HOROSCOP 18 octombrie 2019: Zodiile care au poarte astăzi de o zi extrem de solicitantă

Luna din Gemeni aderă azi la două aspecte tensionate: unul de careu cu Neptun retrograd din Peşti şi altul de opoziţie cu Jupiter din Săgetător. Se anunţă o zi extrem de solicitantă pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

3575 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 octombrie 2019: Zodiile care au poarte astăzi de o zi extrem de solicitantă

BERBEC

Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni nu te găseşte în cea mai bună formă. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că vehiculezi în minte gânduri sau vorbe negative care ţi-au fost adresate şi pe care altfel nu le-ai fi băgat în seamă. De data aceasta, poate şi pe un fond de oboseală, nu reuşeşti să îţi iei mintea de la ele, fapt pentru care dispoziţia ta ar putea avea de suferit, dând dovadă de o atitudine pasiv-agresivă sau reactivă la cel mai neînsemnat stimul. Încearcă să-ţi păstrezi controlul şi nu te pierde cu firea. Altfel, ai de suferit.

TAUR

Cheltuielile riscă să se ţină scai de tine astăzi şi oricâte eforturi ai face, pe unele nu poţi nicicum să le eviţi sau să le reduci. Dată fiind situaţia, încearcă măcar să tai de pe lista de cumpărături acele articole care nu reprezintă o prioritate pentru tine în acest moment. Apoi, gândeşte-te ce anume te-a adus în această situaţie; poate este vorba de neglijenţă ori de ceva iminent sau neaşteptat. În cele din urmă, caută să vezi de unde faci rost de resurse pentru unele investiţii în anumite proiecte. Dacă nu vrei să îţi faci datorii, mai aşteaptă o vreme.

GEMENI

Climatul astral al acestei zile face să apară tensiuni pe mai multe planuri ale vieţii tale. Pe de-o parte, s-ar putea să ai ceva de împărţit cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Ori poate nu reuşeşti să ajungi la un punct comun cu un colaborator sau un client important într-o privinţă sau alta. Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte de fricţiuni şi cu superiorii, mai ales dacă această stare conflictuală în care te afli pune în pericol unele contracte importante sau imaginea companiei. Aşadar, ori de câte ori simţi că îţi pierzi cumpătul, respiră adânc.

RAC

Nu eşti azi într-o dispoziţie prea bună şi acest lucru se vede. Poate că te supără unele lucruri la nivel fizic sau emoţional ori treci printr-o perioadă mai dificilă la serviciu, ceea ce îţi afectează tonsul sau îţi împrimă o stare de spirit negativă. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să te repui pe picioare rapid. Eşti pe val la muncă şi ar fi păcat să dai înapoi, iar dacă treci printr-o perioadă de convalescenţă, poţi înregistra un regres dacă nu îţi recapeţi atitudinea pozitivă. Aşadar, pentru succese la serviciu şi în plan medical, trebuie să te echilibrezi.

LEU

Aspectele astrale formate astăzi bulversează destul de mult climatul vieţii sentimentale. Unele probleme generate de lipsa încrederii sau de încrederea rănită te fac să pui sub întrebării perspectivele tale şi ale partenerului pe termen lung. Sau poate că ai constatat faptul că planurile voastre de viitor nu coincid în anumite puncte esenţiale. Prietenii par să îţi întărească şi ei bănuielile că lucrurile nu merg în direcţia cea bună, ceea ce nu face decât să îţi alimenteze o stare de tensiune în raport cu persoana iubită. Încearcă să discuţi orice temere ai avea cu cel drag înainte să degenereze situaţia actuală.

FECIOARĂ

Importanţa exagerată pe care o acorzi serviciului sau gurii târgului face să apară azi tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine. S-ar putea, de exemplu, să fi ajuns la saturaţie în raport cu orele suplimentare petrecute la birou sau cu faptul că aduci presiunea de la serviciu acasă. Ori poate că, din dorinţa de a păstra unele aparenţe, te porţi în societate altfel decât o faci acasă. Toate acestea denotă că ar trebui să îţi reconsideri priorităţile. Familia merită un loc mai important în ierarhia preocupărilor tale cele mai importante.

BALANŢĂ

Tonusul tău mental s-ar putea să nu se ridice astăzi la cele mai ridicate standarde. Îţi vine poate greu să te concentrezi, nu te faci înţeles(asă) la fel de bine ca de obicei, tinzi să fii destul de agresiv(ă) în comunicare, iar toate acestea riscă să conducă la haos, mai ales în plan profesional. Aşadar, dacă te confrunţi cu colegi de muncă dificili, sarcini de lucru cu termene-limită reduse ori cu aşteptări greu de atins, încearcă să te scuturi bine şi să te automotivezi să treci peste această stare. În caz contrar, există posibilitatea ca situaţia să se înrăutăţească vizibil.

SCORPION

Din punct de vedere financiar, pare că nu o duci prea bine astăzi. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că, de curând, ai făcut unele cheltuieli consistente care nu reprezentau o necesitate. Sau eşti poate tentat(ă) să te arunci astăzi cu capul înainte şi să uiţi de lista de cumpărături de bază. Încearcă să vezi ce ar fi de făcut pentru ca bugetul tău să nu sufere prea mult. Dacă te afli în situaţia de a trebui să achiziţionezi unele cadouri pentru cei dragi, caută ceva simbolic mai degrabă decât costisitor. Până la urmă, gestul contează mai mult.

SĂGETĂTOR

În cazul tău, vinerea aceasta atrage după sine tensiuni în familie şi la nivel relaţional. Din câte se pare, acestea nu apar din vina ta; tu şi cei dragi s-ar putea să cădeţi victime atitudinii conflictuale de care dă dovadă azi partenerul de viaţă. Pare să nu îi convină mai nimic şi nu reuşiţi nicicum să îi faceţi pe plan. S-ar putea să existe un motiv pentru care lucrurile stau aşa. Căutaţi să îl convocaţi la o discuţie şi încercaţi să descoperiţi ce i se întâmplă. Doar încurajându-vă unul pe celălalt la dialog reuşiţi să treceţi peste astfel de provocări.

CAPRICORN

La serviciu, aşteaptă-te ca lucrurile să nu meargă tocmai cum ţi-ai imaginat. În unele cazuri, schimbările de macaz sunt independente de voinţa ta, dar în alte situaţii, s-ar putea să ai şansa de a interveni şi a schimba felul în care evoluează evenimentele. De asemenea, este foarte important să dovedeşti atenţie în tot ceea ce întreprinzi: verifică e-mail-urile de două ori înainte să le trimiţi, nu livra proiecte înainte să le evaluezi şi cere lămuri suplimentare dacă ţi se pare că nu ai înţeles ceva. Problemele de comunicare s-ar putea să nu fie doar ale tale, ci şi ale altora.

VĂRSĂTOR

Preocupările de moment intră azi în conflict cu planurile de viitor, iar de vină pare a fi faptul că investiţiile făcute în cele două direcţii nu sunt deloc în echilibru. Mai exact, ai preferat să te bucuri de moment, să îţi achiziţionezi lucruri care îţi dau satisfacţie imediată sau i-ai răsfăţat pe cei dragi, dar ai cam pierdut din vedere totodată proiectele pe termen lung, ale căror beneficii vor apărea cândva mai târziu. În felul acesta, nu îţi mai permiţi acum să glisezi capital în direcţia iniţiativelor de durată, ceea ce riscă să producă un regres notabil pe acest plan

PEŞTI

Viaţa de familie sau unele chestiuni gospodăreşti riscă să te solicite astăzi mai mult decât de obicei. Astfel, s-ar putea să întâmpini dificultăţi în a te concentra la maxim în plan profesional sau în raport cu unele treburi personale. Pare că traversezi o perioadă mai grea acasă, pricinuită poate de unele tensiuni cu anumiţi membri ai familiei sau de unele lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare care par să nu se mai termine. Caută totuşi să nu te pierzi cu firea, mai ales dacă responsabilităţile tale sunt mari acasă şi la muncă deopotrivă. Poţi face cu brio faţă acestor încercări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici