HOROSCOP 17 MARTIE 2020: Zodiile de pământ au parte de surprize în plan sentimental sau financiar

Luna din Capricorn formează astăzi două aspecte armonioase de trigon cu Uranus şi Venus din Taur, ceea ce face ca zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) să aibă parte de surprize plăcute şi noroc în plan sentimental sau financiar.

4810 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 MARTIE 2020: Zodiile de pământ au parte de surprize în plan sentimental sau financiar
HOROSCOP 17 MARTIE BERBEC 
 
Marţea aceasta este o zi bună pentru tine din punct de vedere financiar. Astrele îţi aduc în cale tot felul de oportunităţi de ordin financiar. Ele ar putea veni sub forma unor activităţi profesionale extra pe care ţi le-ai putea asuma. Ori afli că te încadrezi pentru o primă sau un bonus dacă predai un proiect mai repede decât prevede termenul-limită. Important este să priveşti atent(ă) în jurul tău pentru a le observa la timp. Este drept că timpul tău liber s-ar reduce dacă profiţi de ele, dar merită sacrificiul nu doar financiar, ci şi ca perspectivă de promovare-n viitor.
 
HOROSCOP 17 MARTIE TAUR  
 
A doua zi a acestei săptămâni te surprinde într-o dispoziţie excelentă. Sau eşti doar hotărât(ă) să faci din orice provocare a acestei zile o oportunitate de a evolua. În cazul în care te numeri printre cei(le) care nu lucrează astăzi, dedică-ţi timp lecturii. Cei(le) care sunt plecaţi(te) într-o călătorie, de afaceri sau în vacanţă, se vor bucura de locurile vizitate, în ciuda circumstanţelor mai puţin favorabile. Per ansamblu, se poate spune că evenimentele acestei zile îţi deschid orizonturile către alte viziuni şi atitudini, pe care nu ar fi rău să le explorezi mai îndeaproape în viitor. Arată-te receptiv(ă) la nou
 
HOROSCOP 17 MARTIE GEMENI
 
În cazul tău, această zi ar putea fi una mai aparte. De regulă, eşti o persoană comunicativ(ă) şi extrovertit(ă), dar ceva din climatul astral de astăzi te îndeamnă să te îndrepţi spre interior. Acest lucru nu înseamnă neapărat că eşti trist(ă) sau abătut(ă), ci doar că eşti mai predispus(ă) să cazi pe gânduri şi să reflectezi la ceea ce se întâmplă în viaţa ta în această perioadă. Nu strică aşadar să dedici timp propriei persoane şi gândurilor care-ţi vin în această perioadă. Caută doar să nu le laşi să devieze spre trecut, spre situaţii pe care nu le poţi schimba.
 
HOROSCOP 17 MARTIE RAC  
 
Aceasta este una dintre acele zile în care ai mult de câştigat dacă-ţi programezi întâlniri cu potenţiali clienţi sau colaboratori ori cu persoane cu care derulezi deja activităţi profesionale. Discuţiile merg ca unse, părerile voastre converg în aceeaşi direcţie şi cât ai bate din palme, se şi concretizează unele strategii sau proiecte de grup pe termen lung. În cazul în care, din motive obiective, îţi petreci ziua acasă, îţi recomandăm să aduci în discuţiile cu partenerul planurile voastre de viitor. Comunicaţi bine pe această temă astăzi, prilej numai bun să le ajustaţi pe ici, pe colo pentru a le perfecţiona.
 
HOROSCOP 17 MARTIE LEU 
 
Nivelul de productivitate de care te bucuri astăzi este unul extrem de ridicat, indiferent dacă mergi la serviciu sau eşti nevoit(ă) să lucrezi de acasă. Le dai de capăt uşor sarcinilor care ţi-au fost delegate, iar conducerea se arată destul de mulţumit(ă) de metodele pe care le-ai aplicat ori de rezultatele muncii tale. În cazul în care eşti liber profesionist(ă), s-ar putea ca astăzi să primeşti un proiect important. Dacă chiar aşa stau lucrurile, poate nu ar fi rău dacă ai face nişte treabă în avans. Cu siguranţă ai lăsa o impresie bună şefilor cu o astfel de atitudine responsabilă.
 
HOROSCOP 17 MARTIE FECIOARĂ  
 
Aceasta este o zi în care ar trebui să îţi faci timp să te bucuri de lucruri care-ţi aduc satisfacţie personală sau care îi fac fericiţi pe cei dragi. În principiu, ar fi recomandate călătoriile în scopuri de agrement şi mai ales cele cu persoana iubită şi/ sau cu copiii, dar este bine şi dacă staţi mai mult împreună, practicând hobby-uri pe care le aveţi în comun. Tot favorizate de astre sunt şi preocupările personale de timp liber, care îţi antrenează unele deprinderi sau talente. În fond, orice ai alege să faci, important este să te bucuri de lucrurile mărunte.
 
HOROSCOP 17 MARTIE BALANŢĂ  
 
Se aşterne astăzi liniştea peste căminele acelor nativi(e) ai(le) acestui semn care au avut parte de tensiuni sau de evenimente mai puţin plăcute în familie pe care nu le-au putut controla. Se întrevăd veşti bune, de asemenea, şi în cazul celor care sunt implicaţi(te) în litigii pe speţe de patrimoniu ori care au de rezolvat probleme complicate ce ţin de moşteniri. Iar dacă se întâmplă să dispui de mai mult timp liber astăzi, străduieşte-te să îl petreci cu familia. S-a risipit mult din tensiunea ultimelor zile, iar momentele cu ei îţi vor face plinul de bună dispoziţie pentru multă vreme.
 
HOROSCOP 17 MARTIE SCORPION 
 
Şi în ceea ce te priveşte se anunţă o zi perfectă pentru întâlniri, fie că sunt romantice, cu partenerul sau cu o persoană pe care o placi, fie de ordin profesional. Astrele favorizează, în al doilea caz, negocierile în privinţa stabilirii unei colaborări, respectiv semnările de contracte în acest sens. Se poate spune aşadar că te-ai poziţionat pe calea cea bună pentru a ajunge la cel mai potrivit aranjament pentru tine. Din punct de vedere sentimental, aceasta este o zi bună pentru a vorbi despre ceea ce simţi. Celălalt va fi mai mult decât receptiv la această iniţiativă a ta.
 
HOROSCOP 17 MARTIE SĂGETĂTOR  
 
Îţi merge astăzi bine atât din punct de vedere financiar, cât şi profesional. Sarcinile care îţi sunt delegate astăzi sau de care te ocupi nu îţi creează mai probleme, nici în a le finaliza, nici în a le gestiona cu succes. Unde mai pui că îţi pot aduce un bonus sau o primă care nu este de colea. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de activităţi (extra)profesionale suplimentare de pe urma cărora ţi-ai putea rotunji veniturile în această perioadă. Oricare-i situaţia, cert este că abordarea ta la locul de muncă - sau pe plan profesional în general -, dă roade.
 
HOROSCOP 17 MARTIE CAPRICORN
 
Şi tu te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se bucură de o stare de spirit de invidiat. Indiferent dacă ea se datorează timpului liber avut la dispoziţie, celor dragi sau unor satisfacţii personale, cert este că iradiezi optimism în jur şi îi molipseşti pe toţi cu viziunea ta pozitivă. Nu lăsa totuşi această stare să se irosească; investeşte-o înapoi în relaţia cu cei dragi sau găsindu-ţi timp pentru ceea ce te face fericit(ă). Ai grijă însă ca această euforie să nu te aducă în pragul unor situaţii în care îţi asumi riscuri neînţelept de mari pentru tine în această perioadă.
 
HOROSCOP 17 MARTIE VĂRSĂTOR
 
Se prefigurează azi o zi liniştită pentru tine. Astrele nu sunt prea generoase cu informaţiile care privesc viaţa profesională sau situaţia ta financiară, dar ne spun totuşi că îţi merge bine pe plan familial. Prin urmare, dacă ai traversat o perioadă mai grea în raport cu cei dragi sau cineva apropiat s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, de exemplu, soarele apare astăzi şi pe strada voastră. Iată deci un indiciu clar că ar fi bine să îţi faci timp mai mult pentru familie. S-ar putea ca momentele petrecute împreună să vă readucă aminte cât de importante sunt pentru voi.
 
HOROSCOP 17 MARTIE PEŞTI  
 
Dacă ai propria afacere sau ţi se dă posibilitatea să alegi care sunt sarcinile de care te ocupi astăzi, optează să îţi programezi întâlniri de afaceri, negocieri sau alt fel de discuţii care privesc proiecte pe termen lung în colaborare cu alte persoane. În cazul altor nativi(e), evenimentele astrale ale acestei zile anunţă planuri cu prietenii apropiaţi. Acestea nu numai că îţi îmbunătăţesc starea de spirit, dar îţi şi deschid ochii în anumite privinţe. Aşadar, întâlnirea cu ei te provoacă să priveşti anumite lucruri dintr-o altă perspectivă, ceea ce ţi-ar putea aduce unele beneficii pe termen lung, puţin vizibile acum.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici