Horoscop, 2 Mai 2019 | Zodiile de Foc vor fi mai energice, dar şi mai impulsive decât în mod normal/ Oportunităţi inedite de investiţii pentru Gemeni

Horoscop, 2 Mai 2019. Luna purcede astăzi la o conjuncţie cu Venus în semnul Berbecului. Zodiile de Foc, adică Berbecii, Leii şi Săgetătorii, ar putea fi mai energici, dar şi mai impulsivi decât în mod normal.

3254 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 2 Mai 2019 | Zodiile de Foc vor fi mai energice, dar şi mai impulsive decât în mod normal/ Oportunităţi inedite de investiţii pentru Gemeni

Horoscop, 2 mai 2019

Horoscop Berbec

Pe plan profesional, ziua de joi ar putea fi una agitată pentru tine. Există riscul să se nască unele tensiuni între tine şi superiori. Ori poate atârnă prea greu pe umerii tăi povara responsabilităţilor la locul de muncă şi eşti prea panicat(ă) să iei o decizie te teama riscurilor pe care le implică oricare dintre opţiuni. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai avea numai de pierdut dacă ai turna gaz peste scânteile dintre tine şi şefi. Este însă un moment bun să reglezi prin comunicare orice interacţiune defectuoasă cu cei aflaţi în conducere. Spune-le ce gândeşti despre voi.

Horoscop Taur

Nivelul tău de energie şi bună dispoziţie s-ar putea să fie destul de scăzut astăzi. Se prea poate să te supere astăzi nişte gânduri care au ca sursă unele frustrări, temeri sau ataşamente toxice. Caută să le procesezi la timp şi să vezi dacă poţi da la o parte astfel de senzaţii şi trăiri. De a le face să dispară cu totul azi, nu se pune în discuţie, dar ai putea să revii la ele abia atunci când ai timp să le studiezi mai în amănunt. Momentan, ai încredere în tine şi în capacitatea ta de face faţă provocărilor ivite.

Horoscop Gemeni

Oricât de inedite ar părea astăzi unele oportunităţi de investiţii, indicat ar fi să mai aştepţi înainte să iei o decizie în ce le priveşte. Există posibilitatea să te expui unor riscuri pe care le-ai fi observat mai târziu, în alte circumstanţe sau prin intermediul unei persoane cu care, din varii motive, nu te poţi întâlni astăzi. De asemenea, evită să acorzi împrumuturi. Orice tentativă de a amesteca prietenia cu afacerile şi banii ar putea să se termine destul de urât, pentru tine mai ales. Impune unele limite, mai ales dacă vocea interioară te încurajează să ai unele rezerve totuşi.

Horoscop Rac

Cariera ta sau a partenerului poate constitui un subiect de dispută între voi astăzi. De exemplu, s-ar putea ca unul dintre voi să-i reproşeze azi celuilalt că petrece mai mult timp la muncă decât acasă ori să dezvolte gelozie în raport cu statutul social şi/ sau profesional al celui de lângă el. În anumite parteneriate de afaceri, s-ar putea ca astăzi să iasă la iveală unele jocuri pentru putere scăpate de sub control. Trebuie restabilită armonia şi să vă readuceţi aminte cât de repede posibil că trebuie să operaţi ca o echipă. În caz contrar, totul riscă să se năruie.

Horoscop Leu

Capitolul profesional şi cel al sănătăţii sunt extrem de strâns legate astăzi. Dacă nu reuşeşti să-ţi reglezi nivelul de energie, s-ar putea ca randamentul tău să aibă de suferit, iar dacă nu atingi standardele pe care ţi le-ai propus pe planul muncii, s-ar putea să somatizezi acest grad scăzut de productivitate şi să dezvolţi neplăceri de ordin medical. Străduieşte-te să dezvolţi şi să adopţi o atitudine sănătoasă vis-a-vis de muncă şi de ceea ce îţi soliciţi ţie la acest nivel. Fii realist(ă) în ceea ce priveşte cât şi ce anume poţi realiza în forma în care te afli perioada aceasta.

Horoscop Fecioară

În cazul tău, moderaţia şi frugalitatea sunt elementele-cheie ale unei zile de joi reuşite. Poţi fi tentat(ă), pe de-o parte, să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. La fel de posibil este să dai dovadă de inconsistenţă pe plan sentimental ori să-l bănuieşti pe cel drag de lucruri pe care nu le-a făcut în realitate. În felul acesta, s-ar putea să dezvolţi unele ataşamente toxice şi să altoieşi relaţia de cuplu într-un mod care nu face să crească ceva bun între voi doi. Mai aveţi de lucrat puţin la capitolul încredere.

Horoscop Balanţă

Dacă tu şi partenerul vă aflaţi astăzi în căutarea unui apartament de închiriat sau a unei case de achiziţionat, s-ar putea ca diferenţele de opinie privind ceea ce căutaţi să vă încetinească destul de mult. Trebuie să vă puneţi de acasă de acord ce anume vă doriţi pentru a nu pierde vremea reglându-vă din mers. Se recomandă, de asemenea, să vă respectaţi cu sfinţenie atribuţiile familiale şi gospodăreşti deoarece reproşurile nu vor întârzia să apară din partea celuilalt membru al relaţiei. Vestea bună este însă că, reglându-vă pe parcurs, nu veţi dezvolta totuşi obiceiuri care să vă supere prea mult.

Horoscop Scorpion

Multe sunt provocările care riscă să-ţi iasă în drum astăzi pe plan profesional. Pe de-o parte, cândva obişnuitele şicane dintre tine şi unii colegi de muncă ar putea duce, pe fondul contextului astral de azi, la unele situaţii tensionate pe plan profesional. Ori poate dai dovadă de neatenţie şi faci unele erori la care vei lucra mai apoi o zi întreagă pentru a le remedia. Cert este că, oricum ai da-o, de încercări nu scapi, dar la cum te ştim, s-ar putea să te descurci mai bine la rezolvarea celor tehnice decât umane. În cazul din urmă, se cere diplomaţie.

Horoscop Săgetător

Este important să dai astăzi dovadă de multă chibzuinţă. Este drept că nu eşti cea mai atentă persoană din lume cu felul în care îţi cheltuieşti banii, dar de data aceasta trebuie să faci unele eforturi pe acest plan. Se întrevăd oportunităţi bune de investiţie în viitorul apropiat şi ar fi păcat să fii nevoit(ă) să le dai cu piciorul pentru că ţi-ai cheltuit banii pe lucruri de care nu aveai cu adevărat nevoie. Limitează-te la articolele de pe lista de cumpărături şi vei vedea că eforturile de a economisi vor fi răsplătite pe măsură mai curând decât ai crede.

Horoscop Capricorn

Atmosfera din familie ar putea fi destul de tensionată astăzi. Fie că nu cazi de acord cu cei dragi în privinţa unor chestiuni de ordin locativ ori poate nu puteţi să treceţi peste diferenţele de viziune, cert este că mai aveţi de lucrat la capacitatea de a vă tolera reciproc în ciuda ideilor pe care nu le înţelegeţi nicicum unii la ceilalţi. Nu-ţi va fi uşor să renunţi la încercările de a-ţi convinge rudele apropiate de contrariul celor pe care le cred, dar vei vedea câtă energie câştigi totuşi dacă nu-ţi mai baţi capul să demonstrezi o teorie sau alta.

Horoscop Vărsător

Dacă nu eşti în cea mai bună formă mentală astăzi, acest lucru s-ar putea să se datoreze unor veşti nu tocmai bune despre o rudă apropiată sau un prieten vechi. Ori poate descoperi că tu însuţi(ăţi) eşti subiectul unor zvonuri, fapt ce-ţi vine cu greu a crede, cu atât mai mult cu cât persoana despre care se crede că le-a stârnit este una extrem de dragă ţie. În orice caz, trebuie să ceri unele lămuriri şi să întorci unele pietre pentru a ajunge la adevăr. Uşor nu-ţi va fi să descoperi sursa bârfelor, dar va ieşi la iveală în final.

Horoscop Peşti

În cazul în care urmăreşti să investeşti unele sume astăzi, planurile de viitor avute momentan şi proiectele de grup în care eşti implicat(ă) perioada aceasta s-ar putea să nu-ţi aducă profituri sigure pe termen lung, ci doar o multitudine de riscuri la care nu ar fi indicat să te expui în această perioadă. Pe de altă parte, s-ar putea să descoperi metode prin care să reduci costuri şi să elimini posibile situaţii de criză financiară în cadrul anumitor proiecte pe care le derulezi. Cere sfatul persoanelor avizate, ai răbdare în luarea deciziilor şi caută să nu te arunci cu capu-nainte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici