HOROSCOP 18 APRILIE 2020: Zodiile Mutabile sunt în pericol de a intra în ziua de Paşte cu sufletul încărcat

Luna din Peşti creează un aspect tensionat de careu cu Venus din Gemeni, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) sunt în pericol de a intra în ziua de Paşte cu sufletul încărcat. Astrele recomandă să lase orgoliul la o parte şi să caute rezolvări.

3340 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 APRILIE 2020: Zodiile Mutabile sunt în pericol de a intra în ziua de Paşte cu sufletul încărcat
HOROSCOP 18 APRILIE BERBEC 
 
Ar putea circula tot felul de veşti astăzi, dar nu toate sunt bune, fapt pentru care este important să discerni atent între ştirile false şi cele care vin din surse oficiale. Nu este cazul să te alarmezi ori să te entuziasmezi prea tare. Trebuie să dai dovadă de simţ raţional accentuat şi să te gândeşti cu speranţă la viitor şi la sărbătorile care îţi bat la uşă. Dar caută să nu exagerezi ori să te hazardezi.
 
HOROSCOP 18 APRILIE TAUR  
 
În cazul în care ţi-ai făcut planuri de călătorie sau ai împrumutat nişte prieteni acum ceva timp, astăzi realizezi că va mai dura până când îţi vei recupera aceste sume de bani. Dacă nu a ajuns cuţitul la os, nu este cazul să faci presiuni. Este o perioadă grea pentru toată lumea şi într-un fel sau altul, lucrurile se vor regla. Trebuie doar să ai răbdare şi să te concentrezi mai mult pe prezent.
 
HOROSCOP 18 APRILIE GEMENI
 
Dacă lucrezi astăzi, de acasă ori de la birou, este de aşteptat ca atmosfera în raport cu superiorii sau propriile responsabilităţi profesionale să nu fie cea mai calmă. Poate că şefii au făcut unele promisiuni cu privire la perioada sărbătorilor pe care nu le-au respectat sau te deranjează faptul că programul tău de lucru a devenit şi mai lung decât înainte. Încearcă totuşi să nu îţi faci sânge rău chiar acum înainte de sărbătorile pascale.
 
HOROSCOP 18 APRILIE RAC
 
Ajunul Paştelui nu te surprinde într-o dispoziţie bună. Resimţi acut faptul că te aşteaptă o sărbătoare atipică, în care nu vei avea lângă tine o bună parte din persoanele dragi pe care ţi-ai fi dorit să le revezi cu această ocazie. În loc s-o dai în nostalgie, mai bine încearcă să priveşti partea bună a lucrurilor. Toţi sunteţi sănătoşi şi faceţi eforturi pentru a traversa eficient această perioadă. Iar amintirile nu ţi le ia nimeni.
 
HOROSCOP 18 APRILIE LEU  
 
Şi tu te numeri printre nativii(ele) semnelor care resimt acut distanţarea socială şi efectul ei asupra planurilor de sărbători şi mai ales asupra relaţiilor cu cei dragi. Este drept că navighezi o perioadă plină de provocări în acest sens, dar pe de altă parte, ai la dispoziţie alte metode de a-i invita în casa ta pe toţi cei care îţi sunt apropiaţi. Încearcă să le propui o întâlnire în cadrul unei videoconferinţe sau la telefon.
 
HOROSCOP 18 APRILIE FECIOARĂ
 
Dacă lucrezi astăzi de acasă ori mergi la serviciu, este de aşteptat să crească tensiunile în raport cu superiorii la serviciu. Iar dacă eşti în concediu, există posibilitatea ca raportul de forţe dintre tine şi persoana iubită să se dezechilibreze destul de puternic. Nu lăsaţi lucrurile să degenereze şi străduiţi-vă să reinstauraţi armonia în cuplu. În caz contrar, există riscul să vă surprindă sărbătorile de Paşte supăraţi unul pe celălalt, într-o stare de încordare maximă.
 
HOROSCOP 18 APRILIE BALANŢĂ
 
În cazul în care mai lucrezi astăzi, nu este cazul să te amăgeşti cu faptul că sarcinile de serviciu, aşteptările clienţilor sau ale superiorilor ori termenele-limită se vor relaxa. Ba dimpotrivă, aşteaptă-te ca volumul de muncă să crească şi mai mult în această zi. De asemenea, ţine cont de faptul că masele de oameni se mişcă mai mult în această perioadă, semn că eşti mai expus(ă) la riscuri dacă ieşi din casă în această zi.
 
HOROSCOP 18 APRILIE SCORPION  
 
Te afli printre nativii(ele) din zodiac care se confruntă astăzi cu probleme de relaţionare cu persoana iubită şi/ sau copiii. Ar putea fi vina apropierii unor sărbători pascale incomplete ori a faptului că petreceţi mai mult timp unii cu ceilalţi în această perioadă. Dacă te frământă ceva foarte tare, vorbeşte deschis despre ceea ce simţi şi încearcă să nu se ajungă la situaţia în care vă surprinde Paştele în pragul unui conflict de proporţii mari.
 
HOROSCOP 18 APRILIE SĂGETĂTOR
 
Şi pentru tine această zi ar putea fi una în care nu te ocolesc pricinile de discordie în raport cu partenerul. Cel mai probabil, este vorba despre chestiuni domestice şi casnice care vizează sărbătoarea Paştelui şi în privinţa cărora încă nu aţi ajuns la un consens. Pentru a putea găsi o rezolvare, trebuie să renunţaţi la orgolii şi să vă puneţi în papucii celui de lângă voi. Altfel, s-ar putea să rămâneţi cu treburile neterminate.
 
HOROSCOP 18 APRILIE CAPRICORN
 
Fie că lucrezi astăzi ori definitivezi pregătirile pentru sărbătorile pascale, cert este că te organizezi destul de greu. Iar dacă ai delegat o parte din sarcini unor membri ai familiei sau anumitor colegi de muncă, s-ar putea să apară surprize nu tocmai plăcute. Aşadar, dacă îţi miroase a încurcătură şi probleme de comunicare, cere lămuriri şi oferă explicaţii suplimentare pentru că altfel s-ar putea ca programul vostru să se dea peste cap în această zi.
 
HOROSCOP 18 APRILIE VĂRSĂTOR
 
În cazul în care nu ţi-ai definitivat cumpărăturile de Paşte, ai grijă cât de întinzi astăzi. Magazinele online vin cu tot felul de oferte, care mai de care mai tentante, dar poate nu ar fi cel mai indicat să dai banii acum pe lucruri de care nu ai realmente nevoie. Dacă-ţi cedează vreun aparat electrocasnic important, este de înţeles să faci o derogare de la regulă, dar în privinţa cadourilor, mergi pe ceea ce-i util.
 
HOROSCOP 18 APRILIE PEŞTI
 
Ziua de astăzi ar putea fi una presărată cu tensiuni în familie, dar mai ales în raport cu membrii familiei de o vârstă mai înaintată. S-ar putea să nu înţeleagă de ce nu este bine să vă vedeţi în această perioadă, mai ales că se apropie Paştele. Încearcă să fii calm(ă) când le explici care sunt riscurile şi găseşte o modalitate de a vă întâlni scurt, de la distanţă, pentru a le duce câte ceva.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici