţi-o permite timpul şi eşti în concediu, ai fi ieşit într-o plimbare cu familia, într-o mini-excursie mai aproape sau mai departe de casă. Dacă ai curte, nu ezita să ieşi la soare dacă timpul îţi permite, iar dacă stai la apartament, faceţi un picnic pe balcon. Până la urmă, orice ai alege să faci, sfatul astrelor este să nu îţi iroseşti dispoziţia ludică.
 
HOROSCOP 16 APRILIE SCORPION 
 
În principiu, starea ta de spirit este bună astăzi, iar conform datinilor, probabil că ai program astăzi cu cei dragi cu care locuieşti: înroşeşti ouă, definitivezi poate curăţenia, faci cumpărături de sărbători. Cu toate că resimţi încărcătura emoţională a acestor zile, te frământă poate gândul că nu te vei vedea cu toţi cei dragi la masa de Paşte. Aşadar, este normal să te încerce un sentiment cu care nu te-ai confruntat de mult, pe care îţi este greu să-l gestionezi aşa cum trebuie. Ia acest moment ca pe o lecţie; pe viitor, propune-ţi să apreciezi mai mult momentele cu apropiaţii.
 
HOROSCOP 16 APRILIE SĂGETĂTOR
 
Ai chef de discuţii şi de socializat astăzi, iar în ciuda circumstanţelor actuale, astrele îţi oferă suficiente ocazii să îţi exprimi punctele de vedere, să transmiţi opinii şi să le dezbaţi. Pe de-o parte, faci ultimele pregătiri cu partenerul pentru masa de sărbători: pui la punct meniul, delegi sarcini gospodăreşti şi puneţi la cale mersul la magazin. De asemenea, rezolvi nişte treburi profesionale rămase în coadă de peşte, discutând cu colegii/ colaboratorii/ clienţii ce ar fi de făcut pentru a nu le lăsa până după Paşte. Cu toate că pot exista mici incompatibilităţi de viziune, ajungeţi repede la un consens.
 
HOROSCOP 16 APRILIE CAPRICORN
 
Şi tu te numeri printre norocoşii(oasele) care nu întâmpină sărbătorile pe buget de austeritate. Fie că ai derulat activităţi extraprofesionale în ultima perioadă, ai făcut eforturi mai mari la serviciu şi ai avut parte de realizări notabile ori te încadrezi pentru a primi un ajutor bănesc, cert este că nu duci lipsa finanţelor necesare pentru a te asigura că nu-ţi lipseşte nimic de pe masa pascală. Este drept că lipseşte o bună parte din musafiri, rude şi prieteni cu care ai fi vrut să te vezi, dar încerci să te bucuri măcar că sunt sănătoşi cu toţii, în ciuda circumstanţelor.
 
HOROSCOP 16 APRILIE VĂRSĂTOR
 
Ai un tonus fizic şi mental bun, iar acest lucru se traduce prin faptul că eşti activ(ă), jucăuş(ă) şi binedispus(ă). Fă din pregătirile de Paşte o activitate amuzantă, care te aduce mai aproape de cei dragi: încercaţi metode tradiţionale de a vopsi ouăle, include-i pe copii în această activitate şi transformaţi tot acest proces într-o joacă. Poate că v-aţi ciondănit mai mai decât în mod normal în aceste zile, dar încercaţi să schimbaţi atmosfera şi să uitaţi mai uşor eventualele reproşuri scăpate pe fondul izolării şi al unor temeri prea puţin procesate. Bucuraţi-vă de timpul pe care-l puteţi petrece împreună.
 
HOROSCOP 16 APRILIE PEŞTI  
 
Eşti printre nativii(ele) care simt astăzi destul de acut apropierea unor sărbători parcă incomplete. Obişnuiai poate în alţi ani să te întâlneşti cu rudele şi să vă ajutaţi reciproc la pregătirile pentru masa pascală. Acum astfel de activităţi nu sunt recomandate, dar dacă nu se descurcă singure, ai putea să le duci nişte bucate şi ouă roşii şi să le laşi la uşă. Respectaţi recomandările specialiştilor, minimizaţi timpul petrecut împreună şi rezumă-te la a le oferi ceea ce le lipseşte din meniul de sărbători. Este normal să te încerce sentimente amestecate, dar apreciază faptul că sunteţi cu toţii în siguranţă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici