Horoscop, 17 Mai 2019: Gemenii primesc o primă, iar Vărsătorii se remarcă prin adevărata lor valoare

Horoscop, 17 Mai 2019. Nu la mult timp după ce Luna intră în semnul Leului, ea formează un aspect tensionat de careu cu Uranus din semnul Taurului. Este de aşteptat aşadar ca zodiile Fixe, adică Taurii, Leii, Scorpionii şi Vărsătorii, să se simtă anxioşi. Li se recomandă să nu ia decizii pripite.

3210 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 17 Mai 2019: Gemenii primesc o primă, iar Vărsătorii se remarcă prin adevărata lor valoare

Horoscop, 17 Mai 2019

Horoscop Berbec

Te-ai putea confrunta cu un impas financiar astăzi din pricina unor cheltuieli pe care rişti să le faci din cauza faptului că nu te-ai gândit de două ori dacă ar fi înţelept să faci anumite investiţii. Vestea bună este că o parte din costuri le vei amortiza prin intermediul unor suplimente financiare, dar s-ar putea să nu acoperi toată gaura şi să resimţi totuşi golul creat în buget. Apelează la ajutorul părinţilor, nu neapărat financiar, cât în materie de sfaturi în ce priveşte o mai bună gestionare a veniturilor. Cu siguranţă nu se vor da în lături de la aceasta.

Horoscop Taur

Pot interveni unele tensiuni între tine şi persoana iubită astăzi ori poate că te afectează la nivel de parteneriat profesional, dar pare-se că nu se ajunge la conflict graţie faptului că eşti stăpână(ă) pe tine însuţi(ăţi) şi pentru că descoperi la timp breşa în comunicare ce v-a adus în această situaţie. Aşadar, de viteza ta de reacţie depinde conservarea armoniei dintre voi. Până la urmă, nu este vorba de nimic serios, ci de o serie de factori care s-au coagulat şi care riscau să devină un subiect de discordie dacă nu erai pe fază. Reuşeşti să înăbuşi în faşă disensiunile.

Horoscop Gemeni

Se întrevede la orizont o zi cu provocări destul de mari pe plan profesional, dar mai mult ca sigur că ambiţia şi perseverenţa nu îţi vor permite să capitulezi la jumătatea drumului. Reuşeşti să te mobilizezi în timp record, să te adaptezi, să întorci situaţiile nefaste în favoarea ta şi să-ţi duci angajamentele la bun sfârşit. Eforturile şi exerciţiile tale voinţă nu vor trece neobservate, astfel că s-ar putea să te alegi cu un bonus sau o primă pentru realizările tale. Ţi-ar prinde bine un astfel de stimulent, dar mai mândru(ă) ar trebui să fii de prestaţia ta de azi.

Horoscop Rac

La începutul zilei, s-ar putea să te gândeşti că nu vei face faţă preocupărilor actuale şi celor cu bătaie lungă, angajamentelor pe plan social şi la nivel sentimental, dar vei vedea că, pe parcurs, îţi vei organiza programul în asemenea manieră încât să mulţumeşti pe toată lumea şi să performezi la înălţime pe toate palierele. Nu va fi nevoie să sacrifici din energia şi atenţia pe care ai fi alocat-o de altfel unei chestiuni în favoarea alteia pentru că reuşeşti să te ocupi de chestiunile importante de pe agenda tuturor sectoarelor care te solicită astăzi. Caută s-o ţii tot aşa.

Horoscop Leu

Poate fi o provocare pentru tine astăzi să găseşti echilibrul între ipostaza ta de om de carieră şi cea de familist(ă) şi stâlp în gospodărie, dar dacă eşti ordonat(ă), s-ar putea să echilibrezi balanţa fără prea multe greutăţi. Eşti o persoană prevăzătoare şi organizată atunci când îţi pui mintea să faci ceva, iar dacă reuşeşti să-ţi mobilizezi aceste resurse astăzi, s-ar putea să înregistrezi progrese însemnate la serviciu şi în raport cu superiorii, dar şi să nu rămâi în urmă cu ceea ce se întâmplă pe plan familial. Poţi să duci la bun sfârşit cu succes tot ce ţi-ai propus.

Horoscop Fecioară

Se duc discuţii astăzi între tine şi coechiperii tăi din cardul unui proiect sau cu asociatul(ţii) în privinţa obiectivelor acţiunilor voastre curente şi dezideratele voastre pe termen lung. S-ar părea că nu aţi ajuns încă la un consens în ce priveşte aceste aspecte, dar aveţi cu toţii experienţa necesară, avântul şi disponibilitatea de a cădea la învoială şi a contura o strategie comună. Nu pare că te vei împotmoli în acest proces, deşi s-ar putea să fie unul sinuos pe alocuri. Încearcă să fii diplomatic(ă) dar asertiv(ă), să nu dai înapoi dar să te deschizi la alternative din partea lor.

Horoscop Balanţă

S-ar putea să ai de făcut destul de multe cheltuieli astăzi, dar norocul face că îţi dai seama care sunt acelea pe care ai putea să le reduci şi care se vor amortiza cu timpul prin profiturile pe care le vor scoate la rândul lor. Este drept că o decizie de asemenea proporţii este una care implică unele riscuri, dar le miroşi din timp şi sesizezi fără prea mari probleme care este direcţia cea mai bună în care te-ai putea îndrepta. Ai un al şaselea simţ astăzi în ce priveşte chestiunile financiare şi reuşeşti să-ţi gestionezi bugetul cu multă eficienţă.

Horoscop Scorpion

Pot interveni discuţii în contradictoriu astăzi între tine şi persoana iubită sau în raport cu partenerul(ii) de afaceri, clienţii şi/ ori colaboratorii. Experienţa în interacţiunea cu oamenii, dublată de cea profesională, te sprijină totuşi să descoperi cea mai bună soluţie, fapt ce ajută la reinstaurarea unei stări de armonie între voi. S-ar putea ca aceste mici neînţelegeri să nu fi fost decât produsul lipsei de comunicare într-un moment-cheie, dar această situaţie se poate remedia la timp fără repercusiuni serioase asupra longevităţii şi bunului mers al relaţiei voastre. Ascultă-ţi vocea interioară, citeşte printre rânduri, ai încredere în instinctul tău şi acţionează.

Horoscop Săgetător

Se arată multe provocări pe plan profesional astăzi pentru tine, dar spiritul tău de învingător(oare) şi capacitatea de muncă te ajută să le faci faţă cu brio. Eşti încrezător(oare) în forţele proprii, nu-ţi pierzi vremea cu intrigi de birou, îţi vezi de treabă şi acest lucru îţi permite să eviţi orice situaţie care te-ar putea expune la vreun eşec. S-ar putea să te alegi chiar şi cu o recompensă financiară în viitorul cât se poate de apropiat, răsplată care arată că superiorii sunt plăcut impresionaţi de atitudinea ta proactivă şi pozitivă. Poţi realiza lucruri mari dacă o ţii tot aşa.

Horoscop Capricorn

S-ar putea ca tu şi partenerul să nu fiţi întru-totul de acord în ceea ce priveşte modul în care ar fi cel mai indicat să acţionaţi perioada aceasta. S-ar putea ca unul dintre voi să gândească în perspectivă, să se concentreze mai mult pe planurile de viitor, în vreme ce altul consideră că n-ar trebui pierdut din vedere prezentul, clipa, oportunităţile pe care le-ar putea aduce acestea. Va trebui totuşi să ajungeţi la un acord comun în această privinţă. Astfel, riscaţi să nu mai trageţi în aceeaşi direcţie şi să se rupă ceva între voi. Trebuie să fiţi foarte uniţi.

Horoscop Vărsător

Se întâmplă multe lucruri bune pe plan profesional pentru tine în această perioadă, iar tentaţia ar putea fi aceea de a te implica mai mult la serviciu decât în mod normal. S-ar putea ca această focalizare pe carieră să vină în detrimentul împlinirii îndatoririlor tale familiale şi/ sau domestice, dar dacă vorbeşti deschis cu cei dragi, ei vor înţelege că acum este momentul în care reflectoarele sunt aţintite asupra ta şi te poţi remarca prin adevărata ta valoare. Avântul pe care ţi-l insuflă binecuvântarea din partea lor te va ajuta să-ţi faci totuşi timp pentru toate şi să nu-i dezamăgeşti.

Horoscop Peşti

S-ar putea ca astăzi să fii pus(ă) în faţa unei decizii cu implicaţii financiare importante: poate ai de ales între a face o mini-călătorie începând de astăzi sau a pune câte ceva deoparte pentru un plan de viitor, optând în schimb pentru o ieşire cu prietenii mai puţin costisitoare. Poţi căuta alternative în primul caz, astfel încât să-ţi satisfaci ambele pofte. Poate că dacă alegi o altă destinaţie, mai puţin scumpă în această perioadă, ai schimba şi peisajul, te-ai vedea şi cu gaşca, ai avea şi posibilitatea să pui câte ceva deoparte. Trebuie doar să fii deschis(ă) la alte opţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici