HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020: Schimbări bruşte în viaţa financiară şi sentimentală a zodiilor Cardinale

HOROSCOP 20 FEBRUARIE. Ziua de azi este marcată de conjuncţiile Lunii cu Pluto şi Saturn în Capricorn, evenimente astrale care produc schimbări bruşte de macaz în viaţa financiară, profesională şi sentimentală a zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).

23644 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020: Schimbări bruşte în viaţa financiară şi sentimentală a zodiilor Cardinale

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020

Spre seară, ea intră însă în Vărsător, oferind un plus de energie şi inventivitate semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător).

HOROSCOP 20 FEBRUARIE BERBEC

Joia aceasta este o zi care se întrevede a fi una dificilă la serviciu pentru tine. Sarcinile care îţi revin astăzi sunt deosebit de complicate sau vin la pachet cu răspunderi pe care nu ai fi vrut neapărat să ţi le asumi. Toate privirile sunt aţintite asupra ta, şefii vor să vadă cum te descurci, iar urmările abordării şi rezultatelor tale se vor vedea pe termen lung. Aşadar, este important să nu te pierzi cu firea, ci să îţi calculezi cu foarte mare atenţie orice mişcare. Diseară, Luna trece în casa prietenilor şi-ţi recomandă să organizezi o ieşire cu ei.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE TAUR

În cazul în care ai programată o călătorie în interes profesional astăzi, nu te aştepta să fie una uşoară. Poate schimbi avionul sau mai multe mijloace de transport ori se ivesc alte probleme care fac din această deplasare una destul de dificilă. Nu ai pare de prea multă lejeritate nici dacă ai de-a face cu instituţiile statului. Faptul că trebuie să stai la rând sau nu te înţelegi cu funcţionarul de la ghişeu riscă să te aducă la capătul răbdării. În cazul în care ai un examen astăzi, stresul riscă să îţi joace feste, dar nu îi ceda prea uşor.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE GEMENI

Această zi se anunţă a fi una complicată dacă trebuie să porţi negocieri în privinţa unor sume de bani ori discuţi cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii sau colaboratorii oportunitatea unei investiţii. Fiecare are o idee fixă despre cum şi-ar dori să fie utilizate resursele comune şi în ce direcţie ar trebui să meargă. Păreri la fel de ferme au şi cei cu care vrei să te înţelegi la un preţ pentru un serviciu. Nu este exclus, de asemenea, să simţi mai tare decât de obicei răsuflarea competiţiei în ceafă. Nu te lăsa prea uşor intimidat(ă) de ea.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE RAC

Cu Luna, Pluto şi Saturn în conjuncţie în casa cuplului din horoscopul tău general, se întrevede o zi nu tocmai uşoară pentru tine în raport cu persoana iubită. Atmosfera este încărcată, iar în subteran fierb tot felul de nemulţumiri care sunt gata-gata să iasă afară atunci când unul dintre voi întrece limita în vreun fel sau altul. Dacă partenerului îi pare că cerşeşti atenţie ori că eşti hipersensibil(ă) în privinţa unor lucruri mici, s-ar putea să îşi iasă din minţi şi să spună lucruri pe care va ajunge să le regrete mai târziu. Caută să nu îi induci această stare.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE LEU

Nici tu nu te numeri printre norocoşii(oasele) care au parte de o zi prea liniştită la locul de muncă. Ţi-au fost delegate treburi complicate, care necesită multă concentrare şi chiar efort fizic din partea ta. Iar cum stresul şi presiunea sunt la cote maxime, este necesar să te controlezi şi să nu te pierzi. Într-adevăr, nu te aşteaptă o zi uşoară la serviciu, dar îi vei face faţă cu brio în cele din urmă dacă dai dovadă de profesionalism. Spre seară, Luna intră în casa cuplului, prilej numai bun să stai cu partenerul şi să-i povesteşti cum ţi-a fost azi.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE FECIOARĂ

În cazul tău, tensiunea se resimte în atmosferă atunci când interacţionezi cu persoana iubită şi/ sau copiii. Lucrurile par să fi mers destul de bine între voi în ultima vreme, dar au rămas totuşi nediscutate anumite lucruri, iar unele dintre ele ar putea ieşi astăzi la iveală. Probabil cea mai importantă lecţie pe care încearcă astrele să ţi-o ofere astăzi este faptul că nu este bine să ţii secrete faţă de cei dragi. Există însă posibilitatea să înăbuşi din faşă un conflict dacă te deschizi în faţa lor şi îi îmbii şi pe ei la un dialog sincer şi calm.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE BALANŢĂ

La tine în familie tronează astăzi o atmosferă încărcată. Există multe evenimente experimentate în trecut în raport cu cei dragi care ţi-au pricinuit anumite răni ce încă nu s-au vindecat complet. Iar cum aspectele astrale de astăzi creează un punct sensibil în acest sector, există riscul să se deschidă cutia pandorei şi să iasă afară nemulţumiri şi acuze pe care ai reuşit să le ţii la granţia conştientului până acum. Încearcă să vorbeşti despre ele pe un alt ton, unul care invită la discuţii potolite pe această temă. Spre seară, Luna poposeşte în casa iubirii şi creează un cadru romantic.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE SCORPION

Dai dovadă astăzi de multă asertivitate în felul în care comunici, iar acest lucru te favorizează dacă porţi negocieri sau ai parte de discuţii cu unele persoane pe care încerci să le convingi că eşti un om puternic, pe care se pot baza în cele mai complicate momente. În acelaşi timp însă, planează riscul de a o da cu bâta în baltă pentru că ai unele limite dincolo de care nu se trece. Cineva ar putea încerca să le forţeze astăzi şi îl taxezi cu ironii usturătoare. Luna trece diseară în casa familiei, semn bun să petreci timp cu apropiaţii.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Afişezi astăzi multă ambiţie şi determinare în plan financiar. Dacă se ivesc oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum (iar ele cu siguranţă vor apărea), nu te laşi până când nu profiţi de ele la maximum, astfel încât să le simţi aportul la buzunar. De asemenea însă, creşte şi riscul să apară unele cheltuieli mai mari, generate cel mai probabil de unele decizii nu tocmai bune luate cândva în trecut. Spre seară, Luna ajunge în casa comunicării, semn numai bun să îţi faci timp de ieşit cu apropiaţii sau rudele.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE CAPRICORN

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Pluto şi Saturn tocmai în semnul naşterii tale, iar această combinaţie de planete te face absolut irezistibil(ă). Emani siguranţă de sine şi carismă prin toţi porii, atuu-uri de care poţi profita atât în plan profesional, cât şi sentimental. Convingi uşor care îţi este valoarea în faţa clienţilor şi colaboratorilor, vechi sau noi şi se vede că ştii să te foloseşti de talentul şi experienţa sa pentru a atrage vizibilitate şi şansă în plan profesional. Primele rezultate în plan financiar ar putea apărea chiar în această seară, când Luna tranzitează în casa finanţelor tale.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

În cazul tău însă, nu se întrevede o zi prea grozavă. Aspectele planetare de astăzi riscă să-ţi scoată unii scheleţi din dulap şi să te pună faţă în faţă cu unele stări de fapt sau situaţii din trecut care se repetă în prezent ca un tipar. Este evident faptul că te învârţi în unele cercuri vicioase de gândire din care trebuie să scapi cât mai repede cu putinţă. Gândeşte-te ce anume te ţine în loc şi te trage înapoi şi în felul acesta, poţi lua măsuri. Luna trece diseară în semnul naşterii tale, ceea c-îţi oferă un imbold de energie.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE PEŞTI

Eşti foarte determinat(ă) să duci la bun sfârşit astăzi sau măcar să faci unele progrese vizibile în privinţa unor planuri de viitor sau proiecte pe care le ai pe rol. Ştii exact ce îţi doreşti în ceea ce le priveşte şi dispui de ambiţia necesară pentru a-ţi vedea viziunea materializată. În plan social, te impui uşor şi laşi impresia unei persoane puternice, pe care se poate conta. O astfel de atitudine te poate ajuta să atragi atenţia unor potenţiali finanţatori. Spre seară însă, riscă să te lase energia din pricina faptului că Luna ajunge în casa subconştientului din horoscopul tău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici