HOROSCOP 18 noiembrie 2019: Zodiile care nu vor avea parte de o zi de luni prea uşoară în plan profesional şi financiar

Săptămâna se deschide cu un careu în T între Luna din Leu, Mercur retrograd din Scorpion şi Uranus din Taur. Pe zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) nu le aşteaptă o zi de luni prea uşoară în plan profesional şi financiar.

6846 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 noiembrie 2019: Zodiile care nu vor avea parte de o zi de luni prea uşoară în plan profesional şi financiar

HOROSCOP 15 noiembrie 2019

Berbec

Prima zi a acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu tentaţia de a da curs unor cheltuieli prea mari. În cazul în care te gândeşti să profiţi de ofertele şi reducerile din această perioadă, setează-ti un buget şi asigură-te că nu te întinzi mai mult decât de ţine plapuma. Dacă gândeşti la rece lucrurile, îţi vei da seama că nu ai nevoie chiar de toate produsele pe care intenţionezi să le cumperi. Ar fi mai bine să te limitezi la cele care reprezintă o prioritate pentru tine în această perioadă. Astfel, nu vei constata că ai cheltuit prea mult.

Taur

Se prefigurează tensiuni lunea aceasta între tine şi partener, iar dacă nu încercaţi să ajungeţi la un armistiţiu, s-ar putea ca această atmosferă încărcată dintre voi să ajungă să afecteze întreaga familie, mai ales dacă cei dragi au tendinţa de a se implica în conflictele dintre voi, luându-vă unuia dintre voi apărarea în detrimentul celuilalt. Sau poate irosiţi prea multă energie certându-vă şi nu mai dispuneţi de cheful şi timpul necesare pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus în gospodărie. Nu este deloc productiv şi sănătos să cultivaţi o asemenea stare, deci căutaţi să o eliminaţi.

Gemeni

În cazul tău, horoscopul anunţă un început de săptămână aglomerat şi solicitant. S-ar putea ca puţine din lucrurile de pe agenda zilei să meargă aşa cum te-ai aşteptat, iar capacitatea ta caracteristică de a te adapta oricărei schimbări s-ar putea să nu intervină pe parcursul zilei de astăzi. Aşadar, există posibilitatea să nu jonglezi prea bine cu diverse activităţi, ceea ce te expune riscului de a comite erori de ordin tehnic sau faux pas-uri în raport cu persoanele cu care interacţionezi. Caută să îţi menţii echilibrul mental pentru a nu ajunge în situaţia de a trebui să repari greşeli mari.

Rac

S-ar putea ca, din punct de vedere financiar, să nu dai dovadă de o atitudine precaută. Te tentează astăzi să investeşti atât în hobby-uri tale sau în cadouri pentru cei dragi, cât şi în planuri de viitor sau proiecte pe care le derulezi cu alte persoane. Potrivit horoscopului, nu dispui însă de bugetul necesar pentru a direcţiona resurse financiare înspre ambele sectoare. Aşadar, nu acţiona în virtutea primului impuls, ci gândeşte-te bine în care dintre direcţii este cel mai indicat să faci o infuzie de capital pentru a vedea rezultate palpabile, benefice siguranţei tale materiale pe un termen mai lung.

Leu

Îţi este solicitată astăzi implicarea atât la nivel profesional, cât şi familial. La serviciu şi acasă, se derulează proiecte destul de importante şi nu prea ai cum să favorizezi un sector de viaţă, iar în cadrul celuilalt să şomezi. Iar pentru că trebuie să ţii cont de atâtea puncte de vedere diferite şi să găseşti o soluţie de a le armoniza, îţi dai seama aproape instantaneu că vocea ta n-are cum să se facă auzită pe acest fundal. În astfel de situaţii, caută să te gândeşti mai degrabă la binele comun. În final, te vei simţi mândru(ă) de ce-ai realizat.

Fecioară

Lunea aceasta s-ar putea să nu te surprindă în cea mai bună formă, cel puţin din punct de vedere emoţional. Unele discuţii pe care le porţi astăzi sau microexpresii ale interlocutorilor tăi te propulsează cu gândul înapoi în trecut, la situaţii asemănătoare care ţi-au pricinuit supărări, temeri sau frustrări. Încearcă să vezi dacă a fost cu intenţie sau nu; în cazul în care nu reprezintă ceva deliberat, această raportare la trecut ar trebui să te încurajeze să rezolvi unele probleme restante de atunci. Dacă crezi că este vorba de rea intenţie, caută să îndepărtezi rapid persoanele toxice din viaţa ta.

Balanţă

În cazul în care eşti implicat(ă) într-un proiect, îl derulezi de unul(a) singur(ă) sau intenţionezi să îl pui pe picioare, ai putea constata astăzi că investiţiile pe care le presupune sunt mai mari decât te-ai aşteptat. Dacă ai intrat însă în horă, trebuie să joci şi ar fi păcat să nu profiţi de momentum-ul din această perioadă. Ar fi însă bine dacă ai renunţa pentru moment la cheltuielile care nu reprezintă o prioritate pentru bunul mers al business-ului. Îngrijeşte-te doar de acelea care îţi pot asigura progrese vizibile, pe baza cărora poţi construi mai departe. Restul mai pot aştepta puţin.

Scorpion

Nativii(ele) acestui semn care activează într-un parteneriat profesional sau care lucrează cu persoana iubită, în aceeaşi companie sau într-o afacere personală, s-ar putea lovi astăzi de orgoliul celuilalt şi viceversa. Pare că aţi ajuns în punctul în care competiţia sănătoasă a ajuns să frizeze o stare de tensiune reală pe care nu mai ştiţi cum să o gestionaţi eficient. Fiecare îşi doreşti să aibă ultimul cuvânt, să şi-l impună în faţa celuilalt. Cu o astfel de atitudine, riscaţi să mergeţi din rău în mai rău. Încercaţi să faceţi ceva cât de repede în acest sens, până nu e prea târziu.

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să nu ai un tonus prea bun. Acest lucru s-ar putea datora unor stări de disconfort la nivel fizic sau faptului că te suprasolicită serviciul. Nu ar trebui să te mire aşadar dacă nu dispui de energia mentală să faci faţă cu brio tuturor provocărilor acestei zilei. În cazul în care nu te presează vreun termen-limită, încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine, iar dacă există riscul să pierzi unele oportunităţi, fă-ţi ordine în minte şi ierarhizează-ţi bine priorităţile. În felul acesta, starea ta actuală nu va periclita şansele să te afirmi la serviciu.

Capricorn

Pentru cei(le) care activează într-un parteneriat profesional sau sunt implicaţi(te) într-o relaţie care traversează o perioadă mai dificilă, aspectele astrale pregătesc astăzi un moment de cotitură. Trebuie să vezi în ce măsură planurile tale de viitor mai coincid cu ale celuilalt şi de când anume aţi început să vă îndreptaţi în direcţii diferite. Pare c-aţi ajuns în punctul în care nu mai trageţi la fel de tare la căruţă şi acest lucru începe să se vadă. Poate ar fi cazul să puneţi pe tapet chestiuni pe care le-aţi măturat sub preş acum ceva vreme. Altfel, vă veţi îndepărta mai mult.

Vărsător

Partenerului pare să îi fie destul de greu astăzi să se împartă între carieră şi familie. Urmăreşte-i atent reacţiile şi încearcă să vezi dacă îl poţi ajuta cumva, mai ales pentru că s-ar putea să nu ţi-o ceară. Poate că reuşeşti să te ocupi de o parte din îndatoririle sale casnice pentru a-i permite să se concentreze mai bine pe serviciu. Nativii(ele) care nu au găsit încă pe acel cineva special s-ar putea afla în situaţia de a da cu piciorul oportunităţii de a cunoaşte persoane noi din locului de muncă şi a treburilor gospodăreşti ce nu mai contenesc deloc.

Peşti

Prima zi a acestei săptămâni ar putea aduce cu sine tensiuni în raport cu colegii de muncă. Aveţi păreri diferite despre cum ar trebui să abordaţi unele chestiuni profesionale, ceea ce conduce la dezbateri şi discuţii în contradictoriu aprinse. Randamentul tău poate avea de suferit din această cauză, deci caută să ajungi la o viziune comună în raport cu ei, mai ales dacă activaţi în cadrul unei echipe şi calitatea muncii tale depinde de modul în care reuşiţi să cooperaţi. Caută aşadar să te arăţi dispus(ă) să ajungi la un compromis care să satisfacă toate părţile implicate în activităţile curente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici