HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019: Zodiile care se bucură astăzi de spontaneitate şi originalitate în gândire

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019: Venus ajunge azi în semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 13 ianuarie anul viitor. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) se bucură, pe parcursul acestui tranzit, de spontaneitate şi originalitate în gândire.

9689 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019: Zodiile care se bucură astăzi de spontaneitate şi originalitate în gândire

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019:

HOROSCOP 20 DECEMBRIE BERBEC

Venus poposeşte astăzi în casa vieţii sociale şi a proiectelor colective din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn să dezvolte împreună cu prietenii sau persoana iubită idei de business sau acţiuni comunitare în perioada care urmează. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre o poveste de dragoste care se naşte între ei şi un prieten. În orice caz, cert este că Universul vă aduce mai aproape în săptămânile următoare, fie prin intermediul sentimentelor care vă leagă, fie graţie obiectivelor şi a idealurilor pe care le aveţi în comun.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE TAUR

Venus ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, semn că, în perioada următoare, relaţia ta cu superiorii s-ar putea îmbunătăţi substanţial, fapt care este vizibil mai ales în cazul acelor nativi(e) care au experimentat probleme de relaţionare cu aceştia. De asemenea, astrele îţi oferă accesul către cercuri selecte, unde începi să faci networking şi să creezi legături care pot avea o influenţă puternică asupra parcursului tău profesional. Te faci remarcat(ă) prin ideile originale pe care le ai şi prin intermediul faptului că gândeşti în afara canoanelor convenţionalului. Eşti pe traiectoria potrivită către o promovare sau vreo fidelizare importantă.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE GEMENI

Venus poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, semn că săptămânile care urmează ar putea avea un impact destul de puternic asupra perspectivei din care priveşti viaţa şi lumea în general. Cineva din cercul tău de apropiaţi, poate chiar partenerul, te ajută să vezi lucrurile dintr-un unghi totalmente nou pentru tine, ceea ce îţi permite să afli răspunsul pentru întrebări rămase retorice până acum. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre naşterea sau dezvoltarea unei relaţii la distanţă sau cu o persoană de altă religie sau naţionalitate. Nu băgaţi în seamă gura lumii.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE RAC

Venus intră azi în casa transformărilor din horoscopul tău general, pregătind o perioadă de înnoire pentru nativii(ele) acestui semn care se confruntă cu monotonie în relaţia de cuplu. În aceste săptămâni, îţi descoperi disponibilitatea de a încerca lucruri noi şi de a ieşi din zona de confort pentru a readuce spontaneitatea în cuplu. Tot în această perioadă, s-ar putea naşte parteneriate profesionale neconvenţionale sau care au un obiect de activitate ieşit din comun. Oricare ar fi situaţia, cert este că interacţiunea cu ceilalţi îţi serveşte drept sursă de epifanii la nivel personal, cu privire la abordările tale în plan social.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE LEU

Cu Venus în casa cuplului din horoscopul tău general, centrul tău de interes în următoarea perioadă ar trebui să fie viaţa sentimentală. Sau măcar asigură-te că se numără în topul sectoarelor de viaţă prioritare. În cazul în care eşti implicat(ă) deja într-o relaţie, observi că partenerul face mai multe eforturi decât de obicei să îţi respecte intimitatea şi dreptul la libertate în afara cuplului pe care îl formaţi. În ceea ce-i priveşte pe nativii(ele) acestui semn care nu au găsit încă pe acel cineva, este important să se arate disponibil(e) pentru o relaţie. S-ar putea ca alesul(a) să fie pe-aproape.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE FECIOARĂ

Venus poposeşte astăzi în casa muncii din horoscopul tău general, ajutând la armonizarea atmosferei din planul profesional şi mai ales în raport cu acei colegi de serviciu cu care nu rezonezi bine. În felul acesta, este de aşteptat ca randamentul tău să crească văzând cu ochii, cu atât mai mult cu cât unii(ele) naitivi(e) ai(le) acestui semn activează în proiecte de grup. În cazul altor persoane născute în această zodie, s-ar putea să fie vorba despre o poveste de iubire care se naşte la birou. Ai grijă însă că dragostea şi afacerile trebuie bine separate pentru a nu apărea probleme.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE BALANŢĂ

Venus ajunge azi în casa iubirii din horoscopul tău general, fapt pentru relaţia cu partenerul ar putea ajunge să te preocupe mai mult decât de obicei în următoarea perioadă. Pe parcursul acestui tranzit, ar fi indicat să dai dovadă de mai multă spontaneitate în cuplu, mai ales dacă simţi că s-a intrat într-o rutină care nu vă face bine. Şederea acestei planete în acest sector de viaţă din harta semnului tău mai poate face trimitere şi la o mai mare deschidere faţă de copii. Eşti poate mai deschis(ă) să le afli preocupările şi să le armonizezi cumva cu ale tale.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE SCORPION

Cu Venus în casa familiei, este de aşteptat ca diferenţa dintre generaţii să nu se mai facă la fel de puternic simţită ca în alte dăţi. Tranzitul acestui astru prin sectorul menţionat anterior îţi oferă noi idei despre cum să interacţionezi cu cei dragi, astfel încât incompatibilităţile de mentalitate să iasă mai puţin la iveală decât până acum. Dacă nu le poţi înţelege punctul de vedere, încearcă măcar să îl accepţi şi să îl respecţi. De pe aceste baze puteţi începe să construiţi poduri peste prăpastiile care vă despart sistemele de referinţă. Ţine de tine să abordezi altfel neconcordanţele acestea.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Intrarea lui Venus în casa comunicării aduce un plus de şarm felului în care te exprimi, ceea ce te ajută să atragi şi mai multe persoane în direcţia ta. Dispui de o putere magnetică în perioada aceasta pe care trebuie să o utilizezi cu multă înţelepciune. În cazul în care te aşteaptă negocieri importante, întrevederi de afaceri cu potenţiali clienţi sau colaboratori de renume, încearcă să nu îţi pui beţe în roate singur(ă) adoptând o atitudine convenţională sau un fel de a fi care nu te reprezintă, dar care crezi că prinde la ceilalţi. Contează mai mult să fii natural(ă).

HOROSCOP 20 DECEMBRIE CAPRICORN

Venus îşi face astăzi apariţia în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, motiv pentru care pot creşte simţitor oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor în următoarea perioadă. Te-ar putea surprinde şi pe tine momentul în care apar sau ceea ce trebuie să faci pentru a profita de ele, dar încearcă să nu îţi fie teamă de necunoscut. Eşti mai pregătit(ă) decât crezi să încerci lucruri noi şi să te deschizi unor şanse de câştig care altfel te-ar fi intimidat. Caută să te gândeşti cum le poţi transforma într-o sursă constantă pe viitor.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Prezenţa lui Venus în casa subconştientului poate anunţa,în cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, apariţia unui fost partener în peisajul actual al acestor Peşti. S-ar putea ca această persoană să revină în viaţa lor cu gânduri nobile, de a dezvolta o prietenie, în ciuda faptului că lucrurile nu au mers bine pe plan sentimental între voi. Gândeşte-te bine dacă eşti pregătit(ă) cu adevărat pentru aceasta. În ceea ce îi priveşte pe alţi(te) nativi(e), s-ar putea să fie vorba doar despre o relaţie pe care vor să o ţină departe de ochii curioşilor momentan. Simţi că lumea poate reacţiona ciudat momentan.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE PEŞTI

Eşti comunicativ(ă) şi pozitiv(ă) astăzi, dar se face că îţi vine greu să te faci plăcut(ă) de toată lumea. Poate că în asta constă de fapt problema - nevoia ta de a-i mulţumi pe toţi cei dragi, în chiar defavoarea autenticităţii şi loialităţii faţă de propriile principii şi nevoi. Gândeşte la rece lucrurile şi caută să vezi dacă nu cumva i-ai obişnuit greşit. Aşadar, dacă se trage de tine ca de un resort şi te simţi asaltat(ă) din toate părţile, nu îţi rămâne decât să te descătuşezi şi să vezi de tine. Prezenţa şi compania ta ar trebui apreciate mai mult.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici