HOROSCOP 19 IANUARIE 2020: Cele trei zodii care astăzi sunt extrem de favorizate de astre

Horoscop 19 ianuarie 2020. Ultima zi a acestei săptămâni este una care favorizează zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) întrucât Luna din Scorpion aderă la un aspect armonios de trigon cu Neptun din Peşti.

15094 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 IANUARIE 2020: Cele trei zodii care astăzi sunt extrem de favorizate de astre

HOROSCOP 19 IANUARIE 2020

HOROSCOP 19 IANUARIE BERBEC

Nu pari a fi în cea mai bună stare de spirit duminica aceasta, dar nici nu ţi s-au înecat complet corăbiile. Se poate spune că doar eşti indispus(ă) şi uşor melancolic(ă), dar acest aspect este unul pe care îl poate rezolva uşor un amic cu bancurile sa purtător sau cineva drag dispus să te asculte dacă ai nevoie să-ţi verşi supărarea. Caută aşadar să te înconjori de oameni pozitivi, de la care să preiei optimism.

HOROSCOP 19 IANUARIE TAUR

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi ţi-ar prinde foarte bine să ieşi cu prietenii. În acelaşi timp, ţi-ar cădea la fel de bine şi să petreci momente de calitate cu partenerul. Dacă nu ai timp să le faci pe toate separat, poate te gândeşti la o activitate care îţi permite să stai în acelaşi timp şi cu gaşca, şi cu persoana iubită. O întâlnire în patru, cu prietenul(a) amicului(ei) cel(a) mai bun(ă), nu ar strica.

HOROSCOP 19 IANUARIE GEMENI

În cazul în care lucrezi astăzi sau ţi-ai luat de lucru peste weekend, află că astrele sunt de partea ta şi te susţin în acest demers oferindu-ţi astăzi sport (dacă nu chiar poftă de lucru). În felul acesta, reuşeşti să furi startul de luni şi să-i impresionezi pe şefi cu faptul că eşti extrem de dedicat(ă) activităţilor tale. Aşadar, foloseşte-te din plin de randamentul pe care îl dai astăzi pentru a-ţi descurca programul de luni.

HOROSCOP 19 IANUARIE RAC

Aceasta este o zi perfectă pentru a evada din cotidian împreună cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Indiferent dacă mergeţi la munte la ski sau undeva la ţară, cert este că vă va prinde bine să vă plimbaţi prin natură şi să faceţi puţină mişcare, în ciuda temperaturilor destul de scăzute de afară. De asemenea, cei dragi se vor bucura foarte mult de această propunere şi veţi rămâne toţi cu amintiri foarte plăcute de-acum.

HOROSCOP 19 IANUARIE LEU

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, nu ar strica să îi vizitezi pe părinţi. Dacă locuiesc la distanţe prea mari de tine pentru a le face această bucurie, măcar sună-i să vezi ce fac. Apoi te poţi bucura în tihnă de timpul care ţi-a mai rămas astăzi la dispoziţie pentru a petrece timp de calitate cu familia pe care ţi-ai întemeiat-o tu. Gândeşte-te la ce activităţi nu aţi apucat să faceţi.

HOROSCOP 19 IANUARIE FECIOARĂ

Se anunţă o zi perfectă să îţi dai întâlniri romantice, chiar dacă te leagă ani buni de actualul partener de viaţă. Iar dacă simpatizezi pe cineva, dar nu ai avut curajul să-l/o abordezi, foloseşte-te de sprijinul astrelor şi pune mâna pe telefon sau scrie-i un mesaj pe reţeaua de socializare pe care o foloseşte cel mai des. S-ar putea să te surprindă cu un răspuns afirmatic, care va duce la o relaţie frumoasă în viitor.

HOROSCOP 19 IANUARIE BALANŢĂ

Unele activităţi extraprofesionale sau poate că orele suplimentare petrecute astăzi la birou îţi aduc o primă sau, în orice caz, un supliment la salariu. De regulă, nu eşti foarte activ(ă) în plan profesional la sfârşitul săptămânii, dar de data aceasta, eşti motivat(ă) să dai dovadă de un grad ridicat de randament. În plus, ai beneficiul că au un program ceva mai lejer lunea aceasta, atunci când restul colegilor vor avea mult şi bine de tras.

HOROSCOP 19 IANUARIE SCORPION

Eşti într-o dispoziţie tonică şi jucăuşă astăzi, numai bună să-ţi dai întâlniri romantice, să flirtezi şi să te dedici partenerului. Ia-l prin surprinde spărgând rutina obiceiurilor voastre de duminică şi scoate-l în oraş la un film şi o cină la lumina lumânărilor. Sau optează pentru ceva mai activ, dacă-i genul care apreciază sportul. În orice caz, cert este că orice ai alege, îl vei suprinde plăcut pe cel drag şi vei crea amintiri de neuitat.

HOROSCOP 19 IANUARIE SĂGETĂTOR

Starea ta de spirit nu este prea pozitivă astăzi. Sau poate că nu eşti expansiv(ă) aşa cum eşti tu de obicei, preferând mai degrabă compania restrânsă a membrilor familiei sau o dup-amiază relaxantă cu o carte într-o mână şi o cană cu ceai fierbinte în cealaltă. În orice caz, cert este că îţi va prinde bine acest timp petrecut cu cei dragi sau cu tine însuţi(ăţi). Îţi vei încărca bateriile cu succes pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP 19 IANUARIE CAPRICORN

În cazul în care nu ai ieşit cu prietenii vineri sau sâmbătă, astrele creează contextul potrivit pentru a te îndeletnici cu această activitate astăzi. Dacă vrei să stai totuşi acasă cu partenerul, aveţi şansa să vorbiţi acum despre planurile voastre pe termen lung. Energia cosmică este de aşa natură încât să vă ajute să ajungeţi la o îndoială în privinţa acelor aspecte asupra cărora nu reuşiţi să conveniţi cu prea multă uşurinţă în mod normal.

HOROSCOP 19 IANUARIE VĂRSĂTOR

Dacă ai pe rol o sarcină de serviciu care te-ar putea califica pentru un bonus, o primă sau chiar o mărire de salariu, nu mai aştepta până luni să te ocupi de ea. Astăzi ai putea afişa un grad de productivitate mai mare decât atunci, reuşind astfel s-o termini mai repede în loc să o tărăgănezi până la mijlocul săptămânii viitoare. În felul acesta, vei lăsa o impresie bună şi de durată superiorilor despre tine.

HOROSCOP 19 IANUARIE PEŞTI

Te numeri printre nativii(ele) semnelor care sunt răsfăţaţi(te) astăzi de astre. Ai multă energie, afişezi o stare de spirit excelentă şi eşti sufletul petrecerii. Aşadar, fie că ieşi cu prietenii sau ai planuri cu partenerul, cert este că îi uimeşti pe toţi cu şarmul şi carisma ta. Ba mai mult, s-ar putea chiar să îi molipseşti cu zâmbetul tău şi cu atitudinea pozitivă pe care o arăţi din plin. Păstrează-ţi această dispoziţie şi săptămâna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici