HOROSCOP 20 APRILIE 2020: Săptămâna se deschide aşa cum îi şade bine celei de-a doua zile de Paşte

Săptămâna se deschide aşa cum îi şade bine celei de-a doua zile de Paşte, cu o abundenţă de aspecte astrale armonioase.

10137 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 APRILIE 2020: Săptămâna se deschide aşa cum îi şade bine celei de-a doua zile de Paşte
Pe ultima sută de metri în Peşti, Luna formează un sextil cu Jupiter din Capricorn, ascuţindu-ne intuiţia şi oferindu-ne o viziune practică. Apoi intră în Berbec, unde formează un alt sextil, de data aceasta cu Saturn din Vărsător. Vedem o serie de oportunităţi acolo unde altfel am fi fost dezarmaţi de lipsuri şi obstacole. 
 
HOROSCOP 20 APRILIE BERBEC
 
Prima parte a acestei zile este una favorabilă pentru a lucra la unele proiecte profesionale sau personale fără a expune şi celorlalte persoane strategiile sau obiectivele tale. Este vorba despre una dintre acele situaţii în care mai bine lucrezi cu uşile închise. Ştii exact ceea ce ai de făcut şi ce vrei să obţii. În a doua parte a zilei, concentrează-te pe iniţiativele derulate sau pe care intenţionezi să le demarezi împreună cu alte persoane. Priveşti cu speranţă către viitor, iar acest lucru te ajută să îţi creionezi planuri fezabile pe termen lung. Cere feedback-ul celorlalte părţi sau al prietenilor.
 
HOROSCOP 20 APRILIE TAUR
 
Şi tu te numeri printre nativii(ele) semnelor care se bucură de o dimineaţă promiţătoare. Te animă idei şi planuri de proiecte care au şansa de a se traduce eficient în practică, iar entuziasmul îţi este dublat de o mentalitate de învingător(oare) care trece cu uşurinţă peste obstacolele impuse de această perioadă. Dup-amiază, ţi se oferă răgazul să faci primele demersuri în privinţa acestor iniţiative, fie că vrei să le pui bazele curând sau vrei să le ajustezi pentru a se potrivi realităţilor curente. În plus, ai parte de sprijin de unde de aşteptai mai puţin, iar acest lucru te motivează.
 
HOROSCOP 20 APRILIE GEMENI
 
Prima jumătate a acestei zile vine la pachet cu unele veşti bune care privesc sectorul profesional. Dacă nu s-a întâmplat până acum să intri în şomaj tehnic, sunt slabe şansele ca acest lucru să se întâmple de acum încolo. Comunici bine cu superiorii şi reuşiţi să vă menţineţi în controlul situaţiei, semn că v-aţi adaptat destul de bine la provocările curente. Acest lucru îţi dă avânt şi te ajută să gândeşti proiecte pe termen lung, să dai dovadă de o atitudine proactivă. Ai înţeles care sunt nevoile şi obstacolele în această perioadă şi ai idei despre cum să le depăşeşti.
 
HOROSCOP 2O APRILIE RAC
 
Discuţiile purtate în această dimineaţă cu persoana iubită, dar mai ales cu cei cu care derulezi activităţi profesionale merg într-o direcţie favorabilă. Opiniile şi mentalităţile voastre converg către acelaşi punct, spre un compromis satisfăcător pentru toate părţile implicate. Pe un fundal ca acesta, se mai domolesc situaţiile în care altfel s-ar fi încins spiritele şi aţi fi lăsat orgoliile să vă conducă la conflict. Cel mai probabil, acesta este meritul transparenţei de care daţi dovadă şi al faptului că vă interesează să se ajungă la o concluzie. Nu uitaţi să abordaţi şi chestiunile financiare de maximă importanţă pe agenda actuală.
 
HOROSCOP 20 APRILIE LEU
 
În cazul tău, se întrevede un început de zi pe care îl întâmpini cu plinul de energie făcut şi cu spor în tot ceea ce îţi propui. Acest lucru se datorează şi faptului că încerci să ai mai multă grijă de tine în această perioadă, impunându-ţi un program de masă, somn şi activitate fizică ceva mai riguros decât până acum. Forma în care te afli, la nivel fizic dar şi emoţional, te ajută, de asemenea, să îţi ajustezi cu mai multă pricepere poziţia în discuţiile cu asociaţii, clienţii şi/ sau colaboratorii. Lucrurile par să fi intrat pe un făgaş familiar.
 
HOROSCOP 20 APRILIE FECIOARĂ
 
În această dimineaţă, atmosfera de acasă este una liniştită, dacă nu chiar veselă, care îmbie la joc. Aşadar, dacă eşti în concediu sau lucrezi de acasă şi nu eşti condiţionat(ă) de vreun program fix, caută să petreci mai mult timp cu persoana iubită şi/ sau copiii. Îndeletniciţi-vă cu jocuri de societate, un picnic pe balcon sau orice alt tip de activitate care vă face plăcere tuturor. De dup-amiază încolo, ai tot timpul din lume să recuperezi progresul pe care nu l-ai înregistrat în prima parte a zilei. Sau ocupă-te de unele treburi casnice pe care le-ai tot amânat zilele acestea.
 
HOROSCOP 20 APRILIE BALANŢĂ
 
Dimineaţa aceasta este una perfectă pentru a te achita de unele îndatoriri gospodăreşti sau pentru a finaliza activităţi casnice importante, de care poate nu ai fi avut timp dacă nu ar fi intervenit perioada în care ne află acum. În felul acesta, îţi vei permite diseară să petreci mai mult timp cu familia sau să te concentrezi pe hobby-urile tale. Indiferent dacă vă programaţi activităţi comune sau vă dedicaţi fiecare hobby-ului personal, cert este că tot se creează o atmosferă de bună înţelegere şi armonie acasă. Un mediu ca acesta vă face bine la moral şi ajută la cultivarea optimismului.
 
HOROSCOP 20 APRILIE SCORPION
 
Faptul că cei mici sunt în vacanţă îţi permite să vezi mai îndeaproape de ei, să le faci un program de joacă ce are obiective de învăţare tangibile. Sau poate faceţi împreună ateliere de abilităţi practice, de pictură sau concursuri de cultură generală. Prima jumătate a acestei zile este una propice şi pentru propriile preocupări, indiferent de natura lor. Nu îţi face griji dacă ai ceva de făcut prin casă. Diseară vei avea mai mult spor în acest sens dacă îţi epuizezi cheful de joacă, râset şi comunicare în dimineaţa acestei zile. Te va uimi productivitatea de care dai dovadă.
 
HOROSCOP 20 APRILIE SĂGETĂTOR
 
S-ar putea ca în această dimineaţă să faci unele investiţii pe lângă casă, de voie sau de nevoie. În acest sens, comandă produse de care ai nevoie şi evită riscul de a cutreiera magazine în acest sens. Sau poate trebuie să faci nişte cumpărături pentru unele rude mai în vârstă ori pentru părinţi. În orice caz, cert este că te preocupă intens unele chestiuni casnice sau domestice. Astfel, îţi permiţi ca, spre seară, să îţi introduci alte activităţi în program, unele care vizează jocul şi timpul de calitate petrecut în compania persoanei iubite şi a copiilor. Vă va prinde bine.
 
HOROSCOP 20 APRILIE CAPRICORN 
 
Te descurci cu brio în orice context care presupune să iei cuvântul în această dimineaţă. Fie că îţi faci vocea auzită într-o şedinţă, desfăşori o negociere sau porţi o discuţie importantă cu un apropiat, reuşeşti să nu te împotmoleşti în diferenţe şi găseşti cu succes calea de mijloc. Spre seară însă, este nevoie să îţi orientezi perspectiva către lucruri practice. Nu îţi amâna îndatoririle casnice şi încearcă să pui la punct pe lângă casă ce a rămas neterminat, defect sau neglijat prea multă vreme. Vei vedea şi că energia de acasă se va schimba în bine dacă faci unele reparaţii.
 
HOROSCOP 20 APRILIE VĂRSĂTOR
 
Această dimineaţă ar putea veni la pachet cu unele oportunităţi financiare de unde te aşteptaţi mai puţin sau chiar deloc. Cei(le) mai plăcut suprinşi(se) de această şansă de câştig sunt liber profesioniştii(ele), căci ei au avut cel mai mult de pătimit în această perioadă de pe urma limitării activităţilor profesionale ocazionate de distanţarea socială. Nu este exclus să afli că te încadrezi pentru ajutor bănesc de la stat, ceea ce mai uşurează unele obligaţii de ordin economic. În a doua jumătate a zilei, ai chef de socializat şi de ieşit. Prima dorinţă ţi-o poţi satisface sunându-ţi prietenii printr-o aplicaţie video.
 
HOROSCOP 20 APRILIE PEŞTI
 
Te afli printre marii(ele) optimişti(ste) ai(le) acestei dimineţi. Acest fapt se leagă poate de ieşirea unor proiecte dintr-un impas pe care îl credeai insurmontabil. Sau de faptul că primeşti încurajări şi o doză în plus de optimism din partea prietenilor. Oricare ar fi situaţia, cert este că întâmpini începutul de săptămână cu forţe proaspete şi plin(ă) de entuziasm. Cât priveşte a doua parte a zilei, s-ar putea ca atitudinea ta să dea roade încă de atunci. Te întâlneşti poate cu oportunităţi de a-ţi valorifica unele economii şi/ sau de a-ţi suplimenta veniturile. Începi să te repui pe picioare financiar vorbind.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici