HOROSCOP 19 MARTIE 2020: Zodiile Cardinale continuă să aibă parte de provocări din partea astrelor. Surprize nu tocmai plăcute pentru zodiile Fixe

Dis de dimineaţă, resimţim efectele conjuncţiei Lunii cu Saturn pe ultimele sute de metri în Capricorn, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) continuă să aibă parte de provocări din partea astrelor.

3768 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 MARTIE 2020: Zodiile Cardinale continuă să aibă parte de provocări din partea astrelor. Surprize nu tocmai plăcute pentru zodiile Fixe
Ele se mută spre seară în ograda semnelor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), care se pomenesc cu surprize nu tocmai plăcute în plan sentimental, financiar sau la muncă din pricina aspectului tensionat de careu trasat de Lună, proaspăt intrată în Vărsător, lui Uranus din Taur.
 
HOROSCOP 19 MARTIE BERBEC
 
În prima parte a acestei zile, ar putea continua tensiunile la locul de muncă. Sau gestionezi la fel de greu toate responsabilităţile care-ţi revin la locul de muncă. Mai încolo, ai grijă ce investiţii faci. Există posibilitatea ca ele să nu fie dintre cele mai înţelepte. Calculează atent riscurile la care te expui dacă te gândeşti să direcţionezi o parte din resursele tale către un proiect, mai ales unul care nu îţi aparţine, în care doar participi. Nu sunt indicate nici împrumuturile, indiferent dacă îţi sunt solicitate sau tu eşti cel(a) care intenţionează să le ceară. Dă dovadă de precauţie.
 
HOROSCOP 19 MARTIE TAUR  
 
Dacă ai de făcut drumuri pe la instituţiile statului în această dimineaţă, nu te aştepta să se rezolve mare lucru. În plus, se menţine codul roşu de călătorii de ieri, în sensul că fie nu reuşeşti să pleci către destinaţia dorită din motive obiective, fie apar tot felul de probleme care te împiedică să faci acest lucru. În a doua jumătate a zilei, ai grijă în ce contexte te pui. S-ar putea ca unele dintre ele să îţi vătămeze reputaţia dacă nu eşti atent(ă). Iar dacă lucrezi spre seară, vezi cum îţi arăţi dezacordul faţă de propunerile sau viziunile superiorilor.
 
HOROSCOP 19 MARTIE GEMENI 
 
În această dimineaţă, te confrunţi din nou cu situaţii dificile în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii ori colaboratorii. Banii sau lipsa de încredere pot constitui şi astăzi pricini de discordie care pot dăuna serios relaţiei voastre. Nu este de mirare aşadar dacă a doua parte a acestei zile te surprinde într-o dispoziţie nu prea bună. Te gândeşti poate cum de ai ajuns în această ipostază şi crezi să te afli într-un context fără ieşire. Ei bine, caută să nu îţi cultivi această stare pentru că întotdeauna mai există soluţii pe care nu le-ai încercat încă.
 
HOROSCOP 19 MARTIE RAC  
 
Şi tu ai putea avea parte astăzi de o atmosferă încărcată în raport cu cei(le) cu care lucrezi ori cu persoana cu care convieţuieşti. Motivele pot fi multiple şi diverse, dar încearcă să nu te încrâncenezi prea tare. Este de înţeles dacă această situaţie îţi creează temeri cu privire la perspectivele relaţiei voastre, cu atât mai mult cu cât pari să fii destul de dezamăgit(ă) de reacţia lor în anumite circumstanţe. Dar în loc să dai curs acestor gânduri şi să îţi faci tot felul de scenarii, mai bine convoacă-i la o discuţie pe temele importante de pe agenda comună.
 
HOROSCOP 19 MARTIE LEU  
 
Nu pari a fi într-o formă prea bună nici în această dimineaţă. Dacă nu ai fost ieri la un consult, poate ar fi indicat să îţi faci astăzi timp să dai o fugă până la cabinetul specialistului. În cazul altor nativi(e), prima parte a zilei continuă tendinţa de ieri, cea conform căreia puţine lucruri se derulează aşa cum s-au aşteptat la locul de muncă. În a doua jumătate a zilei, raportul de forţe din cuplu riscă să se dezechilibreze. Unul dintre voi se simte îndreptăţit să dea cu pumnul în masă şi să încerce să îşi impună punctul de vedere.
 
HOROSCOP 19 MARTIE FECIOARĂ 
 
Te numeri astăzi printre nativii(ele) semnelor care experimentează probleme de relaţionare cu partenerul şi/ sau copiii. S-ar putea însă ca acestea să constituie, de fapt, punctul culminant al unor situaţii tensionate care au debutat ieri. Oricum ar sta lucrurile, caută să daci pe împăciuitorul(oarea). Seara acestei zile riscă să nu te suprindă într-o dispoziţie prea bună. Stresul de la serviciu şi oboseala asociată eforturilor constante pe care le depui la locul de muncă riscă să îşi spună cuvântul. Sau doar se întâmplă că lucrezi de acasă şi nu ai reuşit să te mobilizezi la timp, rezultând într-o aglomerare de sarcini.
 
HOROSCOP 19 MARTIE BALANŢĂ  
 
Nici pe tine nu te ocolesc tensiunile în planul vieţii de familie, cu menţiunea că, în cazul tău, probleme se conturează în raport cu unele rude apropiate cu care oricum nu aveai prea multe idei şi viziuni în comun. În cazul altor nativi(e), ne aşteptăm la escaladarea unor complicaţii de ordin locativ sau gospodăresc. Această atmosferă riscă să se extindă în a doua parte a zilei, când se ajunge la reproşuri sau o tăcere glacială şi în raport cu persoana iubită şi/ sau copiii. Învaţă ceva din toate aceste experienţe şi vorbeşte la timp despre ce te nemulţumeşte cu adevărat.
 
HOROSCOP 19 MARTIE SCORPION  
 
Ţine cont şi astăzi de faptul că vorbele pe care le spui pot avea un efect mai puternic decât crezi. În continuare se doreşte să ai grijă cum procedezi dacă trebuie să pui pe tapet unele subiecte sensibile ori să semnezi contracte care implică anumite riscuri. Nici în raport cu familia lucrurile par să nu stea mai bine. După orele prânzului, există posibilitatea să se nască unele disensiuni între tine şi partener pe nişte teme casnice, domestice sau locative. Ascultă atent ce are de spus, nu i-o tăia când nu îţi convine ceva şi încearcă să cauţi soluţii de conciliere.
 
HOROSCOP 19 MARTIE SĂGETĂTOR  
 
S-ar dori şi astăzi să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi resursele. Dacă ai scăpat ieri de predicţia plăţilor iminente, ţine cont că se menţine şi în prima parte a zilei. Caută astfel să te limitezi la articolele pe care le ai pe lista de cumpărături. Spre seară, cei(le) care lucreză la prânz, dar mai ales de acasă, se pot confrunta cu probleme de comunicare în raport cu colegii de muncă. Sau le joacă tehnologia feste, aducându-i în situaţia de a reface sarcini pe care le credeau finalizate. De asemenea, vezi că eşti predispus(ă) la mici accidente de muncă.
 
HOROSCOP 19 MARTIE CAPRICORN  
 
Prima parte a acestei zile te surprinde la fel de rezistent(ă) la orice intemperie la care te supun astrele, dar există riscul să îţi supralicitezi strategiile în anumite situaţii şi contexte sociale. Aşa se face că, în a doua jumătate a zilei, crezi că bugetul îţi permite să faci unele achiziţii care sunt prea costisitoare pentru bugetul de care dispui în această perioadă. Sau vrei (in)conştient să epatezi, cumpărând un cadou scump pentru cineva din cercul tău de apropiaţi. Nu ar fi rău să fii mai moderat(ă) în această perioadă. S-ar putea să ai nevoie de fondurile acestea mai târziu.
 
HOROSCOP 19 MARTIE VĂRSĂTOR 
 
Nici astăzi nu pari a fi într-o stare de spirit prea plăcută. Ai de-a face poate cu aceleaşi temeri cu care te-ai confruntat şi ieri sau continui să te raportezi prea mult la trecut. După orele prânzului, evită să aduci această dispoziţie în interacţiunile tale cu cei dragi. S-ar putea naşte o atmosferă încărcată între voi sau se ajunge la conflicte pe care cu greu le vei mai controla apoi. Încearcă să te debarasezi de energia negativă şi caută compania unor oameni veseli care te pot molipsi cu optimismul lor. Vorbeşte despre ceea ce simţi cu o persoană apropiată ţie.
 
HOROSCOP 19 MARTIE PEŞTI 
 
Şi tu continui pe aceeaşi notă nefericită de ieri. Par să nu se fi stabilizat lucrurile în contextul unor proiecte care au luat-o pe o pantă descendentă sau a unor relaţii, de prietenie sau colaborare, care au ajuns într-un real impas. În a doua jumătate a zilei, caută să nu dai crezare zvonurilor sau bârfelor. Dacă te vizează în mod direct, alege mai bine să faci nişte cercetări pe cont propriu, să te informezi din surse sigure ori să ceri o părere sau un sfat avizat. S-ar putea să te alarmezi degeaba altfel, ceea ce pot duce la temeri inutile.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici