HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020: Zodiile care au parte azi de noroc şi surprize în plan financiar şi profesional

HOROSCOP 18 FEBRUARIE. Luna intră astăzi în Capricorn, semn în care face o conjuncţie cu Marte şi un aspect armonios de trigon cu Uranus din Taur.

26788 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020: Zodiile care au parte azi de noroc şi surprize în plan financiar şi profesional

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020

Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) au parte azi de noroc şi surprize în plan financiar şi profesional.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE BERBEC

La locul de muncă, te aşteaptă astăzi o fi productivă. Ce-i drept, ar putea plana o atmosferă tensionată între tine şi superiori pe anumite teme, dar nu laşi să te afecteze acest lucru prea tare. Răspunderea care îţi revine este destul de mare, dar dispui de atuu-urile şi energia necesară pentru a-i face faţă. Gândeşte-te cum anume te poţi folosi de realizările acestei zile pentru a te poziţiona mai bine în ochii superiorilor. În felul acesta, te plasezi pe drumul către o potenţială promovare, care îţi aduce unele beneficii în plus la serviciu. Nu rata ocazia de a te promova.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE TAUR

Eşti într-o formă bună astăzi, mai ales din punct de vedere mental. Aşadar, dacă ai de susţinut astăzi examene, cu siguranţă nu vei întâmpina greutăţi în a le promova cu succes. În cazul unor nativi(e), această zi ar putea aduce o deplasare în interes profesional la o distanţă considerabilă de casă, dar potrivit prognozei astrale, vor reuşi să obţină ce sperau de pe urma ei. La fel de posibil este ca alţi(te) nativi(e) să trebuiască să rezolve probleme de natură birocrativă. Procesul de obţinere a unor documente sau de rezolvare a unor chestiuni ce ţin de ele va merge strună.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE GEMENI

Nu pari a fi într-o dispoziţie prea grozavă astăzi. Sau cel puţin aşa se vede de dinafară. De regulă, eşti o persoană comunicativ(ă) şi deschis(ă), dar astăzi s-ar putea să fii mai retras(ă) şi mai puţin dispus(ă) să intri în conversaţii inutile. Se arată deci o zi bună pentru a te ocupa de activităţi care nu implică să conlucrezi strâns cu alte persoane. În felul acesta, vei avea suficient timp să te gândeşti la ale tale, dar să şi faci treabă. După programul de la muncă, asigură-te că îţi faci timp pentru odihnă. Oboseala îţi poate accentua această stare neplăcută.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE RAC

Aceasta este o zi propice pentru a te axa pe colaborări şi planuri de viitor, iar dacă agenda zilei aduce aceste aspecte laolaltă, cu atât mai bine. Sunt favorizate cu precădere negocierile în privinţa stabilirii unor parteneriate sau obiective pe termen lung, dar şi orice demers care vizează atragerea de sponsori şi finanţări pentru o idee de afaceri. Iar în cazul în care timpul îţi permite să stai mai mult cu partenerul astăzi, poate nu ar fi rău să îi prezinţi acele planuri la care te tot gândeşti de ceva vreme încoace. Ar putea avea idei foarte bune pentru tine.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE LEU

În plan profesional, îţi merge foarte bine astăzi. Dai dovadă de rapiditate în executarea sarcinilor de serviciu, semn că eşti determinat(ă) să îţi termini norma de lucru mai devreme decât ar fi necesar. Cu siguranţă ai în plan ceva cu aceste performanţe crescute. Beneficiile şi recompensele nu vor întârzia să apară, fapt ce te motivează şi mai mult să perseverezi pe această traiectorie. Însă există posibilitatea să apară semne de oboseală spre seară, iar ele nu vor dispărea prea uşor. Este important deci să îţi faci timp şi pentru pauze, respectiv plimbări scurte dacă nu faci mişcare multă la serviciu.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE FECIOARĂ

Tu, pe de altă parte, nu pari a avea prea mult spor la serviciu. Nivelul tău de creativitate este foarte ridicat astăzi, fapt pentru care ai nevoie de activităţi care să îţi stârnescă interesul. Dacă la serviciu ai parte de sarcini repetitive şi monotone, este de înţeles dacă vei alege mai degrabă să procrastinezi. În cazul în care eşti liber(ă) sau în concediu, influenţa astrelor este una pozitivă. Astrele favorizează astăzi excursiile şi pasiunile, iar dacă îţi permite timpul să le faci pe amândouă, de preferat cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, va fi cu atât mai bine.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 

Te bucuri astăzi de o atmosferă liniştită în plan familial, iar dacă ai trecut recent printr-o perioadă mai puţin plăcută în raport cu apropiaţii, cu siguranţă o să simţi schimbarea. Iar dacă problemele nu s-au rezolvat încă, ar fi o idee bună să întinzi astăzi pipa păcii. Şansele sunt mari să îi surprinzi pe cei dragi la fel de doritori să treacă peste evenimentele nefericite întâmplate de curând. Ar mai fi de menţionat, de asemenea, că astrele favorizează discuţiile despre, respectiv demersurile în vederea rezolvării unor chestiuni care ţin de moşteniri sau patrimoniu. Se va ajunge la o soluţie curând.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE SCORPION

Dai dovadă astăzi de o atitudine asertivă, care se impune uşor în orice context social. Din acest punct de vedere, negocierile şi tratative duse azi nu îţi vor crea prea multe probleme. Dacă ştii până unde să forţezi limita şi când ar fi cazul să accepţi un compromis, nu îţi va fi prea greu să obţii ce ţi-ai dorit, de la colaboratori şi partener deopotrivă. Iar dacă te afli în ipostaza de a semna un contract ori de a forma un parteneriat, fii sigur(ă) că vei avea mult de câştigat de pe urma lor dacă reuşeşti să îţi îmblânzeşti orgoliul.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Şi tu te numeri printre nativii(ele) semnelor care au astăzi parte de un grad ridicat de productivitate la serviciu. Dar în cazul tău recompensa s-ar putea să apară mai repede decât în cazul lor. Mai exact, reuşeşti azi să finalizezi un număr suficient de mare de sarcini de serviciu pentru a te califica la un bonus, o primă sau un procent de vânzări. În cazul altor persoane născute în acest semn, se arată posibilitatea suplimentării veniturilor de pe urma unor activităţi extraprofesionale. Proiectele derulate astăzi în afara serviciului îţi aduc finanţe în plus pentru a susţine cheltuieli inevitabile de acum.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE CAPRICORN

Aceasta este o zi perfectă pentru nativii(ele) acestui semn care sunt la început de relaţia cu partenerul sau care caută cea mai bună modalitate de a aborda pe acel cineva special. Atmosfera romantică imprimată de astre îi ajută să găsească mijloace inedite de a-şi surprinde persoana iubită. Dacă nu ai întâlnit încă pe cineva anume, ai putea încerca să îţi faci timp să ieşi, cu toate că nu este weekend. S-ar putea să cunoşti o persoană interesantă. Ar mai fi de menţionat însă că astrele favorizează şi activităţile desfăşurate astăzi cu copiii. Afişează mai mult interes faţă de pasiunile lor.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Astrele sunt rezervate astăzi cu informaţiile care privesc cariera, ceea ce ar putea indica faptul că lucrurile merg bine la serviciu, fără incidente sau surprize. Acest ritm îţi prinde bine azi întrucât nu eşti într-o dispoziţie care face bine faţă stresului generat de momentele de tensiune de la locul de muncă. Odată ajuns(ă) acasă, încearcă să petreci mai mult timp cu familia. Unul dintre apropiaţi a fost cam tăcut în ultima vreme şi poate nu ar fi o idee rea dacă l-ai încuraja să vorbească despre ceea ce simte. Atmosfera de acasă se va schimba în bine după această discuţie.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE PEŞTI

Te aşteaptă o zi bună pentru a lucra astăzi la planurile tale de viitor, cu atât mai mult cu cât cunoşti astăzi persoane care te pot ajuta să ieşi dintr-o pasă creativă sau de bani care a condus la stagnarea unor proiecte avute acum pe rol sau în care eşti implicat(ă). Iar dacă nu ai planuri după programul de la serviciu, nu ar fi rău să îţi suni o parte din prieteni şi să le propui să vă vedeţi undeva în oraş sau la tine acasă. Consultă-te şi cu ei dacă crezi că ai avea nevoie de feedback cu proiectele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici