HOROSCOP 16 MARTIE 2020: Zodiile mutabile au un început bun de săptămână. Veşti bune în viaţa sentimentală şi profesională

Săptămâna se deschide cu a doua venire a lui Mercur în semnul Peştilor, eveniment astral care repune lucrurile pe traiectoria firească în viaţa profesională, sentimentală şi în finanţele zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

4370 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 MARTIE 2020: Zodiile mutabile au un început bun de săptămână. Veşti bune în viaţa sentimentală şi profesională
HOROSCOP 16 MARTIE BERBEC  
 
Mercur revine lunea aceasta în casa subconştientului din horoscopul tău general, aducând o serie de lecţii pentru tine cu privire la ce înseamnă o raportare sănătoasă la trecut. Ai văzut acum câteva săptămâni că poţi aluneca foarte uşor pe panta nostalgiei şi a regretului atunci când rememorezi evenimente din vremuri apuse. Aşadar, dacă te preocupă să vindeci răni din trecut sau să te stabilizezi la nivel emoţional, este foarte important să rămâi ancorat(ă) în prezent. În caz contrar, rişti să ajungi în aceeaşi ipostază, ceea ce poate conduce la formarea unui cerc vicios. Ascultă-ţi vocea interioară şi priveşte în viitor.
 
HOROSCOP 16 MARTIE TAUR  
 
În cazul tău, întoarcerea lui Mercur caută să-ţi atragă atenţia asupra planurilor pe termen lung şi a vieţii sociale. Retrogradarea sa din ultimele săptămâni a dus probabil la stagnarea unor proiecte în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi. La fel de posibil este să îţi fi arătat că nu te poţi baza pe ajutorul sau cooperarea unor persoane în care credeai cu toată tăria. Aceştia ţi-au fost prieteni sau doar colaboratori, dar te-a afectat la fel de mult lipsa lor de implicare în momentele-limită prin care ai trecut. Profită de oportunitate să investeşti în ce/ cine merită.
 
HOROSCOP 16 MARTIE GEMENI 
 
Mercur intră astăzi pentru a doua oară anul acesta în casa carierei din horoscopul tău general. Ascensiunea ta profesională, care a stagnat sau chiar a involuat în ultima vreme, îşi reia cursul de lunea aceasta încolo. Ai învăţat multe în această perioadă, despre tine, oamenii cu care lucrezi, dar şi despre domeniul tău de activitate, fapt pentru care abordezi mai uşor şi eficient situaţii care altfel te-ar fi pus în dificultate. Aşa se face că impresionezi prin părerile pe care le emiţi şi prin luările de poziţie pertinente de care dai dovadă. Ţine-o tot aşa şi vei obţine promovarea visată.
 
HOROSCOP 16 MARTIE RAC 
 
În ceea ce te priveşte, retrogradarea lui Mercur a fost una în care ai avut parte de tot felul de evenimente care şi-au pus adânc amprenta asupra ta. Cele mai multe dintre ele au fost în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, iar prin intermediul lor, ai aflat unde ar fi cazul să tragi linie în raport cu ei. Ai tendinţa să laşi mult de la tine, dar aceste săptămâni ţi-au arătat că poţi avea de pierdut dacă nu-ţi dai seama când este cazul să te opreşti. Pe de altă parte, îţi va folosi experienţa de viaţă.
 
HOROSCOP 16 MARTIE LEU  
 
Mercur poposeşte azi din nou în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Efectul său, de această dată, este acela de a te ajuta să rezolvi unele probleme financiare sau de patrimoniu întâmpinate în raport cu alte persoane. Ţi-ai dat seama în aceste săptămâni ce este de făcut pentru a rezolva mai uşor neînţelegerile. Invită la dialog, lasă de la tine în anumite privinţe şi ţi se va răspunde cu o atitudine similară. S-ar putea ca timpul să nu fie pierdut şi să evitaţi pierderea unor oportunităţi sau bani.
 
HOROSCOP 16 MARTIE FECIOARĂ  
 
Şi în astrograma ta solară Mercur ocupă iar o casă relaţională. Dacă înainte a scos la iveală probleme de comunicare între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, acum conştientizezi cum ai putea să le rezolvi pe termen lung, astfel încât să nu te mai întâlneşti cu altele similare o perioadă mai mare de timp. Problema a fost, cel mai probabil, că nu aţi avut un plan unanim acceptat conform căruia să abordaţi situaţiile-limită întâmpinate în colaboarea/ convieţuirea unul cu celălalt. Ultimele săptămâni v-au arătat însă cum să vă împărţiţi cel mai bine responsabilităţile pentru a fi eficienţi împreună.
 
HOROSCOP 16 MARTIE BALANŢĂ 
 
Mercur intră astăzi pentru a doua oară în 2020 în casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general. În plan profesional, te ajută să aplici experienţa dobândită în ultimele săptămâni - poate nu de pe urma celor mai fericite evenimente - pentru a îmbunătăţi felul în care comunici cu colegii de muncă şi execuţi treburile care ţi-au fost delegate. Cât priveşte sănătatea, ţine-te departe de excese, mai ales dacă în ultima perioadă ai fost prea indulgent(ă) cu tine în această privinţă. Sigur nu ţi-ar strica un regim alimentar şi de somn ceva mai strict, care să te pună pe picioare.
 
HOROSCOP 16 MARTIE SCORPION  
 
Mercur atrage iar atenţia de azi asupra vieţii tale sentimentale şi a relaţiei cu copiii. Felul în care ai comunicat cu partenerul sau persoana pe care o placi, dar şi cu cei mici pare să fi avut destul de mult de suferit de pe urma retrogradării acestui astru, dar în ultimele săptămâni ţi s-a demonstrat în repetate rânduri că trebuie să fii mai înţelegător(oare) cu ei. Pe de altă parte, ţi s-a demonstrat şi că poţi avea de pierdut dacă oscilezi în cealaltă extremă, aceea de a lăsa prea mult de la tine. Încearcă să mergi pe calea de mijloc.
 
HOROSCOP 16 MARTIE SĂGETĂTOR 
 
Cu Mercur întors în casa familiei, relaţia cu cei dragi, dar şi chestiunile locative şi gospodăreşti revin şi ele în prim plan. Pe fondul retrogradării sale, este posibil ca cele din urmă să se fi complicat, iar în raport cu rudele, ai avut parte probabil de mai multe tensiuni. Aşa cum sigur ţi-ai dat seama, o bună parte din aceste probleme s-au soldat din pricina lipsei de comunicare ori a faptului că nu ai fost atent(ă) asupra a ceea ce s-a convenit la nivel casnic sau în legătură cu o proprietate. Vezi ce este de făcut pentru a remedia greşelile.
 
HOROSCOP 16 MARTIE CAPRICORN  
 
Astăzi are loc a doua intrare de anul acesta al lui Mercur în casa comunicării. Acest ingres face ca abilităţile tale de comunicare şi interacţiune cu ceilalţi să se întoarcă la standardele cu care eşti obişnuit(ă). În aceste săptămâni, nu puţine au fost, cu siguranţă, situaţiile în care ai spus lucruri mai puţin potrivite contextului sau chiar nu îţi găseai cuvintele. Probleme ca acestea se rezolvă încetul cu încetul şi te bucuri din nou de fler în comunicare. Te simţimai sigur(ă) pe tine şi mai bine înfipt(ă) în realitatea înconjurătoare, prilej bun să reiei negocieri şi unele discuţii foarte importante.
 
HOROSCOP 16 MARTIE VĂRSĂTOR  
 
Mercur revine astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, fapt pentru care te poţi aşteptat la o perioadă în care situaţia ta materială se mai pune pe picioare. În ultima perioadă, este posibil să fi suferit unele lovituri pe acest plan - pe unele ţi le-ai căutat cu lumânarea pentru că nu te-ai uitat la bani, iar altele te-au luat prin surprindere, pentru că nu te-ai aşteptat deloc la anumite pagube sau cheltuieli. Încearcă să înveţi câte ceva de pe urma actor experienţe în plan financiar. Altfel, s-ar putea să te mai întâlneşti cu astfel de situaţii.
 
HOROSCOP 16 MARTIE PEŞTI
 
În cazul tău, retrogradarea lui Mercur s-a manifestat prin lipsă de încredere de sine ori printr-o raportare excesivă şi păguboasă la trecut. Întors de azi încolo în acest semn, te ajută să-ţi restructurezi felul în care te poziţionezi pe plan social. Cu siguranţă ţi-ai dat seama că nu te poţi aştepta la un anumit tratament de la ceilalţi dacă nu te tratezi pe tine mai bine, în primul rând. Lucrează la imaginea ta, acordă mai multă atenţie felului în care te prezinţi în societate şi vei vedea că şi ceilalţi te vor trata altfel. Nu-i nevoie decât de mici ajustări.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici