HOROSCOP 18 IANUARIE 2020: Evenimentul astral care astăzi strică planurile zodiilor Fixe

Horoscop 18 ianuarie 2020. Luna din Scorpion formează astăzi un aspect tensionat de opoziţie cu Uranus din Taur, care ar putea să le strice zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) planurile pe azi şi unul armonios de trigon cu Venus din Peşti, care susţine activităţile de sâmbătă ale semnelor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

3446 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 IANUARIE 2020: Evenimentul astral care astăzi strică planurile zodiilor Fixe

HOROSCOP 18 IANUARIE 2020

Pronosticul în ceea ce priveşte zodiile Fixe este întărit şi de aspectul distonant de careu între Mercur din Vărsător şi acelaşi Uranus din Taur.

HOROSCOP 18 IANUARIE BERBEC

Dacă ieşi cu prietenii astăzi, ar fi indicat să ai grijă cât cheltuieşti. Există riscul să apară probleme cu bugetul dacă întreci limita. De asemenea, nu se poate spune că starea ta de spirit este prea prozavă. Eşti mai degrabă melancolică, ceea ce înseamnă că ai nevoie de prezenţe vesele în jurul tău ca să navighezi mai uşor această stare. Nu folosi cumpărăturile pe post de terapie pentru că rişti să ajungi să-ţi pară rău.

HOROSCOP 18 IANUARIE TAUR

În cazul în care lucrezi astăzi, există posibilitatea să apară unele tensiuni între tine şi superiori. Ai mare grijă cum le gestionezi astfel încât să nu lucreze în defavoarea ta. Discuţii în contradictoriu ar putea apărea şi în raport cu partenerul de viaţă. Comunici mai bine cu prietenii, care te pot ajuta să traversezi mai uşor evenimentele mai puţin plăcute ale acestei zile. Caută-le sfatul dacă crezi că te va ajuta într-un fel sau altul.

HOROSCOP 18 IANUARIE GEMENI

Nu eşti într-o stare de spirit prea pozitivă astăzi, iar acest lucru se reflectă în randamentul de care dai dovadă la serviciu. Nu cere prea mult de la tine pentru că există riscul să te extenuezi şi mai mult şi să nu te poţi bucura mai deloc de weekend. Pe de altă parte, dacă sunt sarcini urgente pe care trebuie să le duci la bun sfârşit, apelează la rezervele de autmotivaţie pentru a le finaliza.

HOROSCOP 18 IANUARIE RAC

Îţi vine greu astăzi să te împarţi cu succes între viaţa socială şi cea sentimentală. Se pare că şi prietenii, şi partenerul ţi-au reproşat că nu petreci suficient timp de calitate alături de ei, motiv pentru care trebuie să îţi ordonezi cu foarte mare atenţie programul de astăzi. În caz contrar, există posibilitatea să ţi se aducă critici destul de aspre, mai ales dacă ai avut parte recent de unele tensiuni în raport cu apropiaţii.

HOROSCOP 18 IANUARIE LEU

În cazul tău, dificultatea stă în a petrece suficient timp cu familia. Treci printr-o perioadă destul de ocupată la serviciu, care presupune să stai peste program la serviciu ori să îţi aduci de lucru şi acasă. Cei dragi te înţeleg până într-un punct, dar nu le poţi cere să fie îngăduitori cu faptul că amâni planuri şi în acest sfârşit de săptămână. Caută să îţi organizezi treaba într-o manieră care-ţi permite să stai cu ei.

HOROSCOP 18 IANUARIE FECIOARĂ

Eşti combativ(ă) în comunicare astăzi şi destul de haotic(ă) în privinţa modului în care îţi gestionezi treburile la serviciu. Acest lucru s-ar putea să te coste destul de mult, punându-te în pericol să comiţi erori care nu îţi stau deloc în caracter. În raport cu familia, nu dai dovadă de aceeaşi atitudine. Se vede că cel drag te înţelege şi încearcă să fie alături de tine aşa cum poate. Răsplăteşte-l cu ceva cu totul special.

HOROSCOP 18 IANUARIE BALANŢĂ

Din punct de vedere financiar, nu stai prea strălucit astăzi. Ai tendinţa să cheltuieşti mai mult decât este indicat, ceea ce ar putea conduce la unele tensiuni între tine şi partener. Sau poate că problemele voastre se datorează altor factori pe care îi mascaţi cu o nemulţumire vis-a-vis de modul în care celălalt îşi gestionează banii. Dacă te uiţi însă atent în jur, s-ar putea să reperezi unele oportunităţi de suplimentare a bugetului de weekend.

HOROSCOP 18 IANUARIE SCORPION

În principiu, starea ta de spirit de astăzi este una bună, dar s-ar putea să o schimbe în rău discuţiile în contradictoriu cu partenerul. Unele chestiuni de natură gospodărească, locativă sau de familie vă aduce la cuţite şi nu reuşiţi nicicum să ajungeţi la o învoială. Este clar că trebuie să lăsaţi amândoi unul de la celălalt pentru ca lucrurile să se mişte în direcţia bună. Ia taurul de coarne şi fă tu primul pas.

HOROSCOP 18 IANUARIE SĂGETĂTOR

Pare că ai acumulat atâta stres şi oboseală în săptămâna care tocmai se încheie încât nu te poţi concentra nici la ceea ce ai de făcut la serviciu, nici la treburile gospodăreşti care te aşteaptă acasă. Ai nevoie de odihnă şi de persoane care se te înţeleagă în aceste momente, dar dacă acasă găseşti sprijin şi un umăr pe care să te plângi, la serviciu trebuie să strângi din dinţi şi să îţi finalizezi activităţile.

HOROSCOP 18 IANUARIE CAPRICORN

În cazul în care timpul nu îţi permite să ieşi cu prietenii şi să petreci timp de calitate cu persoana iubită, n-ar fi rău dacă ai încerca să uneşti taberele propunând o activitate care vă aduce cu toţii laolaltă. Ajută şi faptul că cel drag se înţelege bine cu gaşca ta şi au subiecte de discuţie comune. Pe de altă parte, există posibilitatea să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus pentru acest sfârşit de săptămână.

HOROSCOP 18 IANUARIE VĂRSĂTOR

Dacă trebuie să munceşti weekend-ul acesta şi ţi-ai făcut planuri cu familia, trebuie să ai mare grijă cum le dai vestea aceasta. S-ar putea să nu le cadă deloc bine, mai ales dacă s-au pregătit intens pentru evenimentul de pe agenda voastră socială de astăzi. La serviciu în schimb, ai parte de un nivel de productivitate nesperat pentru această zi a săptămânii. Iar dacă lucrezi de acasă, nu te laşi distras(ă) de nimic din jur.

HOROSCOP 18 IANUARIE PEŞTI

Poţi avea tendinţa astăzi să te răsteşti la cei din jur, mai ales dacă ţi se atinge coarda sensibilă sau vreun punct vulnerabilizat de un eeniment din trecut. Ai norocul că partenerul te înţelege în astfel de situaţii şi te ajută să treci peste aceste manifestări. În plus, îţi prezintă situaţiile cu care te confrunţi dintr-o perspectivă care te ajută să le înţelegi corect, fără să ajungi să spui lucruri dureroare celorlalţi de lângă tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici